Secvenţele din filmul Blonde care i-au deranjat cel mai tare pe spectatori

Prin natura filmului, acesta vorbeşte despre alcool, droguri, automutilare şi gânduri suicidare, violenţă, abuz şi viol.
Chiar şi după moarte, figura lui Marilyn Monroe nu reuşeşte să depăşească sfera de abuz şi de tratament ca „obiect sexual” din partea „fanilor” ei, scrie publicația Looper. Adesea, faima vine împreună cu un preţ de plătit, iar pentru Marilyn nu a fost doar viaţa ei, ci şi demnitatea ei de om. Toţi voiau ceva de la Marilyn Monroe - şefii de studio, paparazzi, fanii agresivi şi chiar şi soţii ei...

Mediul nesigur din copilărie, cu un tată absent şi cu o mamă cu probleme psihice au făcut-o pe Marilyn Monroe să caute, necontenit, iubirea - şi să i se răspundă doar cu abuzuri.
Monroe a încercat să îşi rezolve problemele din viaţă cu alcool şi droguri, datorită efectelor bolilor psihice netratate şi unei vieţi care i-a scăpat de sub control, scrie Looper.

Actriţa a alternat între aşteptările societăţii faţă de ea şi adevărata ei personalitate, ceea ce s-a dovedit prea mult pentru ea. Fanii şi industria care au dus-o în mormânt urmau să o plângă. Însă lumea nu s-a săturat să facă din viaţa ei un spectacol. Citește continuarea...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod