Scientologia i-a despărțit pe Tom Cruise și Nicole Kidman, susține un fost membru de rang înalt al cultului

Tom Cruise s-a distanțat de cultul scientologic în anul 1997, atunci când lucra la filmul „Eyes Wide Shut” cu Nicole Kidman, soția să de la acea vreme, susține un fost membru de rang înalt al cultului.

Mike Rinder, fost ofițer de rang înalt din cadrul bisericii scientologice, a făcut dezvăluirile în cartea să „A Billion Years: My Escape From a Life în the Highest Ranks of Scientology”.

 
Tom Cruise a fost „atras treptat înapoi în lumea Scientologiei”

 
Rinder susține că Tom Cruise începuse să ignore apelurile telefonice ale lui David Miscavige, liderul cultului scientologic, în perioada în care filma în Londra. Iar acest lucru l-a determinat pe Miscavige să îl trimită la Londra pe Marty Rathbun, un alt lider de top din cadrul cultului, pentru a-l „audia” pe Cruise – proces prin care o persoană este trecută prin evenimente ale vieții sale cu scopul de a scapă de negativitate.
Cruise a fost „atras treptat înapoi în lumea Scientologiei”, scrie Rinder, citat de Page Six.
Însă reîntoarcerea să la cultul religios „a creat o distanță între el și Nicole”, mai scrie autorul.

Kidman fusese adusă în biserica scientologică de Tom Cruise cu câțiva ani înainte, dar „nu a exprimat niciodată un entuziasm deosebit pentru cursurile scientologice sau audieri”, adaugă Rinder. Nu a ajutat-o nici faptul că tatăl sau era psihiatru. Potrivit Page Six, scientologii sunt de părere că psihiatria nu oferă îngrijire adecvată persoanelor cu probleme de sănătate mintală.

 
3 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod