Trădare sau loialitate? La ce să te aștepți din partea lui, în funcție de zodia în care s-a născut

Zodia în care s-a născut îți poate spune multe despre personalitatea lui, cum ar fi dacă îți va fi loial până la final sau dacă te va trăda imediat ce apare o tentație.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul se prioritizează ca persoană și își prioritizează propriile obiective. Asta înseamnă că își va pune propriile nevoi și dorințe mai presus de loialitatea față de tine, astfel încât dedicarea lui poate fluctua. Cu toate acestea, poți avea încredere că Berbecului încă îi mai pasă de tine și că va fi acolo atunci când contează cu adevărat.

Berbecul este genul de persoană care ar putea spune sau face ceva dureros doar sub impulsul momentului, dar va fi extrem de loial dacă te dedici complet relației.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este una dintre cele mai sincere și de încredere zodii. Taurul nu se va juca cu tine, pur și simplu pentru că îți dorește stabilitate în relație.

Scopul lui final este loialitatea totală, dar trebuie să fie reciprocă. Pentru a-l face să ți se dedice, trebuie să i te dedici.

Taurul este o persoană potrivită pentru tine, deoarece nu te va trăda niciodată nici în față, nici pe la spate. 

Citește și: Motivul pentru care o să te părăsească, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt atât de imprevizibili încât este greu să ai încredere în ei. Semnele de aer precum Gemenii se răzgândesc frecvent. Inconsecvența lor poate face ca relația cu ei să fie una extrem de complicată.

Gemenii își pot schimba părerea atât de repede încât te pot efectiv înnebuni, așa că este posibil să nu vrei să ai un astfel de bărbat lângă tine.

Dacă ești cu un astfel de nativ, încrederea se va construi în timp, mai ales dacă întărești relația prin discuții profunde și bine gândite. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie deloc ușor!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este semnul zodiacal care va fi alături de tine pentru totdeauna. Semnele de apă tind să fie super loiale, iar Racul este exemplul perfect în acest sens. Nu s-ar gândi niciodată să-și înșele partenera sau să-și trădeze un bun prieten.

Bărbatul născut în această zodie este un susținător emoțional extraordinar. El va fi acolo pentru tine oricând, fie noapte, fie zi.

Dacă ai o relație amoroasă cu el, ești o norocoasă. Ești cu cineva care va rămâne cu tine la bine și la greu pe termen lung.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul își arată loialitatea prin dominație. Leii se consideră conducătorii unei haine, deci acest lucru este valabil și în cazul relațiilor de prietenie și amoroase, nu doar al celor profesionale.

Cei de lângă el știu că se pot sprijini pe el oricând, dar în schimb trebuie să fie un lider. Este o situație din care ambele părți au de câștigat.

Este adevărat că acest semn de foc este vulcanic, dar când ai nevoie cu adevărat de el, va fi acolo. Poți conta pe el, nu te va trăda, ci îți va fi complet loial odată ce te-a ales să faci parte din viața lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară este statornic și de încredere. Dacă promite ceva, fii sigură că se va ține de cuvânt.

Sigur, Fecioara poate să nu fie la fel de încântată sau spontană ca alte zodii, dar cu siguranță este loială. Dacă ai nevoie de ceva, ea va face orice pentru a te ajuta.

Dacă ai observat că partenerul tău din zodia Fecioară te ajută în mod constant, este un semn foarte bun. El își arată loialitatea fiind util.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță e loial ca prieten, dar inconsecvent în relațiile roamantice.

Balanța are tendința de a se răzgândi foarte des, așa că atunci când e într-o relație, vrea să iasă din ea, iar când nu este într-una, tot ce face este numai să se gândească cum să găsească pe cineva.

Bărbatul din această zodie flirtează mult, ceea ce înseamnă că poate încerca să obțină ce vrea de la tine acum, după care să acționeze ca un trădător. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul poate fi loial până la obsesie. Probabil crezi că este un semn miserios și secretos, dar dacă se îndrăgostește de tine, înseamnă că ți se dedică pe viață!

Simți că te testează? Da, este posibil, deoarece înainte de a se angaja total trebuie să se asigure că și tu ești loială.

Dacă ți se pare că Scorpionul este puțin neîncrezător uneori, este pentru că îi este frică de trădare. Arată-i Scorpionului că ești loială și te va iubi pentru totdeauna pe tine și doar pe tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul adoră ideea de loialitate, dar îi este greu să se lege de cineva. Semnele de foc precum Săgetătorul sunt pasionale, iar loialitatea este ca și cum ai arunca apă pe flăcări. Pur și simplu nu se implică serios în relații, deoarece își prețuiește prea mult libertatea.

Ca prieten este loial, dar ca iubit te poate trăda mai ceva ca Iuda.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul acordă o mare importanță loialității și stabilității. Dacă vrei pe cineva pentru totdeauna, Capricornul este persoana potrivită pentru tine. Îi poate lua ceva timp până va intra într-o relație, dar odată ce o face, o face pentru totdeauna.

Ar putea fi cel mai responsabil bărbat din zodiacl, așa că știi că te poți baza oricând pe el.

Pentru Capricorn, loialitatea este o stradă cu două sensuri. Așadar, să nu fii surprinsă că partenerul tău din această zodie se așteaptă să fii la fel de devotată ca și el. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul se teme să-și piardă independența, așa că nu e cel mai de încredere partener pe care îl poți avea. Rar l-ai putea vedea entuziasmat de o relație.

Este genul de iubit care ar putea renunța în ultima secundă la rezervarea pe care ați făcut-o la film sau, mai grav, să renunțe dintr-o dată la relație pentru că i se pare că nu mai are libertate.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii iubesc flexibilitatea, așa că nu sunt prea statornici. Deși au intenții bune, Peștii își petrec zilele visând cu ochii deschiși, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu fie întotdeauna cei mai de încredere.

Cu toate acestea, dacă un bărbat din zodia Pești s-a îndrăgostit de tine, el îți va da totul. Va face tot posibilul să fie alături de tine, dar nu o va face întotdeauna din imprudență sau că nu gândește prea mult înainte să vorbească sau să acționeze.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod