Zodiile bărbaților care nu te vor face fericită

Sună a clișeu, dar este adevărat: viața e prea scurtă pentru a fi nefericită!

De fapt, dacă cineva te face nefericită, ar trebui să scapi imediat de acea persoană.

Și, pentru ca lucrurile să fie mult mai simple, iată zodiile bărbaților care nu te vor face deloc fericită și de care ar trebui să te ferești!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ca femeie din zodia Berbec, îți place să te înconjori de oameni cu aceleași idei, deoarece aceștia te înțeleg cel mai bine. Când oamenii diferă un pic prea mult de valorile și interesele tale, îți este mai greu să te conectezi cu ei.

Pari să fii cel mai puțin fericită în jurul Racului și Capricornului.

Racul poate fi un pic prea emotiv și sensibil pentru duritatea ta exterioară, ceea ce poate strica distracția din când în când.

Capricornul, deși este dur, este mult mai serios decât ești tu. Ție îți place să ai un echilibru între muncă și distracție, iar Capricornul poate munci tot timpul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ca femeie din zodia Taur, ești genul de persoană căreia îi place ceea ce îi place, adică odată ce te simți confortabil cu o persoană, nu vrei să mai schimbi lucrurile prea mult. Tu ești cea care are aceiași prieteni de ani de zile și îți place așa.

Ești cel mai puțin fericită în jurul Leului și Vărsătorului.

Leul are o inimă mare la fel ca și tine, ceea ce poate fi extraordinar atunci când se leagă de interese comune, dar Leul este mult prea mândru și egocentric pentru tine.

În ceea ce privește Vărsătorul, cu siguranță îi admiri modul de gândire deschis și atitudinea sa curajoasă, dar, tu fiind tradiționalistă, ți se pare prea mult de muncă cu el, e prea greu pentru tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ca femeie din zodia Gemeni, îți place să te lași purtată de val și să te înconjori de oameni care îți respectă nevoia de libertate. Nu poți sta lângă cineva care te face să te simți blocată, captivă.

Deși s-ar putea să îți placă unele aspecte din personalitatea Peștilor și Fecioarei, în cele din urmă aceste zodii de bărbați nu te fac fericită.

Peștii au dorința de a crea o relație durabilă și serioasă, pe când tu vrei să păstrezi lucrurile casual și fără implicații emoționale prea mari.

Iar Fecioara poate fi puțin prea fixistă pentru sinele tău haotic.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ca femeie din zodia Rac, ai nevoie de cineva care să te înțeleagă și să fie cealaltă jumătate a unei conexiuni profund emoționale. Cel mai rău lucru pentru tine este să fii înconjurată de oameni care invalidează cine ești.

Cei care te invalidează sunt pur și simplu nu îți acceptă ciudățenile sau nevoile. Berbecul și Balanța tind să te facă nefericită din acest motiv.

Atitudinea impulsivă a Berbecului poate fi epuizantă și te poate face să simți să trebuie să ții mereu pasul cu el și să îi dovedești că și tu poți.

Bărbatul Balanță, pe de altă parte, este mult prea sociabil și instabil și nu pare să se potrivească cu stilul tău de viață liniștit.

Citește și: Hobby-ul pe care ar trebui să îl încerci, în funcție de zodia ta
 

Leu(22 iulie - 22 august)

Ca femeie din zodia Leu, îți place să trăiești viața din plin, așadar oricine de lângă tine ar trebui să te entuziasmeze și să stârnească acea pasiune. Îți plac persoanele care au idei noi și te introduc în aventuri noi, fiind în același timp modele de la care poți învăța.

Drept urmare, Taurul și Scorpionul sunt zodiile de bărbați alături de care nu vei fi deloc fericită.

Chiar dacă ție și Taurului vă place să aveți grijă de alții, în jurul lui ești plictisită și nefericită. Nu există niciun fel de artificii și totul devine rapid monoton între voi.

Pe de altă parte, Scorpionul este foarte pasional și dominant ca tine, dar două energii atât de mari și puternice la un loc se vor ciocni într-un mod negativ.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ca femeie din zodia Fecioară, nu ai nvoie de o relație care să te facă să te simți împlinită, dar ai multă dragoste de oferit. De aceea, ai tendința de a fi atrasă de oameni independenți, dar care se pot înhăma în același timp la o relație serioasă.

Gemenii și Săgetătorul par să te facă cel mai puțin fericită.

Cu Gemenii nu există suficientă disciplină pentru ca lucrurile să funcționeze între voi. Acest semn zodiacal e mult prea superficial.

În ceea ce-l privește pe Săgetător, simți că nu te poți baza niciodată pe el, ceea ce este prea mult pentru tine. Nu vrei să fii cu cineva care face totul să pară o corvoadă, la urma urmei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ca femeie din zodia Balanță, ești o romantică incurabilă, care are tendința de a vedea totul în roz. Asta înseamnă că ești genul de persoană care preferă o abordare optimistă pentru a-și găsi jumătatea, pentru a-l găsi pe Dl. Perfect. Pentru că știi că el există undeva acolo!

Știi, de asemenea, de cine să stai departe pentru că, pur și simplu, nu te face fericită. Aici se regăsesc Racul și Capricornul.

Racul te face nefericită pentru că nu îți înțelege nevoia de a socializa și se supără constant din acest motiv.

Capricornul este genul de persoană care te va trage mereu înapoi în realitate și nu te lăsă să visezi și să speri. Iar uneori realitatea e prea dură ca să o poți înfrunta fără aceste lucruri!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ca femeie din zodia Scorpion, ai tendința de a-ți proteja inima pentru a nu fi rănită. Așadar, ai nevoie de oameni în viața ta care să te facă să te deschizi și să fii tu însăți.

Așadar, semnele zodiacale care te fac nefericită sunt Leul și Vărsătorul.

Cu Leul te lupți constant pentru dominație și lucrurile pot deveni prea agresive, prea des. O relație nu ar trebui să fie o luptă pentru putere.

În ceea ce-l privește pe Vărsătorul, tu ai tendința de a iubi cu inima, în timp ce el iubește cu creierul. Tu ești pasională, el prea rațional, iar acestea două nu se potrivesc.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ca femeie din zodia Săgetător, cu siguranță îți vei dori să ai o relație serioasă cu cineva la care ții cu adevărat. Dar, nu vrei să te atașezi prea mult. Vrei să fii cu cineva care te face să simți emoționată, liberă și, cel mai important, fericită.

De aceea ar trebui să stai departe de zodii precum Fecioara și Pești.

Spiritul tău liber nu se înțelege bine cu seriozitatea Fecioarei. Deși ar putea părea că relația ar funcționa din moment ce sunteți atât de opuși și vă completați, în realitate nu este deloc așa.

În cazul Peștilor, onestitatea ta brutală este ceea care nu lasă loc de compatibilitate între voi, deoarece ei sunt mult prea sensibili pentru a-ți face față.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ca femeie din zodia Capricorn, poți fi un pic rezervată la început, dar asta până când vei găsi oameni pe care îi admiri și îi apreciezi cu adevărat. Și, în timp ce unii și-ar putea bate joc de standardele tale înalte, nu ar trebui să te schimbi niciodată pentru cei care inevitabil te vor dezamăgi.

Semnele zodicale care te vor face cel mai puțin fericită sau chiar deloc sunt Berbecul și Balanța.

Tu și Berbecul sunteți amândoi firi ambițioase și dedicate succesului, dar tu preferi mai multă disciplină, pe când Berbecul este mult prea impulsiv pentru tine.

Și bărbatul Balanță s-ar putea să ți se pare atractiv la început, dar natura lui cochetă și capacitatea sa de a fermeca pe aproape oricine nu te vor face să te mai simți specială sau apreciată după o vreme.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ca femeie din zodia Vărsător, ai nevoie de cineva care să îți aprecieze și accepte perspectiva neconvențională asupra vieții.

Pari să fii cel mai puțin fericită alături de Taur și Scorpion.

Taurul este un prieten uimitor, dar este și cel mai tradițional și conservator, ceea ce înseamnă că relația voastră nu va funcționa atunci când vine vorba de a încerca lucruri noi.

În ceea ce privește Scorpionul, lucrurile pot deveni puțin prea complicate din cauza posesivității sale. Acesta te va face să te simți absolut sufocată în cel mai scurt timp.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ca femeie din zodia Pești, îți place să te înconjori de oameni care te înțele și te iubesc necondiționat. Ai tendința de a oferi atât de mult din tine unei alte persoane, încât ești adesea rănită. Dar, nu lăsa asta să te convingă că nu poți găsi fericire și dragoste necondiționată.

Ar trebui să fii mai atentă cu Gemenii și Săgetătorul, ei nu te vor face fericită. Ambele zodii sunt mult prea indiferente și independente.

Gemenilor le va fi greu să se implice pe deplin în relație, în timp de Săgetătorul va fi persoana pe care nu te poți baza niciodată atunci când contează cel mai mult.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod