William şi Kate: Compatibilitate în funcţie de zodie

Are şanse de reuşită proaspătul cuplu regal? Datele astrologice spun că William şi Kate formează un cuplu "aproape" perfect! Prinţul William este născut în zodia racului, iar Kate în capricorn. Cele două semne sunt foarte compatibile, dar pe de altă parte reprezintă perfect expresia extremelor care se atrag.
Are şanse de reuşită proaspătul cuplu regal? Datele astrologice spun că William şi Kate formează un cuplu "aproape" perfect!
 
Prinţul William este născut pe 21 iunie 1982 în zodia racului, iar Kate în capricorn, născută pe 9 ianuarie 1982. Cele două semne sunt foarte compatibile, dar pe de altă parte reprezintă perfect expresia extremelor care se atrag. Capricornul şi racul sunt două zodii în opoziţie, fiind la şase luni distanţă una de cealaltă.

 

Rac şi Capricorn

 
Racul este semn de apă, iar capricornul semn de pământ, două elemente foarte compatibile. Racul este de asemenea semnul mamei, iar capricornul simbolizează semnul tatălui, o combinaţie ideală pentru un cuplu.
Faptul că proaspăta prinţesă este reprezentanta autorităţii paterne ne poate indica cine deţine rolul de lider în această relaţie.

Viaţa de familie

 
Compatibilitatea unui cuplu nu depinde numai de semnul în care se află Soarele. Will şi Kate au amândoi Luna în rac, ceea ce este un indiciu mult mai important în ceea ce priveşte compatibilitatea emoţională a celor doi. Luna în aceeaşi zodie poate oferi unor persoane sentimentul că sunt suflete pereche. Având luna în rac, atât Kate cât şi William sunt orientati către viaţa de familie si au o conexiune specială cu mamele lor.

Iubirea

 
Venus, planeta iubirii, nu este la fel de bine aspectată în cazul celor doi. William are Venus în planeta de pământ taur, iar Kate în planeta de aer vărsător.
Acest lucru indică faptul că William este mult mai tradiţionalist în ceea ce priveşte iubirea, în timp ce Kate este ceva mai nonconformistă.
De asemenea, Venus în vărsător, aşa cum este în cazul lui Kate, indică nevoia de a se căsători cu un prieten apropiat, ceea ce s-a şi întâmplat. Cei doi au avut o relaţie de 10 ani înainte de a se căsători. Taurul, în cazul lui William indică nevoia de planificare, de aceea probabil că au şi avut nevoie de o pauză înainte de a decide care este pasul cel mare.

Pasiunea şi atracţia sexuală

 
Marte, planeta pasiunii şi a atracţiei sexuale se află în balanţă, atât pentru William cât şi pentru Kate. Faptul că împart aceeaşi zodie la capitolul pasiune creează o atracţie interesantă între cei doi.
Se simt energizaţi unul în compania celuilalt. Din moment ce balanţa reprezintă căsnicia, nu ar trebui să aibă probleme în a ţine flacăra pasiunii aprinsă pentru foarte mult timp.
Sunt de asemenea inspiraţi şi atraşi de aceleaşi valori şi idei, iar pentru că balanţa reprezintă justiţia şi cauzele sociale, cei doi vor face o echipă excelentă în ceea ce priveşte proiectele umanitare. Spre deosebire de Charles şi Diana, care aveau vieţi separate din acest punct de vedere, Will şi Kate vor fi o echipă unită de aceleaşi idealuri.

Comunicarea

 

Comunicarea eficientă este elementul de bază al unei relaţii solide. Iar în cazul lui William şi Kate, comunicarea este foarte bine aspectată de astre. Ambii au planeta Mercur, astrul comunicării, în semne de aer, William în gemeni, iar Kate în vărsător.
Atât gemenii cât şi vărsătorul sunt două semne intelectuale, ceea ce înseamnă că discuţiile lor nu vor fi niciodată plictisitoare.
Cele două zodii intelectuale în care se află Mercur reuşesc să mai elimine din influenţa zodiilor încăpăţânate şi tradiţionaliste ale celor doi şi aduc un aer de prospeţime şi o atitudine modernă, ceea ce s-a putut observa şi la nunta lor.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yoyo pe 3 Mai 2011, 22:30
    PENTRU ANCA

    kate e SCORPION !!!!!!!!!!! scrieti macar fara greseli daca tot se scrie doar despre ei.....DUPA PAREREA TA 9 IANUARIE...INTRA IN SCORPION...???? mai citeste...ahhahahahahahaha

    0
    0

  • yoyo pe 3 Mai 2011, 22:18
    Gemeni

    Zodia GEMENI: 22 MAI- 21 IUNIE....E GEMENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    0

  • mya pe 3 Mai 2011, 22:17
    21 iunie zodie - gemeni

    cu informatia asta gresita, tot articolul e ratat

    1
    0

  • clau pe 3 Mai 2011, 13:01
    ...

    21 iunie e ultima zi din gemeni!!!

    4
    1

  • lacramioara pe 3 Mai 2011, 10:48
    capricorn-rac

    kate e capricorn si william rac.informatia e corecta.

    1
    2

  • Roxi pe 3 Mai 2011, 09:40
    ........

    will este gemeni nu rac.

    1
    0

  • anca pe 3 Mai 2011, 08:39
    --------

    kate e SCORPION !!!!!!!!!!! scrieti macar fara greseli daca tot se scrie doar despre ei

    0
    5

  • maria pe 2 Mai 2011, 22:52
    m-am saturat

    sunt satula pana peste cap de william si kate . ok sunt draguti amandoi se casatoresc etc... da chiar exagerati kate in sus kate in jos la fel si will

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod