5 zodii care nu sunt niciodata multumite

5 zodii care nu sunt niciodată mulțumite cu ceea ce au. Ce le lipsește?

Când ești mulțumit/ă de viața ta, nu ai nevoie de maxime pentru a te bucura, deoarece te axezi pe momente mici și pe victorii accesibile. Poți vedea binele din viața ta, chiar dacă lucrurile pe care le ai și le trăiești nu sunt extraordinare!

Ar trebui să fii mulțumit/ă de ceea ce ai și nu să îți dorești lucruri imposibil de realizat. Dar, s-ar putea să te fi născut într-una din zodiile pentru care acest lucru e imposibil de făcut, deoarece nimic nu e suficient pentru tine și trebuie să te străduiești în continuu să obții lucrurile pe care nu le ai.

Citește și: De ce nu poți renunța la obiceiurile tale rele, în funcție de zodia ta

Un lucru trebuie stabilit încă de la bun început: dacă ești mulțumit/ă cu ceea ce ai nu înseamnă că nu ai obiective sau că nu încerci să-ți atingi visurile, înseamnă doar că, în acest moment, ești mulțumit/ă de evoluția viații tale!


Înseamnă că ești mai puțin stresat/ă pentru că ai o bază solidă.
Ai întotdeauna un loc în care poți merge să te relaxezi, iar asta te face să te simți liniștit/ă.

Însă, dacă ești născut/ă într-una din aceste 5 zodii, una dintre probleme majore cu care te poți confrunta este că nu ești fericit/ă când realizezi sau obții ceva, pentru că nu este niciodată suficient pentru tine.

5 zodii care nu sunt niciodată mulțumite cu ceea ce au. Ce le lipsește?

 

Săgetător


Dacă Săgetătorul nu are parte de acel flux de lucruri noi care să îi capteze atenția, el se simte nemulțumit și se va plânge de toate. Momentele și realizările mici nu contează pentru el, deoarece are nevoie de ceva neașteptat, măreț sau necunoscut pentru a-i menține viu interesul.

Când nu are stimulul de care are nevoie, se va simți plictisit, frustrat și nemulțumit.

Săgetătorul e rareori mulțumit cu ceea ce are și ce trăiește în prezent.

Capricorn


O mare parte din nemulțumirea Capricornului provine din nemulțumirea fața de statutul lui financiar. Niciodată nu simte că are destui bani sau suficienți bani puși deoparte pentru zile negre.

Muncește întotdeauna și economisește, deci face tot ce poate pentru a avea o bază financiară solidă, dar nu este niciodată suficient pentru el. Nu reușește niciodată să ajungă în punctul în care să zică că ia o pauză pentru a aprecia ceea ce are și a agonisit deja.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Berbec


Berbecul nu este niciodată mulțumit, deoarece caută mereu mai mult, fiorul mai mare, provocarea mai dificilă sau testul imposibil. Nu este genul de persoană care să trăiască prezentul și să se bucure de el.



Deși există numeroase momente când ar trebui să se simtă mulțumit de viața lui, el visează mereu să fie în altă parte sau să facă altceva. În acest moment nu este niciodată suficient pentru el!

Gemeni


Gemenii au momente în care se simt mulțumiți, dar nu trece mult până când vor vrea să schimbe ceva. Gemenii au nevoie de un aflux de idei noi, de oameni noi și de schimbare pentru a-i face să se simtă în viață.

Dacă încetinesc ritmul sau devin prea confortabili în viața lor, riscă să devină pasivi. Dacă nu se schimbă sau nu învață, Gemenii se vor simți blocați și nefericiți.

Vărsător


Vărsătorul nu poate rămâne mulțumit de ceva pentru prea mult timp. Odată ce și-a atins un obiectiv, își va seta rapid un altul nou.

Dacă nu are parte de îmbunătățire constantă și inovație, el se va simți plictisit și lipsit de vlagă.

Dacă un Vărsătorul este mulțumit de viața lui, el nu va mai încerca să iasă din zona de confort și să se provoace, drept urmare nu va evolua și nu va accepta niciodată să i se întâmple asta!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod