Zodiile cu cele mai mari obsesii: Fecioara și Gemenii își fac viața grea atât lor, cât și altora

În timp ce toate zodiile au defecte, unele dintre ele au mai multe șanse să manifeste comportamente obsesive. La urma urmei, astrologia poate dezvălui multe despre tine, inclusiv orice tendințe nesănătoase.

Tulburarea obsesiv-compulsivă (OCD) se referă la gânduri și frici nedorite care duc la comportamente repetitive, care pot provoca stres și pot interfera cu viața de zi cu zi. Doar medicul poate pune acest diagnostic, dar dacă ești curios, astrologia scoate în evidență unele trăsături ale zodiilor care se pot transforma în adevărate obsesii.

Citește și: Cele mai parșive zodii. Ar face orice pentru bani!

Zodiile cu cele mai mari obsesii: Fecioară și Gemeni


Potrivit astrologilor, Fecioara și Gemenii sunt cele două semne zodiacale cu cea mai mare probabilitate de a prezenta simptome OCD.

Aceste două semne sunt guvernate de Mercur, care este planeta care guvernează mintea și gândurile.

Așadar, atât Fecioara, cât și Gemenii tind să se gândească și să supraanalizeze lucrurile. Când sunt stresate excesiv, se simt scăpate de sub control sau experimentează traume, acest lucru ducând la tendințe obsesiv-compulsive.

Gemenii, în special, se pot lupta cu gândurile repetitive și supraanalizarea. Pe de altă parte, comportamentul obsesiv al Fecioarei poare apărea ca probleme legate de sănătate.

Fecioarei îi place ordinea și perfecțiunea, care, într-o expresie extremă, pot deveni obsesive.
Deoarece Fecioara este un semn de pământ și este conectată cu sănătatea și corpul său, ea poate exagera cu exercițiile fizice excesive și controlul excesiv al dietei.

Dacă ești Fecioară sau Gemeni sau ai ascendentul într-una din aceste zodii, asta poate contribui la tendințele obsesiv-compulsive.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Alte zodii cu tendințe obsesiv-compulsive


Capricorn


Capricornul este un alt semn care poate fi predispus la comportamente obsesive.

Capricornul este condus de Saturn, care guvernează munca grea și reputația.

Energia Capricornului îi poate determina să fie obsedat de muncă, succes și realizările sale.
Când această energie este supraactivată, se poate manifesta ca un comportament obsesiv sau compulsiv.

Scorpion


Acest semn de apă fix este cunoscut pentru că pătrunde adânc în lucruri.

Se va arunca cu capul înainte atunci când vine vorba de interesele lui.

Dacă ceva sau cineva i-a atras atenția, s-ar putea să se concentreze doar acolo și să renunțe la orice altceva. Scorpionul se va agăța și nu își va mai da drumul.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ica pe 22 Sep 2022, 16:27
    caracterizare zodii

    Eu sunt geaman si nu regasesc la mine acele obsesii de care scrieti pe site,sunt vesela,fac prieteii fericiti,nu am timp de obsesii. Ce zodie sunteti? de cunoasteti atat de bine pe ceilalti. Ganditi bine inainte sa scrieti diverse!.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod