Bărbați care arată bine și citesc cărți, noul fenomen de pe Instagram

Un nou fenomen se dezvoltă pe Instagram: imaginile cu bărbați arătoși, care citesc cărți în timp ce fac naveta, au devenit o atracție globală.

Când dominația smartphone-urilor părea de nestăvilit, cărțile revin în forță. Și nu oricum, ci pe Instagram, acolo unde predomină aparențele și frivolitatea.

Bărbați arătoși cu cărți bune în brațe - iată o combinație pe care multe femei o găsesc irezistibilă. Dovadă și avalanșa de imagini care s-au strâns pe contul de Instagram "Hot Dudes Reading" ("Tipi hot citind"). În ultimii cinci ani, acest cont a devenit un fenomen pe internet, ajungând la 1,2 milioane de urmăritori.

Ideea de a strânge poze cu tipi arătoși care citesc cărți în metrou, tren, aeroport sau parcuri aparține unui grup de 12 prieteni.

Totul a pornit de la o glumă și nimeni nu s-a gândit că se va ajunge la un "fenomen Instagram", se arată într-un comunicat al editurii americane Simon & Schuster.

Pe 26 aprilie 2016, casa editorială a lansat un albun de 208 pagini, purtând titlul consacrat pe Instagram, "Hot Dudes Reading", care conținea o colecție de imagini și hushtag-uri amuzante.



Într-un interviu pentru People, grupul de prieteni care au ținut să-și păstreze anonimatul cu orice preț au spus că atunci când nu sunt pe Instagram muncesc.

Slujbele lor sunt variate, de la reprezentarea drepturilor de proprietate intelectuală până la realizarea de strategii social media și investiții bancare.

"E o experiență umană universală, mai ales în New York, să te uiți la oamenii din metrou și să observi cum e viața lor"
, a spus unul dintre fondatorii contului.

Fotografierea pe ascuns a bărbaților arătoși care citesc cărți nu-i deloc ușoară, mai ales în mijloace de transport și locuri publice aglomerate, și mai ales dacă cel care face poza este un bărbat.
Din fericire, niciuna dintre fotografii nu s-a soldat cu incidente. "Fiecare dintre noi a fost surprins când poza pe cineva. Am 1.000 de poze cu tipi citind care nu și-au dat seama că sunt fotografiați, dar cei de lângă ei da", a declarat pentru People unul dintre fondatori.

Nu doar aspectul bărbaților fotografiați contribuie la succesul acestui cont de Instagram, ci și curiozitatea multora de a afla ce citesc aceștia. De cele mai multe ori, titlurile sunt foarte interesante, printre acestea numărându-se "Sapiens: Scurtă istorie a omenirii", a lui Yuval Noah Harari, "UFOs? Yes!" și "What Should Be Wild: A Novel".
Iată câteva dintre cele mai interesante imagini publicate pe contul "Hot Dudes Reading"!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod