De ce te plac oamenii, în funcție de zodia ta

Dacă te întrebai care semn zodiacal este cel mai drăguț, răspunsul e mult mai complex decât ai crede. De fapt, s-ar putea să fii surprins să afli că fiecare zodie are câteva calități definitorii pentru care oamenii o plac!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul are o personalitate îndrăzneață, pasională, care îl ajută să-și etaleze aspectul frumos. Acest semn este cunoscut pentru încrederea și puterea sa interioară, așa că Berbecul nu are nicio problemă să iasă în evidență într-o mulțime.

Va purta culori strălucitoare, atrăgătoare și va deveni instantaneu sufletul petrecerii cu personalitatea lui zbuciumată, în timp ce trăsătuile fizile ale Berbecului sugerează în egală măsură frumusețea și înverșunarea sa.

Berbecul guvernează capul. Ca atare, Berbecul iese în evidență prin buzele sale pline, sprâncenele bogate și mintea lui grozavă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Frumusețea discretă a Taului este subliniată de grația și natura lui senzuală. Acest semn este guvernat de Venus, așa că are o tendință înnăscută spre rafinamentul și aspectul frumos.

Taurul are, de asemenea, un gust fin pentru lucrurile de calitate și îi place să facă bani. Deci, firesc, folosește cele mai bune produse și cele mai frumoase haine.

Taurul guvernează gâtul, ceea ce înseamnă că zona delicată a gâtului și a claviculei va fi deosebit de atrăgătoare. De asemenea, înseamnă că Taurul tinde să aibă o voce plăcută și suavă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este ușor să iubești inteligența Gemenilor, zâmbetul strălucitor și personalitatea lor spumoasă. Frumusețea și atractivitatea Gemenilor provine din entuziasmul de a fi în preajma lor. Sunt iubitori de distracție și spontani, așa că nu știi niciodată ce vor spune sau face în continuare.

Gemenii sunt fermecători până la capăt, capabili să converseze cu oricine, iar simțul lor molipsitor de umor va pecetlui înțelegerea.

Gemenii guvernează sistemul nervos, dar și brațele, umerii, mâinile și degetele. Din această cauză, brațele bine conturate sunt o altă caracteristică atractivă a sa. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Empatia și natura grijulie a Raculul îi definesc frumusețea interioară. Acest semn adoră să aibă grijă de ceilalți oameni, iar căldura și calmul lui înnăscut sunt trăsături cărora cu greu le poți rezista.

Înfățișarea Racului nu face decât să sporească efectul, deoarece acest semn frumos are adesea fața rotunjită, cu aspect inocent, care dovedește cât de adorabil este atât în interior, cât și în exterior.

Racul guvernează pieptul și stomacul, așa că mulți Raci au bustul generos sau pectorali bine definiți.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul atrage atenția cu carisma, încrederea de sine și părul impecabil. Leul iubește lumina reflectoarelor și tânjește după complimente, vrea să capteze orice privire și, prin urmare, încearcă întotdeauna să arate cel mai bine.

Personalitatea lui magnetică face restul, deoarece încrederea și curajul unui Leu atrag mulți admiratori. Ca un leu, acest semn este cunoscut și pentru coama lui. Părul unui Leu este întotdeauna bine îngrijit.

Leul guvernează inima, ceea ce înseamnă că pieptul unui Leu( indiferent de sex) este bine sculptat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este atât de drăguță datorită expresivității și laturii ei grijulii. Condusă de Mercur, Fecioara este un comunicator priceput care poate purta o conversație cu oricine.

Frumusețea ei fizică este atât de evidentă pentru că acest semn este meticulos atunci când vine vorba de îngrijire și igienă. Arată mereu minunat când iese din casă.

Fecioara guvernează sistemul digestiv, inclusiv stomacul, ceea ce înseamnă că unele dintre calitățile sale atractive includ burtici sculptate și talii de viespe.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Echilibrul, farmecul și liniștea Balanței o fac o zodie captivantă. Balanța este obsedată să găsească echilibrul în viață. Sunt oameni diplomatici și pașnici, iar acea pace interioară le oferă un aspect exterior strălucitor.

Condusă de Venus, planeta iubirii și frumuseții, Balanța are, de asemenea, o înclinație firească către tot ce e frumos. Ea vede frumusețea în orice și posedă frumusețe în egală măsură.

Balanța guvernează pielea, rinichii, regiunea lombară și fesele. Prin urmare, Balanțele vor avea o piele deosebit de vibrantă și catifelată și o postură a corpului grațioasă. 

Citește și: Ce zodie are cea mai puternică personalitate? Iată clasamentul aici!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este cunoscut pentru sex-appeal-ul lui evident. Intensitatea, aura de mister și pasiunea lui sunt cele mai atrăgătoare trăsături ale sale. Aceste semn are o mentalitate de genul totul sau nimic care fascinează mulți oameni.

Și în timp ce Scorpionul are cu siguranță un aspect frumos, "drăguț" nu este primul cuvânt pe care majoritatea oamenilor l-ar alege pentru a-l descrie, ci mai degrabă "de-a dreptul sexy".

Scorpionul guvernează sistemul reproducător, motiv pentru care atractivitatea lui sexuală este atât de vizibilă în comparație cu alte semne zodiacale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Frumusețea interioară a Săgetătorului vine din pofta lui remarcabilă pentru viață. În timp ce Săgetătorul este, fără îndoială, drăguț la exterior, cu coapse bine conturate și un rânjet atrăgător, pozitivitatea nesfârșită a acestui semn și dragostea pentru aventură atrag și mai tare oamenii din jurul lui.

Nu este niciodată plictisitor când un Săgetător e prezent, iar nevoia lui constantă de libertate îl face să fie și mai atragător.

Săgetătorul guvernează coapsele, șoldurile și ficatul, așadar coapsele lui atrăgătoare sunt una dintre cele mai proeminente trăsături fizice ale sale.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Frumusețea interioară a Capricornului constă în tenacitatea și ambiția lui de neegalat. Acesta este cel mai ambițios semn al zodiacului, iar dorinșa Capricornului de a reuși contribuie la atractivitatea lui generală.

Deoarece aspectul fizic mu este prioritatea principală a acestui semn, frumusețea lui este subtișă, dar nu este niciodată mai evidentă decât atunci când îi privește picioarele superbe.

Capricornul guvernează genunchii, articulațiile și sistemul osos. De aceea, picioarele lungi și atractive ale Capricornului sunt adesea proeminente.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Frumusețea Vărsătorului reflectă bunătatea din inima sa. Acest semn are un aspect frumos, dar cea mai atrăgătoare trăsătură a sa este, fără îndoială, compasiunea lui față de întreaga lume.

Vărsătorul este un vizionar, dedicat îmbunătățirii lumii și ajutării a cât mai mulți oameni posibil. Și pentru că Vărsătorul este atât de inteligent, de cele mai multe ori reușește.

Vărsătorul guvernează gleznele, gambele și tibia, fapt pentru care picioarele lui ies în evidență mai mult decât celelalte părți ale corpului său.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ochii plini de bunătate ai Peștilor, creativitatea și atitudinea lor visătoare te vor uimi.

Conduși de Neptun, planeta viselor, artei, idealismului și empatiei, aspectul fizic al Peștilor este dulce și delicat. Adesea au ochii mari, plini de bunătate, cărora nu li se poate rezista.

Dincolo de asta, compasiunea nesfârșită a Peștilor este suficientă pentru a face pe aproape oricine să-i placă.

Zodia Pești guvernează picioarele, ceea ce înseamnă că picioarele și degetele de la picioare ale acestui semn sunt printre cele mai notabile caracteristici ale lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod