Defectele bărbaților într-o relație, în funcție de zodia lor. La ce să te aștepți!

Semnalele de alarmă există cu un motiv.

 

Ai întâlnit vreodată o persoană nouă și ai știut imediat că este ceva în neregulă cu ea pentru că ți-a transmis o energie negativă? Sau ai avut o relație cu cineva care părea perfect la început, dar pe măsură ce l-ai cunoscut mai bine ți-a dezvăluit și o altă latură a sa mai puțin plăcută?



Spre norocul tău, astrologia te poate avertiza la ce să te aștepți de la un bărbat și cum să faci față unor situații neplăcute!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este cunoscut ca fiind o persoană temperamentală și e și mai cunoscut pentru crizele sale de furie care i se declanșează atunci când ceva nu iese cum își dorește sau cum își propune.

Personalitatea lui exagerată și emoțională îl determină să aibă reacții impulsive, asemănătoare cu cele ale copiilor, o trăsătură care nu este propice pentru relațiile mature.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul mereu e încântat peste măsură atunci când întâlnește oameni noi, ceea ce înseamnă că flirtul este la ordinea zilei.

Nu este impulsiv din punct de vedere romantic, dar nu ar refuza o băutură gratis de la o chelneriță drăguță sau un schimb de priviri senzuale peste tejghea.

Dacă te simți capabilă să gestionezi această situație într-o relație, atunci mergi înainte cu Taurul tău. 

Poate te interesează și: 6 zodii care încearcă să-și controleze partenerul. Ele vor un sclav, nu un iubit!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii înseamnă probleme la dublu. La ce te poți aștepta de la acest nativ?

Semnalul de alarmă în ceea ce privește o relație cu el este imprevizibilitatea lui, ceea ce poate înseamna inconsecvență în starea lui de spirit și în luarea deciziilor.

Acum vei simți dragostea și, în clipa următoare, te poate trata ca și cum nu ai exista.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul are tendința de a împărtăși prea mult cu cei pe care îi iubește, dar există și momente în care acesta este extrem de secretos.

Acest comportament poate dăuna relațiilor în devenire sau existente. Nu este vorba că vrea să-și îndepărteze partenera, ci vrea să evite conflictele și discuțiile despre anumite situații pe care nu le înțelege.

Leu(22 iulie - 22 august)

Se spune că Leul nu poate da drumul trecutului.

Aproape întotdeauna el va reaminti de situații și discuții din urmă dacă ego-ul lui este rănit. Dezgroapă lucruri negative care s-au petrecut între voi la un moment dat, lucru deloc constructiv pentru o relație.

Acest semn poate fi prietenos și poate ierta temporar, dar rareori uită.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă nativul din Fecioară spune că este OK, atunci acesta este un semnal de alarmă. Acest răspuns vag poate indica faptul că sentimentele lui fierb în interior, gata să explodeze. Și când se întâmplă asta, ai grijă!

Fecioarei îi place să dețină întotdeauna controlul asupra emoțiilor sale, ceea ce face ca izbucnirile să fie rare, dar letale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Să-ți împarți viața cu o altă persoană și să ai mereu companie poate fi frumos. Dar, poate fi și o problemă.

Pentru că nativul din Balanță este adeptul acestui gen de relații, el nu are niciodată ocazia să gândească singur, să ia propriile decizii sau să se conecteze la nevoile lui individuale.

Adesea, este prea concentrat să se facă plăcut, încât uită de el și pare că trăiește viața altcuiva. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când Scorpionul începe să se simtă neimportant în relațiile sale, începe să-și scoată veninul.

Gelozia Scorpionului se poate intensifica rapid dacă crede că partenera lui se joacă cu el sau dacă nu îl tratează corespunzător.

Când îi sunt forțate limitele, temperamentul acestuia se transformă radical.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Frica de a fi legat de o singură persoană pentru toată viața îl face pe Săgetător să acționeze sălbatic și să creeze incertitudine cu privire la viitorul relațiilor sale.

Nu ignora mesajele pe care le primește târziu în noapte de la numere necunoscute, nu trece cu vederea peste schimbarea sau uitarea planurilor pe care vi le-ați făcut sau peste faptul că nu îți citește mesajele cu orele. Toate acestea sunt semnale de alarmă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul poate fi un partener foarte loial, dar uneori poate fi extrem de competitiv cu tine. Acest lucru poate fi confuz la început, la urma urmei, cum poate cineva pe care îl iubești să fie invidios pe prietenii tăi sau pe popularitatea ta? Dar, din păcate, poate fi adevărat.

Fii atentă la aceste nuanțe discrete care s-ar putea manifesta în ceva mai rău, cum ar fi bârfe false răspândite despre tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este destul de rece, dar adevărul este că acest lucru îl face să se simtă confortabil.  

A fi rece și distant în privința dragostei și romantismului îl poate face să pară indiferent de multe ori. Poate fi greu de citit și de înțeles ce gândește. Dar, nu pune presiune pe relație în încercarea de a-i înțelege sentimentele.

Mai bine îndepărtează-te de el, cu excepția cazului în care arată că e capabil să se exprime deschis.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Acest nativ se îndrăgostește prea intens și se implică total prea repede.

Deși acest sentiment este extraordinar, este întotdeauna recomandat să încetinești ritmul și să încerci să cunoști mai bine persoana de lângă tine înaunte de a te angaja pe deplin.

Ce începe așa rapid, se și termină la fel. Pasiunea lui se va stinge, se va consuma total.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod