Harry și Meghan au cucerit inima publicului cu niște fotografii ce emană tandrețe, afecțiune și încredere

Ducele și ducesa de Sussex arată perfect într-un nou set de fotografii, publicat de fotograful Misan Harriman, ce s-a bucurat de o mare apreciere din partea publicului. Surprins cu câteva momente înainte de ceremonia de deschidere a summitul One Young World, din 2022, cuplul arăta mai îndrăgostit decât oricând, în timp ce poza fotografului.
Spre deosebire de imaginile oficiale, noile fotografii par sincere, neregizate și surprind frumos relația afectuoasă dintre Harry și Meghan. 
Harry poate fi văzut strângând ușor mâna lui Meghan, în timp ce stau unul lângă altul, în Bridgewater Hall.
 
 
A doua fotografie a lui Misan îi înfățișează pe ducele și ducesa de Sussex ca pe un cuplu formidabil, un cuplu ce emană putere. Spre deosebire de prima fotografie, uimitoarea imagine alb-negru îi arată pe Meghan și Harry dintr-un unghi lateral, atrăgând atenția prin privirile lor hotărâte și mâinile lor care se întrepătrund.
 
Fanii s-au grăbit să analizeze fotografiile, comentariile la adresa cuplului fiind laudative: „Frumos și puternic”, „Absolut uluitor”.
De asemenea, a existat și o abundență de emoticoane cu inimioare roșii.
 
”Ce imagine uimitoare! Scoate în evidență, cu siguranță, ceva special. Este un nivel de confort, încredere și respect. Bravo domnule!” a mai comentat un fan, în timp ce altul a ținut să-și arate aprecierea și la adresa  fotografului: “O altă capodoperă Misan”.
 
Cele două fotografii, care nu au fost date publicității, până acum, au fost făcute luna trecută, înainte de discursul lui Meghan, la ceremonia de deschidere a summitului One Young World.
În timpul discursului ei, Meghan, mamă a doi copii, le-a spus tinerilor viitori lideri mondiali: „Voi sunteți viitorul… voi sunteți prezentul. Voi sunteți cei care conduceți spre schimbarea pozitivă și atât de necesară pe tot globul acum, chiar în acest moment. Și pentru asta sunt atât de recunoscătoare că sunt astăzi în compania voastră”, a mai adăugat ea.
 


Meghan, ținută all red iar Harry, sobru și elegant

 
 
Îmbrăcată într-o ținută ce a impresionat, ducesa Meghan a optat pentru un costum Another Tomorrow de un roșu viu, cu pantaloni largi și o bluză asortată, cu mâneci lungi.
Ea a avut părul coafat într-o coadă de cal elegantă, iar la această ținută a purtat niște cercei rotunzi, din aur. De asemenea, și Harry a avut o ținută foarte elegantă, el purtând cămașa albă și costum bleumarin.
 
 
Vizita lor din Marea Britanie a fost confirmată în august, un purtător de cuvânt al cuplului spunând la acea vreme: „Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt încântați să viziteze, la începutul lunii septembrie, mai multe organizații caritabile apropiate inimii lor”.
 
Foto: Instagram, HEPTA 

4 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod