Meghan, impresionată de moștenirea spirituală pe care bunica lui Harry a lăsat-o lumii. Cum e viața lor în America: sunt... navetiști

Meghan Markle și-a dezvăluit dragostea pentru moștenirea spirituală pe care Regina Elisabeta, bunica soțului ei, prințul Harry, a lăsat-o lumii. Ea a vorbit și despre modul în care soțul ei a reacționat la moartea Majestății Sale și a povestit cum arată viața lor în America.
Ea a spus, pentru Variety: „A existat o asemenea revărsare de dragoste și sprijin. Sunt foarte recunoscătoare că am putut fi alături de soțul meu pentru a-l susține, mai ales în acea perioadă. Ceea ce este impresionant este să realizezi ce moștenire spirituală a lăsat lumii bunica lui. Cu siguranță, în ceea ce privește o țară condusă de o regină, ea este cel mai strălucitor exemplu despre cum arată asta”.
 
Meghan a mai adăugat: „Simt profundă recunoștință pentru că am putut să petrec timp cu ea și să o cunosc.
A fost o perioadă complicată, dar soțul meu, mereu optimist, a spus: „Acum s-a reunit cu soțul ei
”.
 

 
Meghan și Harry împart același birou și sunt... navetiști

 
 
Referitor la modul în care decurge o zi obișnuită din viața ei și a lui Harry, Meghan a mărturisit că împart același birou. 
 
Lucrăm de acasă, așa cum au început să facă majoritatea oamenilor în timpul pandemiei. Acest lucru ne permite să petrecem timp semnificativ cu copiii noștri, în acest moment cu adevărat special din viața lor.
Copilăria este o perioadă minunată care nu se mai întoarce. Dimineața, eu prepar micul dejun și pregătim copiii pentru ziua respectivă. Facem o mulțime de apeluri comune și zoom-uri, dar încercăm și să împărțim sarcinile și să ne concentrăm energiile pe ceea ce  contează, pentru a putea realiza cât mai multe lucruri. Harry este foarte bun să răspundă la mesaje. Eu încerc să fiu cât mai rapidă pe e-mail. Întotdeauna am spus, dacă durează mai puțin de cinci minute, fă-o acum.
E amuzant că oamenii cred, uneori, că trăim în Los Angeles, dar suntem la două ore bune în afara orașului. Suntem navetiști
."
 
 

Citește și: 
 
Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat într-un palat: 25 de imagini din noua lor casă 
 
Harry și Meghan au cucerit inima publicului cu niște fotografii ce emană tandrețe, afecțiune și încredere 

19 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod