Regina Elisabeta le-a interzis lui Harry și Meghan să facă fotografii în timpul primei sale întâlniri cu fiica lor, Lilibet

Regina Elisabeta a II-a a văzut-o pentru prima dată pe stranepoata sa, Lilibet, cu ocazia celebrării Jubileului de Platină.
Printul Harry si Meghan Markle s-au aflat in Anglia alaturi de cei doi copii ai lor, Archie si Lilibet, in varsta de trei, respectiv un an, pentru prima data de cand au renuntat la statul de membri activi ai familiei regale si s-au mutat in Statele Unite.

Dupa ceremonia Trooping the Colour, Regina si-a intalnit pentru prima data stranepoata, dar le-a interzis fotografilor sa surprinda momentul.

Potrivit Marie Claire UK, care citeaza tabloidul The Sun, Harry si Meghan si-ar fi dorit sa aduca un fotograf profesionist la Castelul Windsor pentru a surprinde intalnirea dintre fiica lor si Regina Elisabeta.

Expertii regali s-au intrebat de ce nu au fost facute publice fotografii oficiale cu intalnirea dintre cele doua, dar se pare ca la indicatiile Reginei nu au fost realizate fotografii in acel moment.

O sursa a declarat pentru The Sun ca nu a fost „nicio sansa” ca Regina sa fie fotografita alaturi de stranepoata care ii poarta numele.
„Harry si Meghan au vrut ca fotograful lor sa surprinda momentul in care Lilibet se intalneste cu Regina, dar li s-a spus ‘nicio sansa’. A fost o intalnire privata de familie”, a declarat sursa. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod