Niciodată nu e prea târziu: Kathy Jacobs, femeia care a devenit model la 57 de ani

Numeroase femei care au trecut de vârsta de 50 de ani sunt nemulțumite de aspectul lor fizic și au senzația că cei mai buni ani au trecut.
Chiar dacă efectele trecerii timpului sunt inevitabile, vârsta este doar un număr, așa cum auzim destul de des. Kathy Jacobs, o femeie în vârstă de 57 de ani, demonstrează perfect acest lucru.

Kathy este o actriță, femeie de afaceri și model din California, Statele Unite, care a reușit să ignore standardele cu privire la vârsta și înălțimea pe care trebuie să le aibă o femeie pentru a fi model. În vârstă de 57 de ani și având o înălțime de 1,60 m, Kathy a trecut peste orice barieră și și-a îndeplinit visul de a deveni model. Iar după ce a reușit să-și facă un nume în lumea modellingului, ea și-a asumat misiunea de a le încuraja și pe alte femei să-și urmeze visul, indiferent de înălțime, vârstă sau forma corpului.

Deși Kathy a intrat în industria modei încă din 1991, fiind model Ford, cariera sa a luat avânt abia anult trecut, când a devenit cel mai în vârstă model care a apărut în celebra revista Sports Illustrated.
A intrat în competiție și s-a numărat printre cele șase finaliste dintr-un număr total de 13 participante. Atitudinea sa pozitivă cu privire la corpul său a fost cea care a ajutat-o să se facă remarcată.

Citește și: Iris Apfel, cea mai în vârstă fashionistă din lume, a împlinit 100 de ani: „Sunt cea mai bătrână adolescentă”


Vreau să arăt lumii ce înseamnă 56 de ani. Știți, nu sunt pregătită să mă întind pe jos și să mă prefac moartă, pentru că mai am multe de făcut”, a declarat Kathy anul trecut.

„Simt că apariția în această revistă le ajută nu doar pe femeile de vârsta mea, ci și pe tinerele fete.
Toată lumea este îngrozită de îmbătrânire. Multe fete mi-au trimis mesaje și mi-au spus 'Mulțumesc foarte mult că faci asta pentru că acum nu mă mai gândesc cu groază la faptul că voi îmbătrâni. Știu că viața mea nu se va termina după ce ajung la 30, 40, 50 sau 60 de ani'”, a adăugat femeia.

Kathy Jacobs are grija de corpul său și face mult sport pentru a se menține în formă. Ea preferă să meargă în drumeții în apropierea casei și este pasionată de fitness.

„Pur și simplu începe de unde ești acum! Acesta este lucrul pe care mi-l amintesc de fiecare dată când simt că nu mi-am atins scopurile în materie de fitness.
Astăzi mă voi răsplăti pentru faptul că am încercat. Speranța te va ajuta și pe tine!”, a scris Kathy într-o postare pe Instagram în care își prezenta rutina de exerciții. Aceste obiceiuri urmate cu perseverență au ajutat-o pe femeia în vârstă de 57 de ani să-și păstreze sănătatea și forma fizică de invidiat.

Este primul meu eveniment pe covorul roșu, la 57 de ani! Am fost atât de recunoscătoare pentru acest moment încât încercam să nu plâng în timp ce mergeam pe covorul roșu”, a scris modelul despre evenimentul de lansare al ediției Sports Illustrated în care a apărut.

Kathy se bucură de succesul obținut la această vârstă alături de cele mai importante persoane din viața ei: soțul său, Rob Jacobs, cu care este căsătorită de 25 de ani, și fiica sa, Abigail Rose.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod