Ce ar trebui să plantezi în grădina ta, în funcție de zodie

Dacă vrei să intri în contact cu latura ta pământească și să adaugi câteva fructe și legume proaspete în dieta ta, nu căuta mai departe de semnul tău zodiacal!

Iată cele mai bune fructe și legume de plantat în funcție de elementul zodiei tale:

Citește și: Care este piatra ta norocoasă și ce puteri miraculoase are, în funcție de zodia ta

 

Semne de foc - Berbec, Leu, Săgetător


Ca semn de foc, ești pasional și plin de energie. Ai nevoie de alimente care să îți mențină aceste caracteristici, așa că axează-te pe fructele și legumele care sunt bogate în vitamine și antioxidanți. Plantează roșii, căpșuni și ardei pentru a tot ce ai nevoie.

Semne de apă - Rac, Scorpion, Pești


Semnele de apă sunt emoționale și sensibile.

Ai nevoie de alimente care să te hrănească și să te mângâie. Plantează legume cu frunze verzi precum spanacul și kale, dar și legume rădăcinoase precum cartofii și morcovii.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Semne de aer - Gemeni, Balanță, Vărsător)


Semnele de aer sunt toate despre comunicare și conexiune. Ai nevoie de alimente light și ușor de digerat, astfel încât să îți poți menține energia ridicată și mintea ascuțită.
Plantează citrice precum lămâile, dar și broccoli și varza.

Semne de pământ - Taur, Fecioară, Capricorn


Ca semn de pământ, ești puternic și practic. Ai nevoie de alimente care să fie sățioase și care să-ți ofere satisfacție. Plantează legume rădăcinoase precum cartofi și morcovi, dar și dovlecei și dovleac.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod