3 comportamente prin care atragi energia negativă în viața ta

Se vorbește mult despre ce ar trebui să facem pentru a elimina energia negativă. Dar te-ai întrebat până acum de ce apare energia negativă în viața ta, în casa ta sau chiar în relațiile cu cei din jur?

Asa cum poti atrage energia pozitiva, poti sa atragi si energia negativa, in functie de comportamentul si obiceiurile tale. O faci fara sa realizezi si de multe ori nu esti constienta de efectul nociv al unor astfel de obiceiuri.

Iata care sunt comportamentele care atrag energia negativa in viata ta:

 

Te incarci cu continut media negativ


In lume se intampla foarte multe lucruri rele si poti afla foarte usor despre ele. Asa cum se spune, vestile rele circula mai repede. De la razboaie, accidente, boli si pana la schimbarile climatice, zi de zi poti fi bombardata de sute de stiri, filmulete, imagini si postari despre tot ceea ce este rau, trist sau socant.

Dar in acelasi timp, in lume se intampla chiar si mai multe lucruri bune, doar ca nu sunt la fel de mediatizate.

Si daca nu citesti toate vestile proaste nu inseamna ca nu-ti pasa de lume si viitor. Selecteaza cu atentie informatiile si evita sa te scufunzi in vestile rele pe care le intalnesti la tot pasul. Iti afecteaza starea de spirit si te incarca cu energie negativa. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod