Motivul pentru care o să te părăsească, în funcție de zodia lui

S-ar putea să privești lucrurile diferit după ce vei citi acest articol. Vei învăța o mulțime de lucruri noi atât despre el, cât și despre tine, care îți vor deschide ochii!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Singurul lucru pe care Berbecul nu îl poate tolera într-o relație este să se simtă captiv sau sufocat.

În momentul în care atmosfera dintre voi devine inconfortabilă, el se va gândi să te părăsească. Are nevoie de libertate și spațiu. Nu poate fi cu cineva care urmăreșre totul sau depinde prea mult de el, pentru că are nevoie de o viață în afara relației.

Odată ce începe să se simtă captiv, va dori să te părăsească. Există o linie fină între menținerea interesului Berbecului și alungarea lui. Din păcate, numai el știe secretul fericirii sale. Dacă relația ta cu el este suficient de puternică, el va fi sincer cu tine. Altfel, totul depinde de tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru ca relația cu un Taur să funcționeze, trebuie să știi că are nevoie de respect deplin.

Nu te poți aștepta la asta de la el dacă nu ești dispusă să i-l oferi. Este important să aveți același set de valori sau cel puțin să respectați planurile și obiectivele celuilalt.

Te va părăsi fără să se gândească dacă simte lipsă de respect din partea ta. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se spune că extremele se atrag, dar în cazul bărbatului din zodia Gemeni, cu cât semeni mai mult cu el, cu atât relația va dura mai mult.

Asemănările dintre voi sunt importante pentru el. Acest nativ te poate părăsi dacă ești prea diferită de el. Cu siguranță îi place unicitatea și individualitatea, dar dacă simte că vă ciocniți unul de celălalt sau că interesele voastre nu se intersectează niciodată, te va părăsi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul va face tot ce îi stă în putere pentru a avea o relație puternică și de lungă durată cu tine.

Acestea fiind spuse, există multe lucruri pe care le poți face pentru a salva relația înainte de a se termina. O relație implică două persoane.

Dacă Racul simte că toată responsabilitatea cade pe umerii lui, atunci te va părăsi. Este răbdător și iertător, dar și el are limitele lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul trebuie să aibă lângâ el pe cineva care să-l ajute să evolueze și să-l inspire.

Sigur, are o inimă mare, dar totul are o limită. Leul are nevoie să fie motivat, iar din moment ce observă că începi să devii pasivă în relație, va face primii pași spre separare.

Dacă relația voastră trece printr-un impas, trebuie să vadă că îți pasă și că vrei să luptați împreună pentru a-l depăși.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară are mari așteptări de la relația cu tine.

Știe exact ce vrea sau cel puțin are o idee clară. Are nevoie de un factor motivant, cineva care să fie de partea lui pe tot parcursul suișurilor și coborâșurilor vieții.

Dacă nu poți fi 100% acolo pentru el, atunci te va părăsi fără să stea pe gânduri. 

Citește și: Cea mai toxică trăsătură a ta, în funcție de latura ascunsă a zodiei tale

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță încearcă mereu să vadă partea bună a lucrurilor, pentru că este mult mai important pentru el să fie optimist decât pesimist sau chiar realist.

Balanța are o viziune idealistă asupra lumii și asta îi influențează cu adevărat relația. Deși știe că poate fi dificil uneori să privești partea plină a paharului, el totuși încearcă din greu.

Dacă ești prea negativistă sau fatalistă, el va decide să te părăsească. Știe că este imposibil să zâmbești în fiecare zi, dar vrea să vadă că ești dispusă măcar să încerci.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Oricine cunoaște un Scorpion știe că încrederea și loialitatea sunt extrem de importante pentru el.

El nu poate avea o relație cu tine dacă aceste două criterii nu sunt îndeplinite. Nu lasă pe nimeni în viața lui și nu oferă acces la inima lui fără o verificare amănunțită.

Dacă nu ești deschisă față de el și nu ai răbdarea să înveți să fii vulnerabilă, atunci cu siguranță te va părăsi. Scorpionului nu îi place să fie grăbit în ceea ce privește sentimentele sale, lucrurile trebuie făcute în ritmul lui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul caută o relație dinamică, o relație care să se bazeze pe emoție și distracție.

Tindem să credem că relațiile ar trebui să fie serioase și intense tot timpul, dar pentru Săgetător, relațiile ar trebui să fie o distracție permanentă cu cel mai bun prieten al lui, adică cu tine.

Probabil că s-a îndrăgostit de tine tocmai pentru că i-ai adus fiorul pe care îl căuta în viața lui. Prin urmare, dacă acest fior dispare, se va gândi să te părăsească. Săgetătorul are nevoie de stimulare constantă și, dacă nu poți fi o parte activă a vieții lui, își va pierde rapid interesul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este probabil cel mai responsabil semn din întreg zodiacul.

De aceea are nevoie de cineva la fel de matur ca el. Partenera lui ideală ar trebui să fie capabilă să vorbească despre lucrurile importante și uneori dificile din viață și să le facă față corect ca adult.

Dacă ești prea iresponsabilă pentru el, te va părăsi fără să stea pe gânduri. El nu are timp de pierdut, așa că trebuie să fii o persoană independentă și plină de resurse. Dacă ești prea nesăbuită sau copilăroasă, el nu va rămâne prea mult timp cu tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este unul dintre acele semne zodiacale care au nevoie de libertate pentru a fi fericite într-o relație.

Te va părăsi fără să stea pe gânduri dacă se simte captiv. Vrea să poată fi el însuși, să aibă timp și spațiu doar pentru el pentru a se putea exprima și desfășura fără să-i sufli în ceafă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești ar merge până în pânzele albe pentru oamenii pe care îi iubește.

Prin urmare, așteaptă ca persoana de lângă el să facă același lucru pentru el. El va fi mereu acolo pentru tine atunci când ai nevoie de el și va fi umărul pe care poți plânge atunci când vrei să te descarci.

Eforturile pe care le face sunt cele pe care le și așteaptă în schimb. Te va părăsi fără să privească în urmă dacă se simte neînțeles sau dacă nu-l iei în serios.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod