Ce costume de baie poartă fashionistele în vara 2020? 5 tendințe majore

Vara 2020 este în mod clar diferită de verile din anii trecuți, dar asta nu înseamnă că nu mai avem nevoie de costume de baie. Chiar dacă nu putem călători fără griji așa cum o făceam până acum, putem găsi modalități sigure de a ne petrece câteva zile la plajă sau la piscină.
Fashionistele s-au grăbit să poarte costume de baie încă din timpul perioadei de carantină și astfel au dat tonul noului sezon și au lansat câteva trenduri importante. De exemplu, stilul tie-dye colorat este disponibil deja în magazine, sub forma costumelor de baie ce amintesc de perioada anilor '90. Și marile case de modă, printre care Versace, Isabel Marant și Dior l-au inclus în colecțiile lor pentru acest sezon. 

Imprimeurile vintage au, de asemenea, un cuvânt important de spus în tendințele acestei veri, cele mai importante dintre ele fiind printurile florale inspirate de anii '70.
Acest look se potrivește cel mai bine cu slipii cu talie înaltă, care amplifică efectul vintage.

Iată ce costume de baie în tendințe poartă fashionistele vara aceasta:


Carouri



Imprimeuri pe care le întâlnim în special în sezonul rece, carourile își fac loc în moda acestei veri și le putem observa și sub forma costumelor de baie în tendințe. Întâlnim în special carouri mici, delicate, în nuanțe deschise. Fashionistele par să se fi îndrăgostit de acest trend.

Imprimeuri retro



Este vorba în special de imprimeurile florale retro inspirate de moda anilor '70.
Sunt modele feminine, cu flori stilizate multicolore ce se potrivesc de minune cu atmosfera de vară. Numeroase fashioniste au adoptat deja acest look.

Citește și: 6 fashioniste care te vor inspira să porți haine mai colorate. 60 de ținute

Tie-Dye



După ce a putut fi observat în colecțiile prezentate pentru sezonul primăvară-vară 2020, printul tie-dye a cucerit tot mai mulți adepți. Având nuanțele curcubeului sau forme interesante, acest trend a fost reinterpretat într-o manieră modernă. Reușește să ofere un look modern, deși este un trend apărut inițial în anii '90.

Costume de baie texturate și elastice



Costumele de baie din materiale texturate elastice au câștigat o popularitate imensă în ultimele sezoane, însă în acest an sunt pur și simplu pe val.
Acest material este cât se poate de confortabil și se adaptează oricăror forme. Este acel tip de costum de baie pe care îl poți comanda online fără să stai pe gânduri. De multe ori sunt disponibile într-o singură mărime, care se potrivește oricui. Se mulează perfect pe formele tale și este cât se poate de lejer și confortabil. Îl vei găsi în nuanțe retro de galben pai, cărămiziu sau în tonuri pastelate.

Slipi cu talia înaltă



Slipii cu talie înaltă sunt o altă tendință de inspirație retro care se menține deja de câteva sezoane.
Au un avantaj care nu poate fi contestat: se potrivesc perfect oricui, indiferent de forma corpului, și creează efectul vizual de talie subțire și picioare alungite. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod