Horoscop 19 octombrie: Fecioara primește o invitație inedită de la o persoană interesantă

Citește horoscopul zilei de miercuri, 19 octombrie, și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec


Te confrunți cu destule dificultăți la locul de muncă și, din această cauză, îți este greu să fii atent/ă la ce se petrece fix sub nasul tău. Dacă partenerul se va simți și mai ignorat, sunt șanse destul de mari să plece de lângă tine. Acționează acum, cât încă se mai poate face ceva!

Taur


Ești foarte entuziasmat/ă în legătură cu noul proiect la care lucrezi. Dacă vei continua să i te dedici 100%, cu siguranță că rezultatele nu vor întârzia să apară! Păstrează-ți optimismul și tonusul ridicat, mai ales dacă vrei să demonstrezi cât ești de bine pregătit/ă!

Gemeni


Starea ta de sănătate nu este tocmai roz și, din cauza acestui fapt, îți este greu să te concentrezi ori să rezolvi chiar și cele mai banale sarcini.
Din fericire, un coleg care te cunoaște mai bine și care știe prin ce treci, va face orice ca să te ajute. Datorită lui, îți va fi mult mai ușor să depășești obstacolele.


Rac


De când nu ai mai petrecut câteva ore doar pentru tine, ca să te răsfeți? Astăzi vei dispune de timpul necesar ca să mergi la shopping ori la salon, iar dacă vei avea și banii necesari, o să te simți ca în al nouălea cer. Invită-ți cel mai bun prieten la aceste activități dacă vrei să nu te simți singur/ă!

Leu


Dacă nu ești hotărât/ă complet în legătură cu o achiziție costisitoare pe care intenționezi să o faci, cel mai bine e să aștepți o perioadă. Doar așa poți să ai garanția că nu irosești banii și că obiectul dorit îți este cu adevărat necesar!

Fecioară


În prima parte a zilei o să stai cu capul în hărții, extrem de concentrat/ă, și abia dacă vei putea să te bucuri de lumina de afară.
Din fericire, situația se va schimba complet spre seară, când vei primi o invitație inedită de la o persoană interesantă și atrăgătoare deopotrivă. Cine știe, dacă ești singur/ă, poate că acesta este momentul primei întâlniri dintr-o relație specială!


Balanță


Trebuie să fii mai bine organizat/ă la locul de muncă pentru că altfel, vei atrage antipatia colegilor și chiar a șefilor. Chiar nu e în regulă ca, de fiecare dată, câte un coleg să-și rupă din timpul sau că să facă ordine după tine! Învață ceva din această zi!

Scorpion


Ești foarte leneș/ă și ai impresia că ai dreptul să primești totul de-a gata, fără să depui vreun minim de efort. Gravă eroare! După cum se spune în popor, ulciorul nu merge de multe ori la apă așa că nu te mai juca cu nervii persoanelor din jurul tău! A sosit momentul să demonstrezi că te-ai maturizat!

Săgetător


O discuție contradictorie purtată cu un membru al familiei tale te va scoate din zona de confort și te va determina să spui cuvinte grele, pe care mai târziu le vei regreta.
Dacă nu reușești să îți stăpânești ieșirile ori vorbele pe care le scoți pe gură, mai bine ar fi să te izolezi pentru o perioadă!


Capricorn


Ziua aceasta va fi specială pentru tine din toate punctele de vedere! Așadar, acum e momentul să joci la loterie ori să îi ceri șefului o mărire de salariu! Când va vedea cât ești de sigur/ă pe tine, nu va ezita prea mult și îți va rotunji rapid veniturile!

Vărsător


Nu ești extrem de sociabil/ă la locul de muncă, dar, din fericire, compensezi prin altceva. Continuă să fii la fel de serios/serioasă, să eviți bârfele, adică într-un cuvânt: să îți vezi de treaba ta! Doar așa superiorii vor continua să te stimeze și să te arate drept exemplu cu fiecare ocazie pe care o au!

Pești

 


Deși ai impresia că jobul tău este puțin important, de fapt acesta are un impact asupra unui număr mare de persoane.

Dacă tu ai lipsi câteva zile, sigur ar apărea probleme și mulți indivizi ar începe să își pună semne de întrebare. Așadar, continuă să tratezi locul de muncă cu aceeași seriozitate, și de ce nu, să fii mândru/mândră de tine!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod