Horoscopul de weekend: Gemenii au noroc în dragoste și pe plan financiar, Racul atinge echilibrul

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au rezervat astrele pentru aceste zile.

Horoscopul weekendului

 

Berbec


Weekendul acesta vei fi pus/ă pe distracție cu oameni noi, dar nu uita de ai tăi. Fii precaut/ă cu banii, nu este momentul să riști. Orice tip de studiu va fi perfect pentru tine. Urmează sfatul medicului cuvânt cu cuvânt.

Taur


Zile de instabilitate sentimentală. Evită excesele financiare. Ar fi bine să te gândești să devii independent/ă în ceea ce privește munca. Nicio boală importantă nu îți amenință sănătatea, continuă cu același stil de viață și va fi bine.

Gemeni


Astrele favorizează sectorul dragostei. De asemenea, nativii acestei zodii vor avea un noroc de invidiat cu banii.
Au suficiente resurse pentru a face totul la muncă. În principiu, le merge bine, dar ar trebui să fie mai atenți la dietă și la sănătate.


Rac


În dragoste, vei atinge echilibrul dorit. Este timpul să îți controlezi cheltuielile și să îți faci un cont de economii. Traversezi o perioadă de mare extenuare la locul de muncă, de aceea, profită de weekend pentru a te odihni și a-ți reîncarca bateriile.

Leu


Fii mai curajos/oasă și spune DA unei aventuri pasionale. Caută soluții pentru problemele tale financiare, altfel vei fi mereu stresat/ă. De asemenea, ești îngrijorat/ă de silueta ta, învață să mănânci corect și sănătos.

Fecioară


Weekendul acesta vei avea oportunitatea de a începe o relație durabilă.
De asemenea, te bucuri de zile de abundență financiară în care îți poți face numeroase capricii. Astrele te sfătuiesc să nu iei medicamente fără sfatul medicului.


Balanță


În relația ta de dragoste, weekendul acesta va exista și furie, dar și împăcare. Ascultă sfaturile altora cu privire la economiile tale. Ești lucid/ă și ai idei bune, dar nu strică un mic ajutor din exterior. Schimbă-ți dieta și nu abuza de grăsimi.

Scorpion


Viața ta sentimentală traversează cea mai bună perioadă de până acum. Rezolvă rapid unele probleme financiare în acest weekend, ai ocazia să o faci. Limpezește-ți mintea mișcându-ți corpul prin plimbări și exerciții fizice.

Săgetător


Cineva încearcă un joc murdar cu un prieten al tău, nu îi vei permite și îl vei demasca.
Poate nu îți dai seama, dar ai mai multe cheltuieli decât venituri, fă ceva pentru a nu mai fi nevoit/ă să te împrumuți. Te poți confrunta cu o tuse ușoară în acest weekend.


Capricorn


Weekendul acesta vei avea numeroase posibilități de a-ți consolida relația amoroasă. Ai grijă cu banii și cu proprietățile tale în general. Pune majoritatea problemelor în cui în acest weekend și bucură-te de timpul liber.

Vărsător


În ceea ce privește banii, norocul va fi de partea ta. Monotonia încearcă să pună stăpânire pe ține, dar prietenii tăi nu o lasă. Ți-ar face bine să mergi la o plimbare în acest weekend.
 


Pești


Romantismul este important, dar nu îl supraestima. Verifică-ți conturile și fii în control absolut cu cardul de credit. Ai grijă ce comentarii faci în fața oamenilor pe care abia i-ai cunoscut. Momentele stresante vor începe să se diminueze.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod