Ultimul lucru pe care Anna Nicole Smith i l-a spus iubitului ei: „Să nu te îndrăgostești din nou“

Anna Nicole Smith a fost găsită fără viață pe 8 februarie 2007, în urma unei supradoze. Fostul ei iubit, Larry Birkhead, povestește ce au discutat ultima oară.
Înainte ca lumea să cunoască "fenomenul Kardashian", Anna Nicole Smith era cea mai în vogă starletă din showbiz-ul american. Fost playmate, manechin și actriță, blonda cu aspect de vampă și cu un corp cu forme generoase a devenit celebră după ce s-a căsătorit, în 1994, cu miliardarul J. Howard Marshall. El avea atunci 89 de ani, ea - 26.

Nicole Smith trecuse printr-un alt mariaj, cu Billy Wayne Smith, din 1985 până în 1993, apoi prin mai multe relații, și părea să-și fi găsit marea dragoste când a început aventura cu ultimul ei iubit, fotograful Larry Birkhead. Acesta apare în filmul lansat în ianuarie de Lifetimes, "Hopelessly in Love: Anna Nicole Smith and Larry Birkhead", în care dezvăluie care a fost ultimul lucru pe care i l-a spus vedeta.

"Mi-a trimis un mesaj pe AOL Instant Messenger. Mi-a zis: <<Să nu te îndrăgostești din nou>>. Și apoi mi-a trimis un emoticon trist și a ieșit,. A fost ultima oară când am vorbit cu ea", a mărturisit Birkhead.

Bucuria nașterii, umbrită de pierderea fiului


Când au discutat ultima oară, Anna Nicole era însărcinată cu fiica lor, Dannielynn. Copilul s-a născut în 2006, iar la începutul anului următor, vedeta se afla în Bahamas, încercând să stea departe de atenția publicului.

"Obiectivul meu era să încerc s-o aduc înapoi în SUA din Bahamas", a declarat Larry Birkhead pentru Fox News. "Încă aveam o legătură și ultima dată când am vorbit cu ea era foarte curioasă să afle cum îmi petreceam timpul", a continuat el.

"I-am zis că o să plec într-un turneu cu o cântăreață de muzică country. Voia să știe totul despre ea. Cine era, cum arăta. Era unul dintre lucrurile care o făceau un pic geloasă și a început să plângă. Iar într-o zi a mers la Urgențe fiindcă era prea supărată. Chiar a născut-o prematur pe fiica mea pentru că era foarte supărată atunci", a mai povestit fotograful.

Dannielynn s-a născut pe 7 septembrie 2006. După numai trei zile, fiul din al doilea mariaj al vedetei, Daniel Wayne Smith, în vârstă de 20 de ani, a murit din cauza unui cocktail de medicamente; tocmai își vizitase mama la maternitate și își văzuse surioara nou-născută.
Tragedia a devastat-o pe Anna și a scufundat-o în depresie.

Larry povestește și cum a cunoscut-o pe Anna Nicole Smith: s-a întâmplat în în 2003, în Kentucky Derby - la un an de la prima întâlnire, s-au revăzut tot în Derby și s-au îndrăgostit. "În mintea mea credeam că Anna Nicole, care putea alege orice bărbat, nu avea cum să fie atrasă de mine", a spus el.

Cei doi au mers la un eveniment în Nebraska. "Nu era un eveniment cu covor roșu, dar ea a mers cu copiii și a fost o altă persoană. Nu era nebuna Anna Nicole", a povestit Birkhead, care își amintește că primul lor sărut a fost "ireal". "În prima noapte în care am fost singur cu Anna, mi-a zis că ea credea că eram un înger trimis ca s-o ajut."

„Tot timpul avea pastile de luat“


Cei doi au plecat apoi în vacanță, în 2005, dar lucrurile au luat o turnură proastă când el și-a petrecut timpul cu o prietenă care semăna cu Marilyn Monroe. "Cred că Anna era geloasă, credea că e un fel de competiție", a povestit fotograful.

Relația lor a avut mai multe suișuri și coborâșuri, apoi Anna a rămas însărcinată. Fostul iubit spune că anterior ea a pierdut o sarcină pentru că starea sa de sănătate nu era bună. "Avea leșinuri și migrene, i se umflau mâinile, avea dureri de spate din cauza operației de mărire a sânilor. Tot timpul avea pastile de luat. Am întrebat-o de ce ia atâtea medicamente. Mi-a zis că nu înțeleg, m-a asigurat că totul e perfect, dar tot eram îngrijorat", povestește fotograful în filmul amintit.



Când a rămas însărcinată cu Dannielynn, vedeta vorbea cu doctorul ei, iar acesta i-a zis: "Trebuie să rămâi pe tratamentul ăsta, dacă nu, poți să ai o cădere și să pierzi copilul", își amintește fotograful.

Anna i-a cerut lui Larry să nu vorbească cu nimeni despre sarcina ei. "Nu puteam spune nimic nimănui, pentru că ultimul lucru pe care și l-ar fi dorit ar fi fost ca oamenii să o vadă că lua pastile când era gravidă. M-a terminat, au fost luni întregi în care nu ne spuneam o vorbă", a spus el.

Cu toate acestea, el susține că au vorbit despre căsătorie.

Până la urmă s-au certat, iar ea a plecat în Bahamas. A fost ultima dată când a văzut-o în viață. "Parcă a fost scris. Parcă-mi zicea: <<Nu mă mai întorc acasă și ăsta nu-i copilul tău>>. A fost ca un cuțit pe care l-a băgat în mine", povestește el.

Vestea șocantă a sfârșitului


În ciuda rupturii, au ținut legătura până la sfârșit. Sfârșitul ei. Anna și l-a găsit din cauza unei supradoze, în camera ei de la Hard Rock Hotel în Hollywood, Florida, pe 8 februarie 2007, la doar câteva luni după ce născuse un copil și pierduse un altul. Transportată de urgenţă la spital, după ce garda de corp a încercat să o resusciteze, vedeta a decedat la ora 19:49 GMT.

Larry își amintește momentul în care a aflat siderat vestea. Se uita la televizor, în cabinetul dentistului când au început să curgă știrile. "Am fost în faza negării, îmi spuneam că pot să rezolv asta, pot s-o rezolv. Mă sui în avion și rezolv asta", își amintește că gândea atunci.

Înmormântarea a avut loc în martie, în Bahamas. "A fost trist, s-o văd întinsă acolo. Avea o rochie roz și o tiara. Am fost rugați toți să scriem, dacă doream, câte un mesaj care să fie lăsat în sicriul ei. Am scris în bilețelul meu că voi avea grijă de fetița noastră și am amintit câteva dintre lucrurile pe care le-am făcut în perioadele bune, câteva melodii pe care le ascultam noi și am început să plâng. Am pus biletul în sicriu, apoi l-au coborât și asta a fost", a povestit el.

Câștigător la loteria genetică


Larry Birkhead a dezvăluit pentru Us Weekly cum este să fie tată și să o crească pe Dannielynn, care acum are 13 ani. "Mulți oameni vin și îi spun: <<Am fost un mare fan al mamei tale>> sau <<O adoram pe mama ta>> sau <<M-a inspirat să slăbesc sau să fiu model ori părinte singur>>. Și așa, mulți oameni m-au ajutat în privința asta", a spus acesta, adăugând că Dannielynn este un copil minunat.



Anna Nicole Smith a susţinut tot timpul că tatăl fetiţei era avocatul şi soţul său, Howard K.

Stern, dar, în urma unui proces şi a testelor ADN făcute după moartea vedetei, judecătorii au stabilit adevărata paternitate - fetița este a lui Larry.

"Oamenii cred că am avut doar o aventură de o noapte cu Anna și am fost norocos să câștig la loteria asta a ADN-ului, când, de fapt, a fost o relație de doi ani cu, recunosc, suișuri și coborâșuri. Dar a fost o poveste nebună de dragoste", a precizat Larry.

Blonda de la Playboy


Anna Nicole Smith, pe numele real Vicky Lynn Hogan, s-a născut lângă Houston, Texas, în 1967. Ea l-a cunoscut pe Billy Smith când avea 17 ani, iar el - 16. După un an, s-au căsătorit și au devenit curând părinții unui băiețel, Daniel.

Nemulțumită de căsătoria cu o persoană cu venituri modeste, Smith a divorțat de Billy și s-a mutat la Houston, unde a lucrat o perioadă ca dansatoare și și-a schimbat numele.

Anna Nicole Smith a muncit din greu pentru a deveni blonda atrăgătoare și celebră, precum și un model de succes pentru femei. În 1992, ea a apărut pentru prima dată pe coperta Playboy, pozând într-o rochie scurtă de culoare roșie și imitând-o pe Marilyn Monroe.



După ce a apărut pe coperta Playboy de patru ori (în martie 1992, iunie 1993, februarie 1994 și februarie 2001) numele său a devenit sinonim cu brandul Playboy.

La prima apariție în Playboy, Anna a atras atenția unui excentric miliardar în vârstă de 89 de ani, J. Howard Marshall II, care a văzut-o prima dată în 1991, în clubul în care ea făcea striptease. Cucerit de frumusețea ei, Marshall i-a cumpărat o casă de un million de dolari în Texas și i-a dăruit multe bijuterii prețioase pe care aceasta le etala în aparițiile televizate.

Nunta șocantă cu un bunic miliardar


Când Nicole Smith și Howard Marshall s-au căsătorit, în 1994, a fost un șoc uriaș. Ea avea doar 26 de ani, iar el, la 89 de ani, îi putea fi bunic. Toată lumea a fost convinsă că ea îi vâna averea. De altfel, în timpul mariajului lor, Anna a stat în Los Angeles, unde lucra ca actriță, iar Howard a rămas la ferma lui. În acest timp, vedeta a fost văzută cu mai mulți bărbați de la Hollywood, printre care și actorul Scott Baio.

Un an și două luni a durat căsnicia Annei cu Marshall.
Acesta a decedat în august 1995, iar numele vedetei nu era menționat în testament. Anna a susținut că Marshall intenționa să-i lase jumătate din averea lui de 1,6 miliarde de dolari, ceea ce a provocat un uriaș scandal în familia defunctului. A urmat un proces lung și încâlcit, fiul cel mai mare al miliardarului, E. Pierce Marshall, luptând în instanță cu Anna pentru moștenire până în iunie 2006, când a decedat.

Ca actriță, Anna Nicole Smith nu a dat lovitura. A jucat în "Naked Gun" și în "The Hudsucker Proxy", în 1994, în rest a prins doar roluri neînsemnate. S-a descurcat, însă, mult mai bine în televiziune, remarcându-se în reality-show-ul "The Anna Nicole Show", prezentat de postul de televiziune E! în 2002.

Decăderea din ultimii ani de viață


În ultimii ani de viață, Anna Nicole Smith a fost eclipsată de noul val de vedete mai tinere, precum Paris Hilton și Britney Spears. Foarte obosită și copleșită de problemele medicale, ea a devenit ținta zvonurilor că se droghează după ce, în noiembrie 2004, în timp ce prezenta un câștigător la American Music Award, a fost atât de imprecisă în exprimare, încât cu greu se înțelegea ce spunea.

Citește și: Întrebarea sfâşietoare a fiicei Annei Nicole Smith: "De ce a murit mama?"


După un timp s-a aflat că vedeta e însărcinată, însă nimeni nu știa cine este tatăl. Anna Nicole Smith a susținut mereu că Stern era tatăl și a plecat cu el în Bahamas, în așteptarea nașterii.

Moartea fiului ei, la doar trei zile după nașterea fetiței, în septembrie 2006, a fost o tragedie care a marcat-o pe Anna Nicole Smith. Stern a angajat atunci câțiva bodyguarzi pentru a-i asigura siguranța, însă nimeni nu a putut împiedica deznodământul tragic al destinului ei.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod