Horoscopul săptămânii 7-13 noiembrie. Săgetătorului i se va îndeplini un vis

Săgetătorului i se va îndeplini un vis în această săptămână.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Partenerul tău se poate simți singur în această săptămână. Așadar, acordă-i mai mult timp, în special dacă relația voastă e la început de drum. Atașamentul emoțional al partenerului/ei este inevitabil.

Este posibil ca Berbecii singuri să întâlnească pe cineva. Unii părinți singuri și divorțați ar putea găsi din nou dragostea. O nouă cerere în căsătorie poate fi pe drum.

Bani

Săptămâna aceasta, fă-ți treaba în liniște la locul de muncă și evită politica și, astfel, vei avea numai de câștigat.

Frica de a risca poate fi un obstacol ascuns în calea atingerii obiectivelor tale profesionale și financiare.

Încearcă să spui da câtor mai multe provocări și să ieși din zona de confort, fie că faci afaceri, fie că ești șef sau angajat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Sunt mari șanse să te simți fericit/ă în această săptămână, lucru care se va reflecta în toate gândurile sau acțiunile tale.

Dacă intenționezi să te căsătorești, asigură-te că familia ta este de acord cu pasul pe care vrei să-l faci, altfel ar putea aduce haos în viața ta amoroasă.

Taurii divortați sau separați pot întâlni pe cineva care este înțelegător, matur, grijuliu și respectuos.

Bani

Săptămâna aceasta s-ar putea să se producă câteva schimbări la locul de muncă și, implict, în ceea ce privește situația ta financiară. A rămâne motivat/ă și entuziast/ă poate face ca lucrurile să funcționeze frumos pentru tine.

S-ar putea să rămâi concentrat asupra obiectivului tău principal la locul de muncă, adică să câștigi mai mult.

De asemenea, e posibil să ai șansa de a-ți schimba job-ul sau de a primi proiectul vieții tale. În ambele situații e rost de mai mulți bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Intrarea în triunghiuri amoroase sau în aventuri sexuale nu este cea mai bună ideea pentru moment.

Astfel, astrele îți recomandă să te concentrezi mai mult pe crearea sau menținerea relațiilor de lungă durată.

Dacă ai o relație stabilă, fii atent/ă la obstacole. Pot exista unele neînțelegeri minore. Prin urmare, dedică-ți timpul partenerului/ei de viață, deoarece dacă faci din asta o prioritate, relația voastră va deveni mai puternică.

Bani

Situația ta financiară rămâne favorabilă și în această săptămână. Pe măsură ce zilele trec, se anticipează că vei observa o îmbunătățire lentă.

Astrele prezic că un comportament analitic și organizat din partea ta te poate ajuta să îți gestionezi mai bine banii.

Chiar dacă familia ta ar cheltui niște bani, totul ar putea fi totuși în regulă. Cu toate acestea, ești sfătuit/ă să eviți astfel de situații pentru moment. Încearcă să pui bani deoparte!

Citește și: Cum să-l faci să te ierte, în funcție de zodia lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Poate că nu a fost să fie. Poate că a fost o învățătură de minte sau un apel de trezire care te îndeamnă să reflectezi la ceea ce îți dorești cu adevărat într-o relație.

Respectă-l ca pe un moment pentru a merge înainte, a-ți transforma experiențele în cunoștințe și a oferi spațiu partenerului/ei.

Dacă ești într-o relație de lungă durată, probleme mai vechi de comunicare ar putea să reapară.

Bani

Orice problemă legată de gestionarea banilor la începutul acestei săptămâni te poate forța să folosești metode de stingere a incendiilor. S-ar putea să fie nevoie să pui totul în așteptare, astfel încât să te poți concentra în întregime asupra provocărilor care urmează.

Astrele indică faptul că, indiferent de cauză, este posibil să fii în continuare nemulțumit/ă de situația ta financiară.

În loc să îți suprimi gândurile și sentimentele negative, direcționează-le către o acțiune pozitivă care, în cele din urmă, va fi în avantajul tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Ești încurajat/ă de o forță creativă puternică, una care să te ajute să construiești o relație stabilă și sănătoasă.  

Problema este că mintea ta are obiceiul de a inventa probleme și de a te convinge că ceva ce ai construit se va prăbuși ca un domino chiar și atunci când lucrurile arată fantastic pentru tine.

Astfel, astrele își doresc să fii atent/ă la această tendință și să faci distincția între o relație autentică și un produs al gândurilor tale.                         

Bani

Săptămâna aceasta va veni cu unele beneficii pentru tine, deoarece compania pentru care lucrezi ar putea genera mai multe venituri. Succesul în acest caz este imprevizibil.

Este posibil să îți vină o idee grozavă care va crește marja de profit. S-ar putea să ai parte și de provocări în față, dar vei găsi întotdeauna modalități de a le depăși și de a obține realizări extraordinare.

Astrele prezic un potențial flux numerar din investițiile anterioare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

În sfârșit, vei lua o pauză de la muncă. Astrele prezic că vei împărtăși acest răsfăț cu iubitul/a și nu de una singur/ă.

Este indicat ca voi doi să petreceți mai mult timp împreună, dacă nu unul în brațele celuilalt, atunci cel puțin unul în prezența celuilalt. Ar fi minunat să dați play unul serial bun sau să vă angajați în conversații interesante și amuzante.

În plus, conjuncțiile astrale din această săptămână vor, de asemenea, să evitați să vă adresați reciproc întrebări monotone, previzibile, deoarece acest lucru face discuția neinteresantă.

Bani

Începutul săptămânii ar putea fi stresant din cauza preocupărilor cu privire la investițiile anterioare.

Este recomandat să eviți să îți asumi angajamente majore la începutul săptămânii pentru a evita problemele în îndeplinirea obligațiilor.

Potrivit astrelor, weekendul poate veni cu vești mai bune. Sprijinul lor ar putea să îți sporească puterea financiară și să îți ofere capacitatea de a lua decizii mai informate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Este timpul să îți extinzi obiectivele în ceea ce privește viața ta amoroasă. Dar, mai întâi de asta, trebuie să-ți dai seama cum să-ți canalizezi pasiunea.

O posibilă relație neobișnuită de dragoste ar putea apărea în peisaj în această săptămână.

Dacă ai deja pe cineva, petrecerea timpului împreună în afara casei îți poate revitaliza relația.

Bani

În general, săptămâna va fi bună, în mare parte datorită șansei de a recupera unii bani dați cu împrumut.

Astrele te sfătuiesc să eviți băncile pe cât posibil, indiferent de necesitatea nevoilor tale.

Costurile asociate cu mașinile, prietenii și efucația copiilor nu trebuie ignorate, deoarece nu sunt nesimnificative deloc. Unele rude mai avute te pot ajuta financiar.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Dacă ești deja logodit/ă, simți că vrei să începi un nou capitol al vieții tale, însă unul unic.

Pregătește-te pentru o schimbare generală în sfera relațiilor tale amoroase. O perioadă puțin mai tulbure poate apărea și te poate face agresiv/ă.

Dacă ești singur/ă, profită de această săptămână pentru a-ți exprima nesiguranța și a practica îngrijirea de sine.

Bani

Conform horoscopului financiar săptămânal, s-ar putea să începi să te simți posesiv/ă față de banii tăi și să fii foarte atent/ă la investițiile și economiile tale.

Acum este un moment fantastic pentru a schimba modul în care sunt folosiți banii.

Dacă te confrunți cu datorii și alte probleme financiare, vei primi în curând vești bune. Per total, vei avea o săptămână bună pe acest plan. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, visul tău se împlinește, deoarece vei găsi pe cine căutai.

Fără îndoială, întâlnirile romantice vor fi o idee perfectă de petrecere a timpului liber, indiferent dacă ești femeie sau bărbat.

Astrele prezic că într-una dintre serile acestei săptămâni vei avea parte de o întâlnire grozavă. Prezența unui admirator neașteptat îți va fura inima.

Bani

Atât cheltuielile medicale neprevăzute, cât și îmbunătățirile sau reparațiile casei pot apărea în această săptămână.

Pot avea loc călătorii neașteptate pe distanțe scurte, ceea ce duce la cheltuieli neașteptate.

Nu este momentul să faci investiții mari în terenuri sau imobiliare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Sunt așteptate multe vești pozitive în această săptămână. Persoana iubită îți va promite să îți ofere mai mult decât o dragoste pură și profundă.

Vei putea să îți consolidezi relația prin mai multă apropiere, intensitate și dorință față de partenerul/a de viață.

Comunicarea va fi mai bună și vor exista o mulțime de oportunități pentru ca dragostea și pasiunea să crească. De asemenea, este posibil ca tu și iubitul/a tău/ta să aveți discuții energizante și fascinante.

Bani

Săptămâna aceasta este excelentă pentru tine în ceea ce privește banii.

Îți poți ajuta financiar rudele apropiate, oferindu-le banii de care au nevoie.

Dacă lucrezi în comerț, poți avea câștiguri semnificative în aceste zile, deoarece strategiile tale ar trebui să te ajute să depășești eventualele obstacole.

De asemenea, e posibil ca în această săptămână să se contureze o nouă sursă de venit, profitabilă pentru tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Vei acorda mai multă atenție îmbunătățirii stării tale de bine emoționale și mentale în această săptămână.

Ai putea avea libertate deplină de a te răsfăța atât pe tine, cât și pe iubitul/a tău/ta. Relația voastră ar putea deveni mai puternică în timp.

Pe de altă parte, astrele spun că situația în familie ar putea fi supărătoare. Disputele sunt de natură să provoace tensiuni în casă.

Astfel de circumstanțe neplăcute ți-ar putea afecta chiar și viața profesională. S-ar putea să te poți concentra mai eficient la locul de muncă dacă îți rezolvi problemele personale.

Bani

Nu te grăbi să iei decizii privitoare la bani în aceste zile. Atunci când intenționezi să faci unele schimbări substanțiale, ia în considerare o potențială pierdere sau ca avantajul financiar anticipat să nu se producă imediat.

Astrele prezic că tu partenerul tău de afaceri veți experimenta un dezacord neașteptate sau o ciocnire a ego-ului care te-ar putea costa bani.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Aspectul general al relației tale va rămâne probabil puțin plictisitor. Astrele indică probabilitatea unei aventuri în aceste zile.

Săptămâna ar fi mai bună dacă ai face ceva ieșit din rutină alături de persoana iubită, cum ar fi o excursie sau o ieșire la cină.

Cu toate acestea, fii precaut/ă când vorbețti, deoarece este posibil să apară dispute minore.

Bani

Săptămâna aceasta trebuie să fii atent/ă atât cu cheltuielile, cât și cu economiile, deoarece în situația de față ele sunt cele care te împiedică să îți îndeplinești obiectivele.

Conjuncțiile astrale indică faptul că sunt așteptate cheltuieli și facturi medicale substanțiale. Din păcate, toate acestea te dau peste cap și chiar te depășesc. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod