Activitățile pe care trebuie neapărat să le încerci în această toamnă, în funcție de zodia ta

Dacă ești în pană de idei în ceea ce privește petrecerea timpului liber în această toamnă, astrologia îți sare în ajutor!

Berbec - Mergi într-o drumeție


Pentru Berbec, cea mai bună activitate de toamnă este mersul într-o drumeție. Cu toate culorile frumoase ale frunzelor, este timpul să ieși și să explorezi natura. Berbecii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru firea lor competitivă, așa că o excursie este cea mai bună modalitate de a face mișcare în timp ce te bucuri de peisaj.

Taur - Încearcă un Pumpkin-Spiced Latte


Taurul se bucură de lucrurile cele mai fine din viață și ce ar putea fi mai bun decât să bei dintr-un latte cu dovleac în timp ce admiri priveliștile și aromele toamnei?

Gemeni - Participă la o petrecere de Halloween


Gemenii sunt cunoscuți pentru că sunt foarte sociabili, așa că cea mai bună activitate de toamnă pentru ei este participarea la o petrecere de Halloween.
Nu există moment mai bun pentru a te îmbrăca și a te distra puțin decât în ​​timpul Halloween-ului.

Rac - Prepară prăjituri


Racii sunt cunoscuți pentru că sunt casnici, așa că cea mai bună activitate de toamnă pentru ei este gătitul. Nu este nimic mai bun decât să-ți umpli casa cu mirosul de prăjituri proaspăt coapte și decorate înfricoșător.

Leu - Urmărește o competiție


Leul este cunoscut pentru că este viața petrecerii, așa că cea mai bună activitate de toamnă pentru el este participarea la un meci de fotbal, spre exemplu. Să-ți încurajezi echipa preferată cu prietenii te va duce cu siguranță în spiritul toamnei.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Fecioară - Vizitează o podgorie


Fecioarele sunt cunoscute pentru că sunt perfecționiste, așa că o excursie la o vie este activitatea perfectă de toamnă.
Degustarea diferitelor soiuri de vin va marca cu brio această toamnă.

Balanță - Mergi la cules de mere


Balanța este cunoscută pentru că este indecisă, așa că cea mai bună activitate de toamnă pentru ea este să culeagă mere. Nu există nimic mai relaxant pentru această perioadă decât să alegi merele perfecte pentru plăcintă și cidru.

Scorpion - Vizitează o casă bântuită


Scorpionii sunt cunoscuți pentru că sunt intenși, așa că o excursie într-o casă bântuită este modalitatea perfectă de a obține doza de adrenalină de care ai nevoie.

Săgetător - Explorează o cultură de dovleci


Săgetătorul e cunoscut pentru că este aventuros. Cea mai bună activitate de toamnă pentru el este să exploreze un câmp cu dovleci și să găsească dovleacul perfect pentru a-l lua acasă.
Trusele de sculptat dovleac se vând separat!

Capricorn - Cumpără ceva de la piețele de sezon


Capricornii sunt cunoscuți pentru caracterul lor practic, așa că un drum la piața fermierilor sau la târgurile de sezon organizate în parcuri este activitatea perfectă de toamnă. Aprovizionează-te cu fructe și legume proaspete și găsește câteva rețete de sezon unice pe care să le încerci.

Vărsător - Încearcă un escape room în aer liber


Vărsătorii sunt cunoscuți pentru că sunt independenți, așa că cea mai bună activitate de toamnă pentru ei este participarea la un escape room sau vizitarea unui labirint de porumb. Nu există nimic mai interesant decât să te pierzi într-un joc sau într-un labirint și să încerci să găsești calea de ieșire.
Bine, poate cu ajutorul prietenilor tăi.

Pești - Fă voluntariat


Peștii sunt cunoscuți pentru că sunt plini de compasiune, așa că cea mai bună activitate de toamnă pentru ei este voluntariatul. Există multe oportunități de a face voluntariat în timpul toamnei, fie că este vorba de o ciorbă locală sau de a ajuta la organizarea unei petreceri de Halloween.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod