De ce a renunțat Sharon Stone la operațiile estetice: Imaginea pe care a postat-o pe Instagram spune tot

La 64 de ani, actrița nu vrea să mai audă de intervenții estetice. Și ca să sublinieze acest lucru, a pus pe Instagram o fotografie sugestivă.
Vedeta a vorbit pentru Vogue Arabia despre experienta ei cu Botox si interventii de chirurgie plastica si a dezvaluit motivul care a determinat-o sa renunte la operatii, scrie Shape.

Ea a spus ca obisnuia sa priveasca interventiile estetice ca pe „un lux interesant”, insa dupa atacul cerebral si hemoragia intracraniana care a durat noua zile si-a schimbat parerea. Vedeta a avut nevoie de 300 de injectii cu Botox si de implanturi pentru a-si putea misca din nou partea stanga a fetei dupa acel atac.
De atunci, considera ca procedurile estetice sunt „o necesitate neurologica dureroasa”.

Atacul cerebral survine atunci cand irigarea cu sange a creierului este intrerupta sau redusa, impiedicand tesuturile cerebrale sa primeasca sangele necesar, potrivit Mayo Clinic. Un simptom este pareza faciala (sau „inghetarea fetei”), care apare atunci cand nervii care controleaza muschii fetei sunt afectati in creier. De obicei, pareza apare doar pe o parte a chipului.

Poate ca renuntarea la operatiile estetice a costat-o pe Sharon Stone cateva relatii, dar asta nu a afectat-o, a explicat ea in interviul recent, subliniind ca un fost iubit i-a sugerat in trecut sa faca o procedura estetica.
„L-am vazut la ceva timp dupa asta si nu mai era interesat sa ne mai intalnim. Daca nu vrei sa te vezi cu mine, atunci ia-o singur spre iesire”, a spus actrita. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod