Kendall Jenner a pozat nud pentru Jacquemus, iar fanii designerului nu sunt impresionați: „Tristă și plictisită”

Kendall Jenner a pozat nud pentru cea mai nouă campanie de promovare a casei de moda Jacquemus.
Modelul a purtat una dintre gențile create de designerul francez Simon Porte Jacquemus, care a fost plasată strategic pentru a-i ascunde sânii.

Deși se află în vacanță în Italia alături de iubitul său, jucătorul de baschet Devin Booker, Kendall și-a făcut timp și pentru muncă, pozând în cadrul celei mai noi reclame lansate de Jacquemus.
Pe pagina de Instagram a casei de modă a fost postată o imagine în care Kendall Jenner apare stând suspendată pe o sfoară, purtând nimic altceva în afară de o poșetă roz din piele întoarsă, papuci și șosete lungi în aceeași nuanță intensă.


Vedeta din „Keeping Up With the Kardashians” pare să se țină strâns de sfoara verde, pe care sunt plasate mingi de tenis. Ea este fotografiată din profil, iar poșeta din noua colecție Jacquemus îi acoperă sânii.
Modelul în vârstă de 25 de ani este machiată discret și are părul lăsat liber pe spate. 

Brandul a completat look-ul vedetei cu șosete roz până la nivelul genunchilor, papuci mules roz cu toc înalt și cercei rotunzi masivi.

Fanii nu s-au arătat prea încântați de ipostaza în care a fost fotografită sora mai mică a lui Kim Kardashian, mulți dintre ei postând comentarii negative.

Un user a scris că vedetei îi lipsește strălucirea unui model, iar altul a comentat că fiica lui Kris și Caitlyn Jenner pare „tristă și plictisită”.

Un alt user a criticat imaginea, spunând că posteriorul vedetei a fost photoshopat greșit.

Mulți dintre cei care au comentat la postarea în care apare Kendall  sunt de părere că Jacquemus ar fi trebuit să aleagă pe altcineva pentru a-și promova noua colecție.
Aceștia cred că Jenner este „plictisitoare” și că „nu transmite nimic”.

Kendall Jenner a mai colaborat cu Jacquemus și a defilat pentru noua colecție a casei de modă la Săptămâna Modei de la Paris, care a avut loc luna trecută.

Ea și prietena sa, modelul Bella Hadid, au defilat pe catwalk purtând topuri scurte și pantaloni evazați. În timpul defilării, Kendall a purtat aceeași poșetă roz intens cu care a fost fotografiată pentru această campanie de promovare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod