Mesajul ascuns pe care Harry și Meghan l-au transmis la procesiunea sicriului Reginei, potrivit unui expert în limbaj nonverbal

Familia regala a însoțit sicriul Reginei Elisabeta de la Palatul Buckingham către Westminster Hall în cadrul unei procesiuni solemne.
Regele Carol al III-lea – cunoscut pana de curand drept Printul Charles – Printul Harry, Printul William si Kate Middleton au condus-o pe Regina catre Palatul Westminster, sediul Parlamentului Britanic, acolo unde mii de oameni asteapta sa ii aduca un ultim omagiu.

Alaturi de restul membrilor familiei regale s-au aflat Printul Harry si Meghan, care au plecat de la Westminster tinandu-se de mana. Potrivit unui expert in limbaj nonverbal, limbajul corporal al lui Harry si Meghan a fost unul „sincronizat”, ceea ce arata unitatea lor si faptul ca formeaza un cuplu solid.

Relatia lui Harry si Meghan cu familia regala este una complicata


In martie 2020, Ducele si Ducesa de Sussex au anuntat ca renunta la indatoririle regale, ceea ce le-a adus numeroase critici.
In 2021, Meghan a declarat ca „persoane de rang superior” care lucreaza cu familia regala au refuzat sa ii ofere ajutor atunci cand s-a confruntat cu depresie si ganduri de suicid. Nu este de mirare, scriu cei de la Elite Daily, ca Harry si Meghan si-au gasit sprijin unul in celalalt in timpul vizitei lor in Londra. Iar limbajul lor nonverbal pare sa demonstreze acest lucru.

Limbajul lor corporal in timpul procesiunii a fost unul interesant – s-au tinut de mana, in timp ce Printul William si Kate Middleton nu au facut asta.
Prin urmare, care este semnificatia gestului lor? Patti Wood, specialist in limbaj corporal, a explicat pentru Elite Daily ce semnifica gestul Ducilor de Sussex.

Desi cuplurile din familia regala nu isi arata afectiunea in public, asa cum dicteaza protocolul pe care il respecta cu strictete, pentru Harry si Meghan este un lucru obisnuit sa se tina de mana. Wood spune ca cei doi „se tin aproape intotdeauna de mana” la evenimente publice, „de obicei stand foarte aproape unul de celalalt.”

„Sunt apropiati si sincronizati unul cu celalalt”


Este obisnuit ca persoanele care formeaza un cuplu sa se tina de mana cand fac o poza.
Dar potrivit specialistei, gestul are o insemnatate mai mare atunci cand cuplul este in miscare. „Sunt apropiati si sincronizati unul cu celalalt”, observa experta. Iar acesta este un semn ca sunt pe aceeasi lungime de unda si fiecare cunoaste foarte bine ce simte celalalt. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod