Un fost angajat al casei regale spune ca Prințul Harry nu s-ar fi căsătorit cu Meghan Markle dacă Prințesa Diana ar fi fost în viață

Dickie Arbiter, secretar de presă și fost angajat din interiorul palatului, susține că Harry nu s-ar fi căsătorit cu Meghan dacă mama lui ar fi fost în viață.
Arbiter, care a fost secretar de presa al Reginei Elisabeta a II-a din 1988 pana in anul 2000, a facut declaratia pentru postul TV GB News, in cadrul unei discutii despre procesul pe care Harry l-a deschis impotriva Ministerului de Interne din Marea Britanie. Printul este nemultumit ca el si familia sa nu mai beneficiaza de protectia politiei in timpul vizitelor in Anglia.

Un judecator a decis ca Harry are motive intemeiate de a aduce Guvernul in instanta, o prima victorie in efortul sau de a da in judecata Ministerul de Interne pentru faptul ca nu mai primeste protectie din partea politiei britanice.

Fostul angajat al familiei regale sustine ca Harry nu s-ar fi casatorit niciodata cu Meghan Markle daca Printesa Diana ar fi fost in viata

„Imi voi asuma riscul de a fi criticat, dar ma indoiesc ca Harry s-ar fi casatorit cu Meghan pentru ca Harry nu ar fost in starea in care a fost, ca urmare a decesului mamei sale.
Ar fi urmat un cu totul alt traseu si ar fi fost in continuare aici, lucrand pentru Regina”, a declarat Arbiter, potrivit yourtango.com.

Acesta a mai spus ca „Printesa Diana era cu capul pe umeri. Era foarte practica, iar el [Harry] era foarte sensibil”

Fostul angajat a facut comentarii si despre vestea ca BBC va plati compensatii materiale fostei dadace a lui William si Harry, Tiggy Legge Bourke, care a fost acuzata pe nedrept ca a avut o aventura cu Printul Charles. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod