Zodiile care sunt fericite să fie singure versus cele care trebuie să fie întotdeauna într-o relație

Dacă ești singură, probabil te încadrezi într-una din aceste doua situații: fie ești mulțumită cu statutul tău relațional, fie simți nevoia să fii cu cineva.
Haideți să aprofundăm puțin ideea de a fi fericită singură sau de a avea nevoie de o relație. Este mai mult o problemă interioară decât una exterioară.

Știai că astrologia poate influența percepția ta despre dragoste și relații?


Unele zodii preferă să rămână singure deoarece își iubesc libertatea, în timp ce alte semne zodiacale se simt complete doar atunci când sunt într-o relație.

Citește și: Te iubește sau te folosește? Află ce spune zodia lui despre asta!


Nu înseamnă că ești o romantică incurabilă dacă trebuie să fii într-o relație, pur și simplu nu ești fericită singură și asta poate fi o problemă. Pe de altă parte, și a fi prea fericită de una singură și a nu permite dragostei să intre în viața ta poate fi, de asemenea, o problemă.

Deci, tu din ce categorie faci parte, conform astrologiei?

Zodiile care sunt fericite să fie singure:


Scorpion


Scorpionului îi place să fie cu cineva care îi seamănă, dar dacă nu este cazul, preferă să fie singur. Scorpionului îi place să se scufunde în propriile gânduri, mai ales când îi place de cineva, pentru a face o analiză profundă a persoanei respective.

Scorpionul va dori să-și dea seama dacă acea persoană poate fi cel mai bun partener pentru el.
Dar dacă Scorpionul simte că intimitatea lui este invadată și există vreo falsitate în relație, nu are nicio problemă în a rămâne singur.

Fecioară


Fecioarei îi place să fie singură pentru că se bucură de timpul ei de una singură. De asemenea, îi place să muncească și poate fi chiar dependentă de muncă pentru că e extrem de responsabilă și organizată.

Deși Fecioara se bucură de întâlnirile sociale, la sfârșitul zilei își dorește momentul ei doar cu ea și pentru ea. Fecioara se simte destul de inconfortabil acolo unde nu cunoaște pe toată lumea.  

Este destul de greu să-și găsească un partener atunci când nu-și dorește cu adevărat să se întâlnească sau să fie cea care inițiază socializarea.

Fecioarele sunt singuraticele zodiacului, deoarece atunci când vine vorba de potențiali parteneri, au standarde super-înalte. Preferă să rămână singure decât să fie dezamăgite.

Rac


Racului îi place să fie singur la fel de mult pe cât se bucură de o relație. Racul este mama zodiacului, așa că îi place să găzduiască evenimente sociale și să ofere servicii de catering pentru alții.



Dar, uneori, se retrage în carapacea lui și îi place să stea singur acasă ori de câte ori poate. Acesta este un semn căruia îi plac zilele relaxante pe canapea și îi sună mult mai interesant și tentant decât o seară în oraș.

Este și foarte sensibil, așa că, deși poate fi un partener bun, este și foarte ușor de rănit. Racul are nevoie ca tu să-i înțelegi sentimentele și are nevoie de cineva care să fie mereu acolo pentru el.

Adesea, acest lucru îl face mai precaut decât ar trebui și să prefere să fie singur decât să se implice într-o relație care îl poate face să sufere.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Pești


Peștilor le place să fie în relații, dar din autoapărare, mulți sunt mai fericiți când sunt singuri. Peștii sunt ființe foarte emotive și sensibile, dar și creative și pline de fantezie.


De cele mai multe ori, Peștii preferă să stea acasă decât să meargă la o petrecere. Deoarece sunt atât de legați de confortul locuinței lor, li se potrivește statutul de burlaci convinși. Dar, pe de altă parte, există situații în care devin romantici incurabili și tânjesc după atenție. După ce au primit cât au nevoie, pot sta din nou singuri și vor fi fericiți cu asta.

Săgetător


Săgetătorul tinde să fie un lup singuratic. El știe dacă îi place de cineva din prima clipă când întâlnește acea persoană, așa că în ceea ce privește o relație, poate fi dedicat, dar și foarte aventuros.

Dacă este cu tine și te iubește, probabil va spera că îl vei însoți în aventura sa. Dacă nu o faci, spiritul său independent se va activa și va prefera să pornească singur în călătoria vieții.

Berbec


Berbecul poate sta singur perioade lungi de timp, chiar dacă este unul dintre cele mai atractive semne zodicale.

Deși Berbecul tinde să se îndrăgostească repede, de asemenea, îi și trece la fel de repede. Din acest motiv, îi este mai bine singur.


Cel mai bun pariu al său este să se concentreze asupra propriei persoane până când întâlnește persoana potrivită. Berbecul este mai fericit când e singur... până găsește pe cine trebuie! (Află care sunt zodiile care trebuie să fie întotdeauna într-o relație în pagina următoare)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod