Cum reușește Reese Witherspoon să aibă un ten perfect la 44 de ani? Îngrijire în 3 pași

Reese Witherspoon și fiica sa în vârstă de 20 de ani par surori. Descoperă care sunt secretele actriței pentru un ten tânăr și frumos, indiferent de vârstă
Te-ai întrebat vreodată cum își îngrijesc tenul vedetele care par să fie veșnic tinere? Un exemplu este actrița Reese Witherspoon, care la vârsta de 44 de ani are o piele de invidiat, cu o strălucire naturală sănătoasă, fără riduri și alte semne ale îmbătrânirii.

Starul de la Hollywood a dezvăluit la un moment dat pe contul său Instagram ce pași urmează seară de seară pentru a-și menține pielea frumoasă. Poate ți-ai imaginat că are un ritual complex, ce include numeroase produse extrem de scumpe, însă Reese este adepta simplității. Vedeta este de părere că sunt suficiente numai câteva produse de foarte bună calitate pentru a menține frumusețea pielii.

Reese a postat un video pe Instagram TV în care le arată fanilor săi ce rutină urmează în fiecare seară pentru îngrijirea tenului.
Iată cum reușește Reese Witherspoon să aibă un ten perfect, indiferent de vârstă:

Pasul 1: Curățare



Pentru început, actrița a folosit uleiul de curățare Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil pentru a îndepărta orice urmă de machiaj, murdărie și sebum de pe piele înainte de a aplica oricare alt produs. Vedeta a aplicat puțin produs pe o dischetă demachiantă și și-a șters cu grijă toată fața. „Curăță tot machiajul și îmi face pielea moale și hidratată. Îmi place foarte mult!”, a spus Reese. 
Loțiunile pe bază de ulei pentru curățarea tenului sunt ideale ca prim pas pentru curățarea pielii pentru că descompun impuritățile și le îndepărtează fără să afecteze stratul hidrolipidic al pielii.
Poți folosi un produs 100% natural, precum ulei de măsline, ulei de cocos, de avocado, jojoba etc. 

Pasul 2: Masaj



Masajul facial poate părea un pas inutil, care consumă prea mult timp. Dar Reese sigur a aflat de la consultanții săi în materie de beauty că masajul este extrem de util și foarte eficient pentru menținerea sănătății și elasticității pielii. Masajul stimulează circulația sanguină la nivelul feței, elimină excesul de apă din țesuturi prin accelerarea drenajului limfatic și ajută la oxigenarea adecvată a celulelor pielii. 

Actrița folosește o rolă de jad, un accesoriu pe care numeroase vedete și influencerițe îl folosesc deja de ani buni. Actrița își masează pielea cu mișcări circulare, de-a lungul liniei maxilarului și sub ochi.
„Fac asta și dimineața. Mă ajută să scap de cearcăne”, a spus actrița.

Pasul 3: Peeling



După un scurt masaj facial, Reese își clătește tenul cu apă călduță și trece apoi la următorul pas: un peeling chimic delicat, conceput pentru a fi folosit acasă. Peelingul sau exfolierea chimică are numeroase beneficii pentru piele: îndepărtează celulele moarte care pot bloca porii, uniformizează culoarea tenului estompând petele pigmentare, reduce aspectul ridurilor și liniilor fine și stimulează reînnoirea celulară. Rezultatul este un ten cu aspect proaspăt, uniform și întinerit.

Printre acizii pe care îi poți folosi se numără acidul lactic, acidul glicolic, acidul salicilic etc. Serumurile special concepute pentru un peeling chimic acasă se folosesc de preferat în sezonul rece, când expunerea la soare este scăzută.
De asemenea, nu uita să aplici cremă cu factor de protecție ridicat (SPF 50) atunci când folosești peeling chimic. 

Ultimul pas în rutina lui Reese Witherspoon de îngrijire a pielii este aplicarea unei creme hidratante de noapte.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod