Greșeala majoră pe care o faci în relația de cuplu, în funcție de zodia ta

Află care este greșeala pe care nu îți dai seama că o faci în dragoste și cum aceasta îți poate destrăma relația!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Simți că ți se cuvine totul.

Ești puternică și nu ai nicio problemă să prosperi independent, dar această trăsătură se poate întoarce uneori împotriva ta.

Te descurci ca lider, ceea ce este grozav, dar uneori în relațiile rale, ajungi să-ți tratezi partenerul ca pe un adept.

O relație sănătoasă nu înseamnă că o singură persoană domină conversația și nici nu presupune ca partenerul tău să fie întotdeauna cel mai mare fan al tău.

Tratându-ți partenerul ca pe cineva de care știi că e mereu acolo pentru a răspunde fiecărei nevoi ale tale, vei sfârși prin a-l îndepărta. Realizează că nu ți se cuvine totul și fă tot posibilul să-l tratezi așa cum își dorește și cum merită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te închizi în tine.

Toată lumea a auzit că Taurii sunt super încăpățânați, dar oamenii nu realizează întotdeauna că rezistența ta la schimbare se extinde și asupra sentimentelor tale.

Taurii sunt stabili, ei tânjesc după pace și armonie. Drama doar te stresează. Dar atunci când nu te confrunți direct cu gândurile și sentimentele tale, partenerul tău poate ajunge la disperare din cauza faptului că îmbuteliezi totul, ba chiar îl aduci până în punctul să explodeze și să facă o criză de nervi.

Tot ce faci tu este să eviți o conversație grea, dar necesară, ceea ce îți va supăra destul de rău partenerul și poate chiar se va ajunge la despărțire. Deci, deschide-te, o poți face!

Citește și: Activitățile pe care trebuie neapărat să le încerci în această toamnă, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Renunți la relație înainte ca ea să se fi sfârșit.

De regulă, Gemenii au tendința de a fugi în loc să-și înfrunte sentimentele. De fapt, Gemenii sunt renumiți pentru că fac acest lucru în mod repetat, dar nu se uită nicio clipă în urmă pentru a obseva asta.

Chiar dacă îți plac relațiile distractive și jucăușe, adaugi puțină dramă de îndată ce te lovești de orice obstacol.

Nu înseamnă că ești comodă sau îți e frică de un angajament serios, dar ai tendința de a privi un dezacord ca sfârșitul unei relații.

Nu trebuie să fugi, unele dintre cele mai pline satisfacții în dragoste necesită multă muncă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îți pierzi identitatea.

Să pătrunzi în inima unui Rac este un lucru frumos, mai ales pentru că trebuie să treci prin carapacea lui foarte tare pentru a-i câștiga încrederea mai întâi. Dar când se ajunge în acel punct, nu te deschizi doar puțin, ci dărâmi porțile.

Cu toate acestea, acest nivel de codependență și renunțarea la granițele personale poate fi periculos, deoarece îți pierzi propria identitate în favoarea identității relației.

Nu mai este vorba despre ceea ce îți place, prietenii tăi, obiectivele sau chiar alimentele tale preferate, acum totul este despre ceea ce îi place partenerului tău.

Dacă prietenii tăi îți spun că te comporți total diferit de când te întâlnești cu cineva, ei bine, despre asta vorbesc.

Păstrează-ți identitatea, este ceea ce te-a făcut să fii specială în primul rând!

Leu(22 iulie - 22 august)

Îți încarci partenerul cu tot ce ai pe suflet.

Tu arzi la fel de fierbinte ca Soarele și îți place asta! De regulă, ții bărbia sus pentru că nu-ți place ca nimeni să te vadă jos, dar când viața devine dificilă, te transformi în privat și îți încarci partenerul cu tot ce ai pe suflet.

Evident, nu poți păstra ceea ce simți pentru tine, deoarece îți place drama. Cu toate acestea, trebuie să reții că partenerul tău nu este un burete care să absoarbă tot, el are un prag, o limită, chiar dacă te iubește până la Lună și înapoi.

El are, de asemenea, o mulțime de probleme, responsabilități și sentimente de care trebuie să se ocupe, chiar dacă nu le aduce în discuție ca tine.

Încetează să-ți tratezi iubitul sau soțul ca pe un gunoi emoțional.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încerci să schimbi oamenii.

Când începi să te întâlnești cu cineva, îți place cine este, dar cu timpul observi mici modele, obiceiuri, ciudățenii, expresii sau comportamente care te enervează.

Când dai un sfat, adică oferi o critică constructivă, vrei doar să îmbunătățești viața partenerului tău. Dar, sincer, uneori acesta vrea doar să facă lucrurile în felul lui.

Așadar, ce-ai zice dacă l-ai accepta așa cum este, să-l lași să evolueze din mers, fără să-ți imaginezi cine ar putea deveni?

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Poți fi puțin pasiv-agresivă.

Ai cel mai frumos zâmbet (fals) din zodiac. Acest lucru nu se întâmplă din cauza faptul că nu ești sinceră, ci pentru că preferi să rămâi pozitivă chiar și atunci când nu ești de acord cu ceva.

Totul e grozav până când partenerul tău depășește cu mult limita. Atunci, zâmbetul tău fals începe să dispară, începi să tremuri și ești pregătită să te transformi din înger în demon în doar câteva secunde.

Încerci să te porți frumos, dar de fapt arunci pumnale pasiv-agresive la fiecare pas. Și până când atitudinea ta va schimba cu adevărat tot ceea ce îți pune nervii la încercare, vei fi în mod constant furioasă pentru fiecare lucru mic care te enervează.

Deci, încearcă să ieși din acea cușcă și să comunici!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Creezi o dramă în loc să lucrezi în echipă.

Totul sau nimic, sus sau jos, pace sau război, ești o creatură a extremelor. Deși poți direcționa această intensitate către obiectivele tale, există o șansă semnificativă ca, atunci când ești nemultumită de ceva, să ataci lumea din jurul tău.

Dispoziția ta proastă se răsfârnge și asupra celor care nu au nicio vină. Dacă iubitul sau soțul tău își exprimă părerea sau încearcă să te ajute, să te liniștească, imediat te transformi.

Această furtună te va determina să arunci bombe ca și cum nu ai fi într-o relație, nici măcar într-o echipă, ci ca și cum ar fi inamicul tău.

Această mentalitate de la 0 la 100 este doar un mecanism de apărare. Respirați adânc și canalizează acel fulger în ceva constructiv!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ești sinceră cu privire la ceea ce simți.

Viața este distracție și joc pentru tine, iar dacă nu este, preferi să te retragi. Fricile, sentimentele și visurile tale, de cele mai mult ori nu le împărtășești decât dacă sunt pozitive.

Când apare orice tensiune între tine și partenerul tău, este posibil să o ții la rece și să nu o dezbați... dar apoi să împărtășești toate detaliile inime cu prietenele tale.

Bârfești cu prietenele despre problemele relației, nu poți rezista să nu o faci, dar opui rezistentă și fugi de confuruntarea directă cu iubitul sau soțul tău.

E o mare greșeală, deoarece toate opiniile celorlalți încep să înoate în capul tău, iar tu ești deja cu un picior înăuntru și cu altul în afară în relație. Între timp, partenerul tău habar nu are ce se întâmplă.

Singurul mod de a remedia acest lucru este să fii sinceră și vulnerabilă și să vorbești cu el!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te aștepți ca toți să te rănească în cele din urmă.

Tu prosperi ca parte dintr-un cuplu puternic. Nu ai nicio problemă în a depune eforturi pentru a construi o viață în doi. Asta până când pesimismul tău interior începe să iasă la suprafață.

Înainte să realizezi, începi să te plângi de viață, apoi de alți oameni și, în cele din urmă, să te plângi de partenerul tău.

Latura ta pesimistă este doar un mecanism de apărare, deoarece te sperie gândul că ceva nu va funcționa în cele din urmă.

Ștege acea stare de spirit. Nu îndepărta oamenii de tine. Amintește-ți că ești demnă de iubire și nu orice relație se termină cu o inimă rănită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Întotdeauna trebuie să câștigi.

Da, ești super inteligentă, dar relațiile nu sunt o competiție. Nu poți controla lucrurile sau oamenii doar pentru că ți-e frică de schimbare.

În loc să faci compromisuri și să formezi o echipă cu partenerul tu, transformi fiecare mic dezacord într-o adevărată bătălie despre cine are dreptate.

Și deși acest lucru te-ar putea face să te simți foarte bine pe moment, tot el ajunge să-ți facă partenerul să se simtă învins.

Dragostea nu este despre cine câștigă. Este vorba despre deschiderea inimii și dăruire, indiferent de cine este învingător în dezbatare.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Sacrifici părți din tine pentru relație.

Când vine vorba de dragoste, vrei să fii o prințesă într-un basm. Acest lucru te poate determina să treci uneori cu vederea steagurile roșii din relație.

Da, de multe ori vei sacrifica părți din tine doar pentru a păstra relația. Sigur, toți avem ciudățenii sau vicii, dar când începi să renunți la unele dintre hobby-urile tale, prietenii sau visurile tale, aceasta nu este o relație.

Ești menită să strălucești și să trăiești vibrand, nu uita asta!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod