6 cupluri de zodii copii

6 cupluri de zodii care vor avea cei mai reușiți copii

Oricine crede în horoscop știe cât de important este să ții cont de zodie atunci când vine vorba de relații și dragoste.

Dacă tu și partenerul tău vă gândiți la viitor, cu siguranță ați discutat deja despre copii. Și, chiar dacă ești singur/ă, probabil acesta este un subiect pe care îl ai în vedere. Vrei copii reușiți cu viitorul tău partener, nu?

Citește și: 5 zodii care nu sunt niciodată mulțumite cu ceea ce au. Ce le lipsește?


Semnul zodiacal al copilului tău este o sursă majoră de influență asupra atributelor sale fizice, emoționale și spirituale. Dar, și genetica astrologică a părinților are mult de-a face cu toate acestea!

Compatibilitatea dintre tine și partenerul tău are mult de-a face cu viitorii copii


Ce cupluri de zodii vor avea cei mai drăguți copii? Există 6 astfel de perechi de zodii în astrologie care sunt extrem de compatibile și din care rezultă copii perfecți.

6 cupluri de zodii care vor avea cei mai reușiți copii


Berbec și Balanță


Berbecul și Balanța sunt o pereche excelentă. Sunt exrem de compatibili și, atunci când cei doi se unesc, relația lor este greu de egalat.
Aceste două semne zodiacale se echilibrează reciproc, așa că fiecare copil pe care îl vor avea va reflecta acest lucru.

Copiii lor sunt energici, dar nu atât de mult încât să-și extenueze părinții. Copiii Berbecului și ai Balanței sunt drăguți în sine, nu doar în exterior, ci mai ales în comportamentul lor.

Taur și Rac


Copiii acestei perechi sunt extrem de drăguți. Taurul este condus de Venus, Racul de Lună. Copiii lor vor fi frumoși în interior și în exterior.

Taurul și Racul formează, de asemenea, o echipă de părinți de vis. Racii sunt oameni de familie, Taurii sunt răbdători și cu picioarele pe pământ. Fiecare copil rezultat din această relație sunt extrem de norocoși. Copiii răbdători sunt o raritate.

Gemeni și Săgetător


Aceste două semne zodiacale formează o pereche tradițională, iar copiii lor sunt un rezultat frumos.

Copiii lor sunt sinceri în cel mai bun sens al cuvântului, aruncând mici bucăți de înțelepciune ici și colo.

Sunt copii cărora le place să râdă și să se distreze, dar maturitatea părinților lor strălucește prin ei în vremurile grele.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Leu și Vărsător


Relația dintre un Leu și un Vărsător este una unică, deoarece are potențialul de a fi periculoasă.

Cu toate acestea, relația lor se poate manifesta în cel mai uimitor mod prin intermediul copiilor. Acești copii sunt foarte sociabili și o companie adorabilă.

Fecioară și Pești


Ambele zodii dau dovadă de multă profunzime emoțională. Pot părea intimidanți ca și cuplu, dar copiii lor vor scoate la iveală latura lor mai blândă.
Copiii acestei perechi pot fi timizi, dar nu într-un sens rău.

Copiii lor pot părea mai maturi decât alții de vârsta lor. Acești copii sunt doar perspicace și, sincer, o gură de aer proaspăt.

Scorpion și Capricorn


Această pereche este puțin controversată, dar copiii lor sunt extrem de drăguți. Sunt echilibrul părinților lor, care uneori pot fi puțin prea intenși.

Capricornii au multă energie, la fel ca și Scorpionii, dar ei canalizează aceste energii în moduri diferite. Copiii lor sunt ca o matriță perfectă a celor doi. În general, acești copii sunt cei mai frumoși și atrăgători din punct de vedere estetic, dar acest lucru nu înseamnă că sunt lipsiți de caracter.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod