CONVERSE CREATE NEXT: vino la Sneakers & Co și descoperă surprizele Converse

Converse face parte din topul preferințelor acestei generații la capitolul încălțăminte și accesorii sport, iar acest lucru nu reprezintă un secret.

Așadar, dacă ești pasionat ori vrei să descoperi noutățile în materie de sneakers, vino la Sneakers & Co în acest weekend, unde te așteaptă surprize inedite pregătite de Converse, muzică și momente speciale, pregătite de organizatorii evenimentului. 

Ce vei întâlni la pop-up store-ul Converse Create Next?

Converse, în colaborare cu magazinul Enzo Bertini, aduc în prim plan povestea Create Next, în cadrul evenimentului Sneakers & Co, acolo unde vei putea admira și testa perechi de sneakers must-have în acest sezon.

Vor fi expuse modelele RUN STAR MOTION și CHUCK 70, așadar iată ocazia perfectă să descoperi perechea favorită de Converse din această toamnă.

În zona Converse Create Next te așteaptă nenumărate surprize, dar și un concurs special pe care nu trebuie să îl ratezi. Vei avea posibilitatea să îți personalizezi încălțămintea preferată cu patch-uri și șireturi colorate și te vei bucura de vouchere de 20% reducere în magazinele Enzo Bertini la noua colecție Converse. Surpriza pop-up-ului este că vei putea participa la un concurs desfășurat zilnic pe Instagram, unde vei putea câștiga unul dintre cele patru premii: o borsetă, o șapcă, o pereche de încălțăminte sau, marele premiu, un voucher în valoare de 500 de lei, valabil în magazinele fizice Enzo Bertini.

Când va avea loc Sneakers & Co?

Sneakers & Co este cel mai mare eveniment de sneakers din Romania ce va avea loc în acest an, în intervalul 23-25 septembrie, la Combinatul Fondului Plastic, în București.

Converse este prezent în acest an în cadrul Sneakers & Co, iar pop-up-ul său, Create Next, va putea fi vizitat de vineri până duminică, după cum urmează: vineri, de la 14:00-23:00, sâmbătă, de la 11:00-23:30 și duminică, de la 11:00-23:00.

Despre Converse

Converse este un brand cu peste 100 ani de tradiție. Primii pantofi Converse pentru baschet au fost lansați în 1917. În 1920, compania a început producția unui nou model: Converse All Star, o colecție emblematică ce a ajuns să fie purtată de mai toate starurile lumii.

Converse sunt considerate unele dintre cele mai populare încălțări din lume, fiind purtate de femei și bărbați deopotrivă.

Te invităm să descoperi perechile preferate de încălțăminte Converse în magazinele Enzo Bertini și, în acest weekend, la evenimentul Snearkers & Co.

De Eva
eva
22 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod