Tricoul potrivit face toți banii: Cele mai amuzante 40 de mesaje și coincidențe

Ne-am obișnuit atât de mult să purtăm tricouri cu texte, desene sau imprimeuri încât nu acordăm prea multă atenție mesajelor pe care acestea le transmit.
Uneori, însă, ceea ce scrie pe tricoul tău poate fi mai relevant decât ți-a fi putut imagina. Sau, din contră, este posibil ca realitatea să contrasteze puternic cu ceea ce transmite mesajul.

Câteva astfel de situații amuzante au fost surprinse întâmplător sau nu, iar imaginile circulă deja de ani buni pe rețelele de socializare. De exemplu, este ironia sorții să te aresteze poliția atunci când porți un tricou cu mesajul „Totul bine și frumos, până vine poliția”. Astfel de coincidențe sunt cât se poate de amuzante și nu pot trece neobservate.

Citește și: 

La polul opus se află persoanele care se folosesc de mesajele de pe tricouri pentru a face haz de necaz. Textul „Am învins anorexia” de pe tricoul unui bărbat supraponderal va stârni hohote de râs, deși acest subiect este unul sensibil.

Și pentru că tricourile sunt produse pe scară largă în țări din Asia în care cei mai mulți oameni nu vorbesc limba engleză, mesajele devin și mai amuzante.
Să nu mai vorbim de greșelile grave precum harta Africii imprimată pe un tricou, iar sub ea fiind scris cu font mare Asia. 

Exemplele sunt multe și cât se poate de amuzante. Descoperă câteva tricouri cu mesaje care îți vor aduce zâmbetul pe buze.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod