Și-a vopsit singură rochia de mireasă, iar imaginile au devenit virale. Acum are o afacere de succes!

Fiecare artist are propria poveste despre cum a devenit artist cu „normă întreagă”. Un lucru este sigur: cei mai mulți artiști se confruntă de-a lungul călătoriei lor spre succes cu dificultăți, momente în care ar vrea să renunțe și perioade de neîncredere.
Taylor Ann Linko visa să fie artist încă din școala generală, când decora coșuri de fructe pe care le vindea prietenelor mamei sale. După numeroase încercări eșuate, a reușit într-un final să obțină succesul atunci când se aștepta mai puțin. Rochia sa de mireasă a fost cea care a atras atenția tuturor și a ajutat-o să dezvolte o afacere profitabilă.

Cu câteva luni înainte de nuntă, Taylor Ann a decis că nu va purta o rochie clasică de mireasă, complet albă, ci își va vopsi rochia astfel încât să arate spectaculos și să fie unică.
După ce și-a cumpărat rochia perfectă, Taylor s-a hotărât să o vopsească. Procesul a fost unul lent și anevoios. A avut nevoie de o săptămână doar pentru a se decide ce culori și ce tehnică va folosi. Într-un final a ales vopsirea cu un aerograf, un aparat care pulverizează fin particulele de vopsea.

Citește și: Cele mai frumoase rochii de vară cu imprimeuri. 6 trenduri pe care să le încerci


Rochia a fost gata cu o săptămână înainte de nuntă, iar rezultatul este uimitor! Taylor Ann și-a colorat rochia în tonuri de oranj, roșu, grena și albastru, imitând perfect flăcările. Culorile au fost aplicate numai la poalele rochiei, ceea ce a adăugat și mai mult farmec creației.



Taylor și-a dorit o rochie care să-i reprezinte perfect personalitatea și dragostea pentru culori.
Toți invitații au fost fascinați de frumusețea rochiei sale. Și nu doar invitații.

La câteva luni după nuntă și alte persoane au început să-i aprecieze talentul. Într-o zi, Taylor a descoperit că are sute de notificări pe Facebook și Instagram. Câteva imagini cu rochia sa fuseseră postate pe un blog popular din Marea Britanie și chiar dacă în postare nu era specificat a cui este rochia și cine a realizat-o, oamenii au căutat-o și au găsit-o rapid. 

„Afacerea cu rochii pictate a început atunci când rochia mea a devenit virală.
Am fost întotdeauna un artist care iubește culorile. Prin urmare am început să experimentez și să mă gândesc la modalități de a include dragostea pentru artă în tematica nunții mele”, a declarat Taylor Ann, potrivit boredpanda.com.

Sute de persoane au început să-i trimită lui Taylor cereri de a le colora rochiile. Fiind atât de solicitată, tânăra a închiriat un studio și a început o mică afacere bazată pe colorarea rochiilor de mireasă. Creațiile sale arată spectaculos și demonstrează că visurile devin realitate atunci când îți urmezi pasiunile.

Foto: Instagram/Taylor Ann Art

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod