Astrologia și anotimpurile. Care sunt zodiile de toamnă și care este semnificația lor

Semnele zodiacale de toamnă sunt reprezentate de persoanele născute în perioada 23 septembrie - 21 decembrie. Cei care au semnele solare ale Balanței, Scorpionului și Săgetătorului sunt considerați a fi zodii de toamnă.

Aceste zodii au trăsături comune cu sezonul de toamnă în care se nasc. Aceste semne capătă caracteristici și trăsături de personalitate similare cu toamna.

Astrologia interpretează personalitățile și modelele cosmice în moduri eficiente și poate fi șocant de precisă. Acest lucru se datorează în mare măsură faptului că astrologia este o practică care consultă o cantitate imensă de detalii și aspecte pentru a trage concluzii. Aceste aspecte includ acordarea atenției asupra naturii ciclice a vieții, cum ar fi orbitele planetelor, lunilor, stelelor și ciclurilor de timp. Schimbările anotimpurilor joacă, de asemenea, un rol important în descoperirile astrologice.

Poate te interesează și: De ce te plac oamenii, în funcție de zodia ta


Fiecare anotimp guvernează trei semne zodiacale speciale, acestea având semnificații relevante pentru perioada lor specifică din an. De exemplu, o zodie de iarnă va avea o abordare și o cale de viață mult diferită față de un semn născut vara.

Zodiile de toamnă: elementele de bază


Semnele zodiacale de toamnă îi includ pe cei născuți în perioada 23 septembrie – 21 decembrie și includ Balanță, Scorpion și Săgetător.

Aceste zodii sunt caracterizate prin creativitate și fler filosofic. Semnele zodiacale de toamnă tind să contribuie cu un sentiment de mirare și capriciu în viețile noastre și au cu adevărat un dar de a transforma lumea în care trăim. Cuvintele cheie comune pentru aceste semne zodiacale de toamnă includ:

  • Schimbare
  • Echilibru
  • Supravieţuire
  • Sensibilitate
  • Percepţie
  • Obiectivitate
  • Filozofie
  • Contemplare
  • Transformare

Cum influențează toamna zodiile Balanță, Scorpion și Săgetător


Toamna este o perioadă a anului în care lungimile zilelor și nopților s-au egalat.

Deși acest lucru conferă stabilitate acestui cadran al anotimpurilor, schimbările din peisaj contrazic această stabilitate. Frunzișul devine aprins cu culori de foc. Se simte un aer rece care vorbește despre schimbările care vor urma. Este o perioadă de tranziție, în timp ce Natura dansează departe de vară și merge stoic spre iarnă. Aceasta este, de asemenea, perioada recoltelor, o perioadă de adunare, depozitare și pregătire pentru frigul și izolarea ce ne așteaptă în iarnă. Prin asociere, semnele zodiacale de toamnă Balanță, Scorpion și Săgetător pot fi imprevizibile și sunt o trupă în continuă evoluție.

Aceste semne pot fi, de asemenea, duplicitare. De exemplu, acestea tind să vadă ambele părți ale tuturor poveștilor și de de aceea sunt și filozofii zodiacului. Toamna este o perioadă de schimbări revoluționare pe pământ. În legătură cu aceste comportamente sezoniere, semnele zodiacale de toamnă înțeleg natura trecătoare a vieții și se simt, de obicei, destul de în largul lor cu schimbarea și transformarea.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Mai multe informații despre semnificația zodiilor de toamnă


Dacă te gândești bine, toamna înseamnă retragere, protecție și pregătire. Pe măsură ce sezonul se apropie de iarnă, chiar și lumina soarelui începe să se retragă de pe pământ, făcând zilele mai scurte și nopțile mai lungi. Oamenii sunt agitați și ocupați cu recoltele, sacrificarea și pregătirea pentru întoarcerea iernii.

Totul este în continuă schimbare, dar acestea sunt schimbări care sunt în interior.

Aceste schimbări sezoniere sunt exprimate în Balanță, Scorpion și Săgetător. Semnele zodiacale de toamnă imită aceste comportamente ale anotimpului, având tendința de a merge spre interior pentru înțelegere și înțelepciune. Le poți găsi izolate sau retrase într-o carte sau în contemplare profundă. Acest lucru nu înseamnă că aceste semne sunt pustnice sau antisociale (deși unele dintre ele sunt cu siguranță). Dimpotrivă, aceste semne pot fi foarte implicate și preocupate de bunăstarea celorlalți și a comunității. La urma urmei, toamna este o perioadă de socializare în timpul recoltării și de sărbătoare cu recompense oferite de sezonul de vegetație de vară. Semnele zodiacale de toamnă reflectă acest lucru, dând adesea o mână de ajutor și alăturându-se celorlalți.

Semnele zodiacale de toamnă care manifestă adesea comportamente retrase sau non-sociale se întorc frecvent spre interior, consultându-și propria intuiție și instinctele înainte de a lua în seamă sfaturile exterioare de la alții. Ironia este că oricât de mult merg în interior, sunt extrem de conștiente de mediul lor extern. Au un mare talent pentru observație și sunt extrem de sensibile la mediul înconjurător. Ele își folosesc simțurile și observațiile pentru a formula concluzii bazate pe propriile lor deducții. Acest lucru le face să fie independente în gândire și au adesea credințe sau idealuri neortodoxe, deoarece nu permit opiniilor comune, de masă, să le influențeze propriile opinii.

Dacă până acum a fost vorba de influența toamnei asupra zodiilor născute în sezonul de toamnă, ca un tot, acum trecem la înțelegerea individuală pentru fiecare dintre cele trei semne zodiacale de toamnă.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Zodia Balanță și semnificația ei


  • 23 septembrie - 22 octombrie
  • Elementul tău: Aer
  • Planeta guvernantă: Venus
  • Simbolul tău: Cântarul
  • Motto-ul tău: "Creez armonie prin comunicare".
  • Descriere generală: Așa cum sezonul de toamnă este în flăcări de strălucire și frumusețe, la fel este și mintea creativă a Balanței.
    Ai o creativitate fenomenală și abilități extraordinare de comunicare. Nu te agiți prea mult la certuri/dispute pentru că ai talent de a echilibra punctele de vedere. De asemenea, îți place să încerci lucruri noi. Înțelegi natura tranziției și schimbării, așa că a începe ceva nou este doar o parte a ciclului vieții pentru tine.

Zodia Scorpion și semnificația ei


  • 23 octombrie – 21 noiembrie
  • Elementul tău: Apa
  • Planeta guvernantă: Marte
  • Simbolul tău: Scorpionul
  • Motto-ul tău: "Dacă nu o pot face cu pasiune și intensitate, mai bine nu o mai fac."
  • Descriere generală: Motto-ul Scorpionului spune multe despre personalitatea sa. Scorpionii sunt gânditori profunzi, suflete pasionale cu o intensitate emoțională impresionantă. La fel ca în sezonul de toamnă în care se nasc, ei sunt împăcați cu conceptul de tranziție și transformare. De fapt, temele lor de viață sunt profund legate de renaștere și reînnoire. Dacă ești Scorpion, vei găsi cel mai mare succes atunci când ți se oferă libertate creativă totală și ești încurajat să-ți folosești energia în moduri pozitive. Poți fi imprevizibil (la fel ca toamna în sine) și probabil că te simți destul de confortabil cu surprizele care sunt laturile necunoscute/nevăzute ale vieții.

Zodia Săgetător și semnificația ei


  • 22 noiembrie – 21 decembrie
  • Elementul tău: Focul
  • Planeta guvernantă: Jupiter
  • Simbolul tău: Arcașul sau centaurul
  • Motto-ul tău: "Muncesc din greu ca să pot juca tare."
  • Descriere generală: Ceea ce este interesant la toamnă (și la Săgetător) este că Natura lucrează în mod constant fie în tranziție, fie în pregătire.
    Acest semn este foarte ocupat să facă față provocărilor în moduri neconvenționale și imaginative. El vrea să fie activ și îi place să aibă libertatea de a visa și de a crea. Dacă ești un Săgetător, personalitatea ta este probabil la fel de colorată ca frunzișul toamnei și interesele tale sunt probabil la fel de diverse.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod