Secretele de frumusețe ale lui Heidi Klum. Cum reușește să arate la 47 de ani ca la 30

Heidi Klum este una dintre vedetele care par să nu îmbătrânească. Modelul german a împlinit în această vară 47 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Află ce trucuri de înfrumusețare folosește și ce reguli respectă cu strictețe.
Nu sunt multe vedete care să arate la fel de bine în viața reală așa cum arată în pictoriale sau pe rețelele de socializare. Chiar și Heidi Klum recunoaște într-un interviu pentru whowhatwear.co.uk că nu arată precum Heidi Klum atunci când nu este machiată și aranjată. Cu toate acestea, modelul german are un aspect imepecabil și fără machiaj, ceea ce este impresionant având în vedere că are 47 de ani. Heidi pare mult mai tânără decât este, iar ritualul său de îngrijire a pielii și regulile de dietă pe care le respectă o ajută să se mențină în formă. Iată care sunt secretele sale de frumusețe:

Obiceiurile sale de îngrijire nu sunt complicate


„Sunt bombardată cu produse de înfrumusețare din întreaga lume și îmi place să încerc diferite lucruri, dar pentru mine elementele de bază sunt cele mai importante. Când mănânc corect și mă hidratez văd diferența pe fața mea atunci când mă uit în oglindă.
Trebuie să te privești în oglindă ca să observi dacă este ceva în neregulă. Astfel îți poți da seama dacă acele coșuri care ți-au apărut sunt rezultatul alimentelor nesănătoase pe care le-ai consumat. Dacă pielea ta este uscată și nu pare să-și revină, este un semn că ești deshidratată. Trebuie să te privești în oglindă și să-ți asculți corpul. Vei ști ce ai de făcut”, a declarat Heidi.

Citește și: Secretele de frumusețe ale lui Halle Berry, dezvăluite de cosmeticiana sa

Frumusețea vine din interior


„Pentru mine, frumusețea este numai despre alimente. Sunt puține lucruri pe care le poți face din exterior. Am învățat asta cu mult timp în urmă. Sunt în această industrie din 1992 și mereu am crezut că ești ceea ce mănânci. Trebuie să acorzi atenție fiecărei mese și să te asiguri că incluzi toți acei acizi grași, vitamine, antioxidanți de care ai nevoie și hidratarea necesară.
Nu putem face asta tot timpul pentru că durează mult timp să pregătești în avans. Uneori îmi găsesc timp pentru a-mi pregăti prepaprate sănătoase, de exemplu să pun semințe de chia la înmuiat peste noapte, dar nu toată lumea ar timpul necesar. Suplimentele sunt excelente pentru a completa o dietă sănătoasă. În urmă cu câțiva ani am început să iau suplimente pentru că îmbătrânesc și mi-am spus că nu am nimic de pierdut dacă încerc. Binînțeles, o pastilă nu poate rezolva toate problemele de frumusețe și alimentele trebuie să fie întotdeauna pe primul loc”, a mai spus vedeta.

Șamponul pentru bebeluși este o soluție bună pentru spălarea tenului


„Cu mult timp în urmă am fost la oftalmolog pentru că aveam o iritație la ochi, iar medicul mi-a spus să mă spăl pe față cu șampon pentru bebeluși. În unele zile când ajung acasă și am mult machiaj și gene false mă spăl pe față cu șampon pentru bebeluși.
Este ceea ce folosesc pentru a-mi curăța tenul. Nu este agresiv cu pielea și ochii precum alte produse”, spune Heidi.

Uleiul de cocos este soluția pentru numeroase probleme


„Îmi place să folosesc uleiul de cocos simplu, acela pe care îl găsești în supermarket. Mai ales în Los Angeles (n.r. unde locuiești Heidi în prezent), atmosfera este foarte uscată și eu stau afară mult. Îmi place să aplic ulei de cocos pe păr și corp. Este foarte ieftin și ne ajută să ne hidratăm pielea. În general, aleg produse naturale în locul celor sintetice care sunt pline de parfum și substanțe nocive. Îmi place să le încerc, dar rareori revin la ele. Prefer uleiul de cocos”, a declarat vedeta.

Mai puțin înseamnă mai bine


„Îmi place să mă transform. De aceea îmi iubesc jobul atât de mult! Dar în același timp, este vorba doar despre aparențe. Una este să mă pregătesc pentru o ședință foto și trebuie să-mi pun straturi de machiaj, și alta este viața reală.
De-a lungul anilor am învățat numeroase trucuri de machiaj care sunt potrivite pentru ședințe foto, dar nu aș putea să folosesc niciodată în viața de zi cu zi. Pentru filmări, trebuie să aplic numeroase produse. Am adoptat un look diferit de-a lungul anilor. Îmi place să-mi arăt pielea și să folosesc mai puține produse. Cred că este frumos să se vadă textura pielii. Când nu filmez, aplic de obicei o cremă hidratantă colorată, mascara și blush”, a mai spus Heidi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod