Secretele de frumusețe ale lui Halle Berry, dezvăluite de cosmeticiana sa

Halle Berry are 53 de ani și un ten care arată precum al unei tinere de 20 de ani. Cum reușește actrița să oprească trecerea timpului? Cosmeticiana sa a dezvăluit care sunt trucurile de îngrijire pe care Halle le folosește.
Olga Lorencin este o cosmeticiană cu peste 20 de ani de experiență, care a lucrat de-a lungul timpului cu numeroase staruri de la Hollywood, inclusiv cu Halle Berry. Actrița în vârstă de 53 de ani este recunoscută pentru tenul său cu aspect tânăr, fără riduri sau imperfecțiunile specifice vârstei. Iată ce tratamente naturale să încerci, potrivit cosmeticienei sale:

Ten gras


O opțiune bună pentru tratarea tenului gras este o mască cu vitamina C. Aplicarea ei ar trebui făcută fără masarea pielii, care stimulează producția de sebum, recomandă Olga Lorencin, potrivit brightside.me. Specialista sugerează să adaugi puțin cărbune activ în masca ta pentru ten gras.

Ten sensibil


Pielea sensibilă are nevoie de ingrediente calmante precum mușețel sau tărâțe de ovăz.
Acestea au proprități antiinflamatorii. Cosmeticiana sugerează să eviți uleiurile, cu excepția uleiului de măceșe și a uleiului de rodie. Ambele au efecte calmante și hidratante.

Specialista mai spune că nu ar trebui să te temi de exfolierea delicată cu acizi dacă ai tenul sensibil. Atunci când elimini pielea moartă, tenul tău devine mai puțin sensibil și mai hidratat. Secretul este ca acizii să fie blânzi, în concentrație redusă.

Ten uscat și normal


Cosmeticiana lui Halle Berry este de părere că ar trebui să realizezi un masaj delicat atunci când folosești măști pentru pielea uscată sau normală. Începe masajul facial cu puțin ulei de cocos, pe care să-l aplici cu mișcări circulare, de jos în sus. Adaugă un ser cu vitamina C, de foarte bună calitate.
Aplică apoi o mască oentru piele uscată sau normală. În loc să o aplici cu o pensulă specială, folosește degetele și masează pielea măsură ce întinzi uniform masca.

Citește și: Preparate naturiste din Aloe vera. 4 rețete simple pentru piele, păr și corp

Ten mixt


O cremă hidratantă care conțin ulei poate bloca porii în cazul tenului mixt. Aplicarea unui ulei pe tenul gras poate stimula producția de sebum în anumite zone ale feței. Alege o cremă hidratantă fără uleiuri, de preferat una care conține acid lactic. Acest ingredient îmbunătățește textura pielii și micșorează porii lărgiți.

Masca pe care o folosește Halle Berry


Halle a decis să împărtășească cu fanii săi de pe Instagram rețeta pentru masca facială pe care o folosești frecvent.

„Împărtășesc cu voi una dintre măștile mele faciale favorite, care poate fi făcută cu ingrediente pe care cele mai multe dintre voi le aveți deja în bucătărie.
Această poțiune iluminează tenul, micșorează porii, reduce liniile fine și stimulează strălucirea naturală a pielii. Și este foarte ușor de făcut!”, a scris actrița pe contul său Instagram, unde este urmărită de peste șase milioane de persoane.

Iată ce conține acest tratament simplu, pe care oricine îl poate face acasă:

- 2 linguri cu ceai verde
- 1 vârf de linguriță cu pudră de turmeric
- 1/2 linguriță cu zeamă de lămâie
- 4 linguri cu iaurt simplu

Amestecă bine toate cele patru ingrediente. Aplică un strat generos pe față și gât și lasă să acționeze timp aproximativ trei minute. Aplică un al doilea strat și mai lasă să acționeze încă zece minute. La final, clătește-te cu apă rece și aplică cremă hidratantă.

Fiecare ingredient din această mască facială are numeroase beneficii pentru piele.
Zeama de lămâie uniformizează culoarea pielii, curăță și iluminează tenul. Turmericul hrănește pielea în profunzime și conține antioxidanți puternici care reduc inflamația. În același timp, vitaminele și mineralele din ceaiul verde previn îmbătrânirea prematură a pielii, combat radicalii liberi și elimină toxinele. Iaurtul conține acid lactic, care are un efect exfoliant delicat și elimină astfel celulele moarte de piele.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod