Charles, Camilla, William și Kate, familia regală unită? Iată ce spune un expert în limbajul corpului

O nouă fotografie a regelui Carol al III-lea cu Camilla, regina consoartă, și William și Kate, prințul și prințesa de Wales, a fost lansată sâmbătă de Palatul Buckingham, iar un expert în limbajul corpului analizează cel mai recent instantaneu regal.
Fotografia îi prezintă pe cei mai în vârstă patru membri ai familiei regale zâmbind camerei, toți fiind îmbrăcați în haine negre de doliu.
Instantaneul a fost făcut la Palatul Buckingham, cu o noapte înainte de înmormântarea reginei Elisabeta a II-a și înaintea unei recepții de stat găzduite de regale Charles, pentru șefii de stat invitați la slujba Abației Westminster.
  

Familia regală, hotărâtă să lucreze împreună

 
 
Fotografia a fost făcută de fotograful regal de la Getty, Chris Jackson, care a postat pe Twitter sâmbătă: „A fost un moment special pentru mine să realizez această fotografie oficială a Regelui și Reginei Consort și a Prințului și Prințesei de Wales împreună la Palatul Buckingham”.
Expertul în limbajul corpului, dr.
Robi Ludwig, a vorbit cu Fox News Digital despre modul în care imaginea tatălui și a fiului, alături de soțiile lor, a arătat un „exemplu uimitor de unitate a familiei”. 
 
 
 

 
Familia regală va sluji poporul, la fel ca Regina Elisabeta a II-a

 

„Noua fotografie regală, cu Regele Charles, Regina Camila și noul Prinț și Prințesă de Wales, este un exemplu uimitor de unitate a familiei. Acest lucru este indicat atât de apropierea lor, de zâmbete, cât și de culoarea ținutelor purtate. Zâmbetele lor amintesc publicului că sunt cu toții într-o misiune și la unison, hotărâți să lucreze împreună, să mențină sănătatea monarhiei și să continue să slujească poporul, la fel ca fosta regină Elisabeta, care a fost foarte iubită”, a spus Ludwig.
 
 

Charles contează pe ajutorul Camillei

 
 
Expertul în limbajul corporal a mai precizat că, în ciuda divergențelor din trecut, din sânul familiei regale, trecutul nu face parte din prezentul lor.
 
De altfel, și Charles a vorbit despre familia sa, în timpul primului său discurs oficial ca Rege, pe 9 septembrie.
După ce a promis că își va îndeplini îndatoririle față de  țară „pe tot parcursul vieții” , așa cum a făcut-o anterior mama lui și a vorbit despre moștenirea ei și „durerea lui profundă”, el a vorbit despre „devotamentul neclintit” și sprijinul noii regine consort și despre mândria lui de a-l face pe William Prinț de Wales. 
 
„Acesta este și o perioadă de schimbare pentru familia mea.
Contez pe ajutorul iubitei mele soții, Camilla”, a mai spus Charles a doua zi după moartea reginei. 
 
El a continuat, referindu-se la William și Kate: „Astăzi, sunt mândru să-l numesc Prinț de Wales, titlu pe care am fost atât de privilegiat să-l port o mare perioadă din viața mea. Cu Catherine alături de el, Noul Prinț și Prințesă de Wales, știu, vor continua să inspire.”
William și Kate au deținut anterior titlurile de Duce și Ducesă de Cambridge.
4 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod