Prințul Harry s-a întors, de fiecare dată, prea târziu. După mutarea în SUA, prima revenire a fost la înmormântarea Prințului Philip

La două săptămâni de la decesul Reginei Elisabeta a II-a și după ce au fost examinați cu atenție de presa britanică, Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors acasă la Montecito, California, relatează Us Weekly.
Totuși, se pare că plecarea lor grăbită nu poate fi pusă pe seama tensiunilor familiale, ci se spune că s-ar datora faptului că acestora le este dor de copiii lor, Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an, de care au fost separați, cu acest trist prilej. 

Pun graba pe seama dorului de copii


„Meghan și Harry se pregătesc să se întoarcă la Montecito aproape imediat după înmormântare, unde se vor reuni cu Archie și Lilibet după ce au fost despărțiți timp de peste două săptămâni. Este cea mai lungă perioadă de timp în care au stat departe de copiii lor. Le-a fost un dor nebun de copii și au vorbit cu aceștia pe FaceTime în fiecare zi, dar abia așteaptă să-i vadă și să-i țină din nou în brațe, după câteva săptămâni emoționante”, a declarat o sursă, pentru Us Weekly.
 
 
 
O sursă a vorbit cu Us Weekly și despre starea relației tensionate dintre Prințul Harry și Prințul William. „Înmormântarea Reginei a oferit familiei regale o oportunitate de a redeveni o familie”, a declarat sursa, adăugând că, deși există „încă tensiune” între frați, „amândoi au fost de acord să lase deoparte orice neînțelegere”, în timp ce își plângeau bunica, pe Regina Elisabeta.

William l-a invitat pe Harry lângă el, dar acesta și-a plasat nepoții la mijloc

William a făcut un mic gest public de simpatie față de Harry și Meghan, în timpul slujbei suveranei, de la Capela Sf.

George din Windsor. William a invitat cuplul să stea cu el, Kate, și cu cei doi copii mai mari ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte. În special Harry s-a așezat cât mai departe posibil de William, cu Charlotte, Kate și George stând între ei.

Este cunoscut că Harry și Meghan au părăsit Anglia, în urmă cu aproape doi ani, și s-au stabilit în SUA, fapt ce a răcit relațiile cu familia regală. Mai mult, înainte de a părăsi definitiv Anglia, ducele și ducesa de Sussex au petrecut o vacanță prelungită de Crăciun în Canada, departe de familia regală.
 

Harry i-a dezmăgit pe Regina Elisabeta și Prințul Philip

Absența lor de la tradiția sărbătoririi Crăciunului, la Sandringham, cunoscută a fi un eveniment foarte important pentru Familia Regală, s-a spus că a fost dezamăgitoare pentru Regina și Philip.

 
 
 
Richard Kay, expert regal și editorialist, a declarat, în cadrul unui documentar din 2022, pe Channel Five, intitulat „Harry & Meghan Vs The Monarchy”: „Crăciunul este o parte foarte importantă în calendarul Reginei.
Îi place să-și atragă familia în jurul ei. Ea și prințul Philip îmbătrâneau. Știau că nu vor mai fi prea multe Crăciunuri și trebuie să fi fost dezamăgiți.” 
 

Harry s-a plâns că a fost marginalizat la jubileul Reginei și că aceasta a refuzat să se fotografieze cu Lilibet

De la mutarea sa din Anglia, se pare că Prinţul Harry revine acasă, din păcate, doar la evenimente foarte rare, precum jubilee și înmormântări, cele din urmă fiind ocazii foarte triste. Prima sa vizită în țara natală a avut loc la funeraliile bunicului său, prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, care a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani. A fost prima dată când prinţul Harry a revenit în ţara natală după plecarea în State și, totodată, și prima dată când el s-a întâlnit cu familia regală după difuzarea controversatului interviu realizat de Oprah Winfrey. Ulterior, el și Meghan au mai revenit in Anglia la jubileul reginei, dar s-au plâns că au fost excluși de la unele ceremonii prilejuite de această sărbătoare, dar și de faptul că suverana ar fi refuzat să se lase  fotografiată cu micuța lor Lilibet, pe care a cunoscut-o cu acest prilej.

Potrivit zvonurilor, poza Reginei Elisabeta alaturi de Lilibeth ar fi fost parte din contractul încheiat de Harry și Meghan cu Netflix, iar planurile le-ar fi fost, astfel, date peste cap.


Timpul reconcilierii a fost pierdut


În cartea biografică "Prince Philip Revealed: A Man of His Century" ("Prințul Philip dezvăluit: Un om al secolului său"), Ingrid Seward, scriitoare și redactor-șef al revistei Majesty Magazine, arată că nu numai relația lui Harry cu Regina s-a răcit după ieșirea lui din familia regală, ci și cea cu bunicul său.
  
Prințul consort a susținut-o, initial, pe Meghan, și chiar a participat la nunta celor doi, deși fusese operat recent la șold. Însă este clar că nepotul său, Harry, l-a dezamăgit. Din păcate, prințul Phillip s-a stins din viață și nu a mai fost timp pentru o reinstalare a armoniei. La fel a fost și în cazul Reginei Elisabeta - Prințul Harry, deși a participat și la Jubileul de Platină al acesteia, nu a reușit să detensioneze relațiile, iar câteva luni mai târziu a revenit în Anglia la înmormântarea ei. 
 
 
24 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod