Cum ar arăta 15 femei celebre dacă ar fi prințese Disney? Creațiile uimitoare ale unei artiste

Poate că Rihanna este în prezent regina muzicii pop în lumea noastră, dar în lumea imaginată de talentata artistă Elena Morgun din Ucraina, Rihanna este o prințesă Disney.
Elena a avut ideea de a transpune câteva staruri feminine în prințese și personaje din universul Disney, iar rezultatele sunt uimitoare.

Prima ilustrație inspirată de lumea Disney realizată de artistă a fost transformarea actriței Rachel McAdams în Cenușăreasa. Elena i-a adăugat o notă personală și a adus accente moderne celebrului personaj, completând imaginea cu un pantof modern din cleștar, semnat Jimmy Choo. 
Datorită acestei încercări reușite, artista a continuat să realizeze ilustrații ce îmbină starurile momentului cu trăsăturile foarte bine cunoscute ale faimoaselor personaje din animații. 

Astfel că Elena s-a folosit de tableta grafică Wacom și de programul Adobe Photoshop pentru a le transforma pe Rihanna, Emma Watson sau Millie Bobby Brown în prințesele Disney iubite de fetițele din întreaga lume.

Descoperă câteva dintre cele mai frumoase creații ale sale, pe care Elena le postează pe contul său Instagram, unde este urmărită de peste 83.000 de persoane.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Iulie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod