Cămașa albă, piesa de bază din orice garderobă. 30 de ținute pe care să le încerci

Cămașa albă este o piesă de bază în garderobele noastre de generații. Deși unele persoane consideră cămașa albă drept o piesă banală sau plictisitoare, aceasta ne ajută să obținem ținute inedite dacă o asociem corect.
Cel mai bine demonstrează acest lucru influencerii din lumea modei, care reușesc să folosească această piesă în moduri originale. Fie că o asociezi cu jeanși, cu haine din in sau chiar cu costume de baie, cămașa albă se va dovedi a fi una dintre cele mai versatile piese din colecția ta.

Având în vedere că în prezent domină stilul vestimentar minimalist, nu este de mirare că în acest sezon cămașa albă este un trend atât de popular. Fashionistele descoperă noi modalități de a o include în ținutele lor, iar outfit-urile obținute sunt uimitoare.

Poți să o adaugi în ținutele tale office, în garderoba capsulă pentru vacanță sau în ținutele de zi cu zi.
Descoperă câteva look-uri inedite pe care le poți oține cu o cămașă albă:

Cămașă albă și jeanși



O combinație clasicăeste aceea formată din cămașa albă și jeanșii decolorați. Poate deveni „uniforma” ta pentru ținute casual, dar îi poți oferi și un look stylish dacă o ascoezi cu pantofi sau sandale cu toc, un clutch și cercei statement.

Cămașă albă și pantaloni scurți din in



Pantalonii scurți albi din materiale lejere se numără printre piesele în tendință ale acestei veri. Asociază-i cu o cămașă albă pentru a obține un look relaxat de vară, care se potrivește perfect pentru vacanțe și timp liber.
Poți completa această ținută cu o pereche de sandale albe sau cu pantofi sport albi, pentru un stil all-white.

Cămașă albă peste costum de baie



Cămașa albă poate fi completarea perfectă peste ținutele tale de plajă. Poart-o peste costumul de baie și vei crea rapid un outfit relaxat. Cămașa albă nu ar trebui să lipsească din bagajul tău de vacanță pentru că poate fi inclusă în numeroase ținute lejere.

Cămașă albă și curea în talie



Este foarte simplu să transformi o cămașă albă supradimensionată într-o rochie trendy de zi.
Este suficient să prinzi o curea lată în talie și să asociezi ținuta cu o pereche de sandale cu toc.

Cămașă albă și fustă cu talie înaltă



Cămașa albă arată excelent în asociere cu fuste și pantaloni cu talie înaltă. Creează un efect de alungire și în același timp îți va pune talia în valoare. Alege jeanși, pantaloni din in sau fuste mini și midi cu talie înaltă. Nu uita să bagi cămașa în fustă sau pantaloni pentru a obține efectul vizual de alungire.

Cămașă albă și bermude



Anul acesta pantalonii foarte scurți au fost înlocuiți de bermude.
Nu doar că au un aspect mult mai stylish, dar în același timp sunt mult mai confortabili și lejeri. Sunt ideali pentru zilele caniculare de vară și arată foarte bine în asociere cu o cămașă albă clasică sau supradimensionată. Pentru un look inedit, poți băga doar o parte a cămășii în pantaloni, lăsând cealaltă jumătate deasupra.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod