15 citate care descriu perfect o Balanță

E sezonul ei, așa că nu există ocazie mai bună de a o aduce în lumina reflectoarelor! Iată 15 citate care descriu perfect zodia Balanță!

Balanța este al șaptelea semn al zodiacului și multe dintre vedetele noastre preferate sunt născute în această zodie, cum ar fi Hilary Duff, Lil’ Wayne, Kim Kardashian și chiar Cardi B!

Citește și: Activitățile pe care trebuie neapărat să le încerci în această toamnă, în funcție de zodia ta

 

La Balanță, totul este despre echilibru și corectitudine


Echilibrul și armonia sunt importante pentru ea, ea trăiește pentru acel moment în care toată lumea cade la pace sau când lucrurile se așează la locul lor.

Toată lumea are nevoie de un prieten Balanță. Aceste semne de aer cardinale, născute între 23 septembrie și 22 octombrie, sunt cunoscute pentru șarmul și diplomația lor.

Balanța știe cum să pună capăt luptelor chiar înainte de a începe, unește grupuri sociale total diferite și încurajează chiar și pe cel mai timid Rac să iasă din carapacea lui.

Balanțele sunt catalogate ca fiind superficiale și puțin false

 

Relațiile sunt foarte importante pentru ele, în special cele romantice.

Se știe că le place flirtul și au întotdeauna parte de iubire în viața lor.

Un lucru care este chiar adevărat este că Balanța este foarte nehotărâtă. Indiferent dacă este vorba despre ce facultate să aleagă sau la ce film să se uite, îi ia o veșnicie să se hotărască. Acest lucru se datorează faptului că Balanța cântărește cu atenție avantajele și dezavantajele fiecărui lucru mic.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum este să fii o Balanță, atunci ai venit în locul potrivit.

Balanțele sunt speciale, iar aceste citate ilustrează calitățile lor unice. Ele ne arată cuma este să fii iubit/ă de o Balanță și ce își dorește o Balanță de la ceilalți.

Vei învăța ceva noi despre Balanțele din viața ta, iar dacă ești Balanță, poate vei descoperi lucruri noi despre personalitatea ta.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

15 citate care descriu perfect o Balanță


"Când creăm pace, armonie și echilibru în mintea noastră, le vom găsi în viața noastră." - Louise L.

Hay

"Sunt o Balanță. Dacă cineva mă complimentează, îi voi spune ceva drăguț. Îmi place să întorc complimentele."
- Amber Rose

"Sunt o Balanță, văd întotdeauna cele două laturi în orice." - India.Arie

"Sunt destul de bună să mă gândesc la toate, la toate consecințele înainte de a lua o decizie și mă gândesc la tot ce se va întâmpla din cauza acestei decizii. Sunt o Balanță și sunt foarte strategică."
- Hilary Duff

"Este timpul ca părinții să-i învețe pe tineri de la început că în diversitate, există frumusețe și există putere. Cu toții ar trebui să știm că diversitatea face o tapiserie bogată și trebuie să înțelegem că toate firele acelei tapiserii sunt egale ca valoare, indiferent de culoarea lor." - Maya Angelou

"Uneori, în viața mea, mă simt ca o vrăjitoare care nu își poate controla în totalitate toată puterea. Sunt Balanță, așa că...
Femeile Balanță sunt destul de magice."
- Olivia Thirlby

"Cred că voi fi întotdeauna o romantică incurabilă. Cred în dragoste și în visul de a avea o relație perfectă, dar percepția mea despre aceasta s-a schimbat. Cred că nu trebuie să trăiesc într-un asemenea basm. Cred că poate trebuie să mă desprind și să fiu puțin mai realistă." - Kim Kardashian

"Nu există niciun lucru pe care Balanța să și-l dorească mai mult decât pace, armonie și împrejurimi frumoase." - Chani Nicholas

"Oamenii spun uneori: O, omule, ești atât de talentat și faci o grămadă de lucruri. Nu sunt! Jur pe Dumnezeu, nu sunt. Îmi place doar să învăț lucruri, îmi place să fac lucruri. Și simt că toată lumea poate face asta cu siguranță." - Donald Glover

"Dacă Balanța ar fi un oraș, ar fi Parisul. Tulburarea Senei este mai mult sau mai puțin un portret al vieții lor interioare." - Alex Dimitrov și Dorothea Lasky

"Pe cântarul meu de Balanță, cântăresc păcatele și iertarea."
- Lil Wayne

"Balanțelor le place să facă lucruri pentru alții, dar le place să se simtă apreciate.
Un pic de mulțumire enecesită un drum lung."
- Necunoscut

"Balanța devine încăpățânată doar atunci când oamenii nu o iau în serios." - Necunoscut

"Balanțelor le place să-și asume riscuri!"
- Cardi B

"O Balanță este de obicei generoasă, cu condiția să nu profiți de asta." — Necunoscut

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod