Care este piatra ta norocoasă și ce puteri miraculoase are, în funcție de zodia ta

Află care este piatra ta norocoasă și de ce te protejează dacă o porți sau o ai asupra ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Planeta Marte controlează traiectoria celor născuți în Berbec. Coralul este bijuteria lui Marte și, prin urmare, oamenii născuți sub zodia Berbec trebuie să poarte coral roșu.

Această piatră este vindecătoare și îmbunătățește sistemul muscular celor care o poartă. De asemenea, reface energia pe care probabil o folosesc în exces.

Coralul roșu protejează casele de furtuni și se deschide la culoare dacă cel/cea care îl poartă este bolnav.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Venus este planeta care îi guvernează pe cei cu semnul zodiacal Taur. Piatra prețioasă a lui Venus este diamantul, iar persoanele născute sub semnul zodiacal Taur ar trebui să poarte un diamant.

Energia cosmică a planetei Venus este cea care dă oamenilor din zodia Taur o creativitate de neegalat și o atracție deosebită pentru viața luxoasă.

Diamnatul aduce noroc, succes și îndrăzneală celui/celei care îl poartă. De asemenea, protejează de boli, alungă răul și aduce stabilitate în căsătorie. 

Poate te interesează și: Zodiile cu cele mai mari obsesii: Fecioara și Gemenii își fac viața grea atât lor, cât și altora

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Mercur este planeta care îi guvernează pe cei născuți în zodia Gemeni. Smaraldul este piatra planetei Mercur și este extrem de util pentru cei care poartă această bijuterie prețioasă.

Smaraldul îmbunătățește abilitățile de gândire, protejează memoria, ochii și ușurează durerile nașterii. Aduce noroc în dragoste și mariaj și promovează sinceritatea și corectitudinea în cuplu.

De asemenea, alungă răul și durerile. Cel/cea care îl poartă devine mai haios și mai deștept.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna este cea care guvernează Racii. Bijutareia pentru planeta-lună este perla.

Racii sunt foarte sensibili, iar perlele ajută la calmarea frământărilor emoționale.

Perla alungă răul și aduce noroc, dar poartă ghinion mireselor care o poartă. Înlătura boala și ajută oamenii să trăiască mult. De asemenea, aduce bogăție.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este guvernat de Soare, iar piatra prețioasă pentru soare este rubinul. Cei născuți sub zodia Leu trebuie să poarte această piatră fie în inele de cupru, fie de aur.

Rubinul aduce liniște și claritate mentală, previne coșmarurile și gândurile negre și alungă problemele de stomac. De asemenea, aduce noroc în dragoste și curaj purtătorului.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este guvernată de Mercur. Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei își folosesc involuntar o mulțime din energia lor mentală, iar smaraldul le reface puterile.

Smaraldul are efect afrodiziac și alungă spiritele rele. Protejează vederea și promovează atât claritatea mentală, cât și fizică. În dragoste aduce stabililitate și încredere. Calmează durerile și ameliorează problemele de stomac.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Venus guvernează Balanța. Oamenii născuți în acest semn zodiacal sunt mai creativi, au mult talent, dar și o mulțime de tulburări emoționale în viața lor.

Piatra prețioasă a lui Venus, diamantul sau topazul alb, trebuie să fie purtate de aceștia pentru a-și îmbunătăți inventivitatea și a-i scapa de stresul emoțional.

Diamnatul aduce curaj și victorie și promovează sănătatea și căsătoria. Topazul alb aduce liniște și alungă moartea, aduce bogăție, fericire și relații de lungă durată. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Marte îi guvernează pe cei născuți în zodia Scorpion. Scorpionii au multă energie fizică și gândesc mult prea profund. Excesul de energie mentală și corporală duce la îmbătrânire prematură și la slăbire. Este indicat ca ei să poarte coral roșu.

Coralul roșu alungă răul, dar aduce înțelepciune și rațiune. Ajută oamenii să nu își piardă mințile și ameliorează durerile. De asemenea, prin schimbarea culorii sale într-una mai deschisă anunță purtătorul că este bolnav.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt ambițioși, muncitori și aventuroși, iar energia lor vine de la Jupiter, planeta care îi guvernează. Săgetătorii sunt prevăzători și au capacitatea de a lucra în continuu, dar un exces al acestor atribute le creează multe probleme.

Piatra prețioasă a lui Jupiter este safirul galben, care le îmbunătățește Săgetătorilor capacitatea de a-și atinge ambițiile.

Safirul aduce sănătate, bani și înțelepciune. Alungă răul și persoanele invidioase. Ameliorează durerile de cap și aduce claritate mentală.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este semnul zodiacal guvernat de Saturn și este înclinat să-și epuizeze energia și abilitățile, făcându-le viața dificilă. Purtarea unui safir îi va ajuta să își realizeze nevoile reale și să lucreze în acest sens.

Safirul aduce maturitate și culoarea sa devine foarte aprinsă dacă este purtat de o persoană îndrăgostită. Protejează oamenii care îl poartă de invidie și de răutăți. Promovează gândurile înțelepte.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Saturn este planeta care guvernează zodia Vărsător. Oamenii care sunt născuți sub acest semn au abilități mentale unice. Dar, sunt secretoși și necomunicativi. Prin urmare, tind să dezvolte anumite trăsături pesimiste. Pentru a se întări emoțional, acești oameni trebuie să poarte safir.

Safirul lipezește mintea și aduce gânduri bune. Protejează de rele și de intenții urâte. Aduce înțelepciune celor care îl poartă, dar și energie, sănătate și bogăție.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Jupiter guvernează Peștii. Oamenii născuți sub acest semn au dorințe puternice, sunt activi tot timpul și sunt înțelepți. Un safir galben ține în frâu dorințele lor materiale și spirituale și le oferă sentimentul de împlinire.

Safirul ajută în problemele inimii, aduce sănătate generală și vitalitate. Cel mai important este că aduce celor care îl poartă înțelepciune și o gândire matură. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod