Cele mai frumoase rochii de vară cu imprimeuri. 6 trenduri pe care să le încerci

Cum ar fi ținutele tale de vară dacă nu ar include câteva rochii cu imprimeuri vesele și colorate? Descoperă ce printuri să alegi pentru rochiile tale în acest sezon.
Dacă nu ai prea multe rochii în colecția ta de haine, înseamnă că nu le-ai descoperit încă „puterea magică”. Mai ales pe timp de vară, rochiile sunt alegerile excelente pentru ținute confortabile, lejere și răcoroase, care în același timp arată uimitor. Iar pentru a arăta senzațional zi de zi și a avea outfit-uri cu personalitate, alege rochiile cu imprimeuri. Nu doar că se potrivesc perfect cu sezonul cald, fiind disponibile în culori și modele cât mai variate, dar în același timp te vor ajuta să obții look-uri deosebite, fără prea mult efort.

Care este cel mai mare avantaj al unei garderobe cu multe rochii? Faptul că nu îți mai pierzi timpul gândindu-te ce și cum să asortezi.
Ai o ținută perfectă formată dintr-o singură piesă, pe care să o accesorizezi așa cum vrei. Ce poate fi mai simplu de atât?

Iată ce rochii cu imprimeuri să porți în această vară:


Rochii cu imprimeu tie-dye



Dacă în trecut stilul tie-dye era rezervat pentru hanorace și tricouri, în 2020 îl vom vedea într-o nouă variantă. Rochiile cu imprimeu tie-dye au un aspect retro cool, ce amintește de stilul anilor '90. Este un trend major al acestui an, iar marile case de modă l-au inclus în colecțiile lor în diferite forme. Proenza Schouler l-a folosit în cadrul topurilor sale, iar Dior a ales să folosească imprimeul tie-dye pentru pantaloni, fuste și jachete. 

Citește și: Cămașa albă, piesa de bază din orice garderobă.
30 de ținute pe care să le încerci

Rochii cu imprimeuri florale vintage



Acele flori masive stilizate ce amintesc de anii '70 sau modelele foarte colorate inspirate din anii '60 sunt variante ideale pentru rochiile tale de vară. Sunt imprimeuri în tendințe pe care numeroase case de modă le-au folosit pentru colecțiile lor din acest sezon. 

Rochii cu imprimeuri florale delicate



Tendința principală a verii în ceea ce privește rochiile cu imprimeu este cea a modelelor florale delicate. Este vorba despre flori mici, delicate, fie în nuanțe intense multicolore, fie în tonuri delicate pe fonduri pastel. Fashionistele iubesc la nebunie acest trend și cele mai multe dintre ele au deja o mulțime de fotografii pe Instagram în care poartă astfel de rochii romantice.
Stella McCartney a folosit acest imprimeu pentru a crea rochii vaporoase maxi sau piese în stil kaftan. 

Rochiile în carouri



O altă mare iubire a influencerițelor din lumea modei este rochia în carouri. Indiferent ce culori sau stil alegi, carourile se potrivesc de minune cu acest sezon. Fashionistele preferă carourile în nuanțe deschise, luminoase, care sunt ideale pentru vară, precum tonuri de roz, roșu, galben, bleu sau verde deschis. Carourile în tonuri închise se potrivesc mai bine pentru sezonul rece și le observăm adesea sub forma cămășilor groase, a pantalonilor sau sacourilor.

Rochiile cu imprimeu animal print



Imprimeul animal print nu se demodează niciodată.
În afară de modelul leopard, care a fost un trend puternic anii trecuți, în acest sezon se poartă printul zebră, fie alb negru, fie colorat.


Rochii cu buline polka



Și bulinele polka au un cuvânt important de spus în moda acestui an. Le vedem tot mai des sub forma rochiilor din materiale diafane, în varianta clasică de alb și negru, sau în diferite combinații interesante de culori.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod