3 zodii de bărbați care vor face să sufere orice femeie

Dacă ești în căutarea partenerului perfect, trebuie să eviți aceste 3 zodii de bărbați!

Există câteva zodii de bărbați care mai mult ca sigur vor ruina orice relație în care se implică. Cauzele pot fi diverse și, practic, nici nu contează, atât timp cât rezultatul este iminent.

Poate te interesează și: Ce minciuni obișnuiește să spună, în funcție de zodia luiMenținerea relațiilor este o sarcină dificilă. Situația nu este întotdeauna roz, ci dimpotrivă. Este nevoie de efort, de muncă asiduă și de angajament pentru a păstra o relație.

Cu toate acestea, uneori, există oameni care pur și simplu nu sunt meniți să fie împreună.Astrologii au reușit să determine persoanele care au tendința de a ruina relațiile, pe baza semnelor lor zodiacale.

Citește și: Cele 3 tipuri de personalitate ale Scorpionului în funcție de decade

 

Iată 3 zodii de bărbați care vor face să sufere orice femeie:

 

Berbec


Bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt nesăbuiți și impulsivi pe toate planurile vieții lor, inclusiv în dragoste și relații.

Ei nu reușesc să mențină relații stabile pentru că sunt mereu în căutare de entuziasm și lucruri noi în viață.Relațiile necesită să te așezi la casa ta cu persoana iubită, dar Berbecul pur și simplu nu poate face asta.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Gemeni


La fel ca și personalitățile lor duale, bărbații Gemeni sunt oameni cu două fețe, care sunt prefăcuți și foarte nesiguri.

Nu ar trebui să intri într-o relație cu un bărbat din această zodie pentru că acesta este un lup singuratic care iubește aventura și spontaneitatea, lucruri care nu merg bine cu relațiile.Acesta nu merită încrederea și dragostea ta, deoarece te va face să suferi.

Săgetător


Sunt direcți, impulsivi și duri.

Săgetătorii caută orice oportunitate de a evita relațiile cu orice preț, mai ales pentru că se simt confortabil cu relațiile pe termen scurt sau ocazionale.

Le este greu să creadă în ei înșiși, ceea ce ar putea fi un factor important în a-și răni partenerele, adică de a le face să se simtă epuizate din punct de vedere emoțional.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod