De ce nu poți renunța la obiceiurile tale rele, în funcție de zodia ta

Ai vicii de care nu poți scăpa, deși vrei și încerci din răsputeri? Iată de ce nu poți renunța la unele obiceiuri rele și vei reuși să abordezi altfel situația!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îți este greu să renunți la proastele tale obiceiuri, deoarece ai tendința de a fi destul de impulsiv. Chiar dacă ești foarte hotărât să renunți la ele, ajungi cumva să cedezi în fața ispitei întotdeauna.

Deci, în timp ce s-ar putea să faci pași fermi pentru a scăpa de obiceiurile rele sau de a renunța o vreme la ele, revii întotdeauna de unde ai plecat.

Mândria te poate face să vrei să-ți ascunzi eșecul față de ceilalți sau chiar să-l respingi de parcă nici măcar nu ți-ar păsa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îți este greu să renunți la unele obiceiuri rele, pentru că preferi satisfacția instantanee. Dacă nu vezi rezultate pozitive în decurs de o săptămână, atunci ce rost are? Acest lucru este valabil mai ales dacă alte persoane îți povestesc despre lupta lor și îți spun cât este de greu.

De asemenea, ai putea întâmpina dificultăți deoarece uneori poți fi foarte leneș. De ce să depui efortul de a renunța la ceva care îți face plăcere, chiar dacă știi că e nociv? Știi că acest mod de gândire poate fi periculos, dar nici nu ai întotdeauna motivația de a ține pasul cu promisiunea de a te schimba.

Citește și: Zodiile cu două fețe. Află cine te vorbește pe la spate!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Există momente când chiar vrei să reușești. S-ar putea să crezi că ești pregătit pentru un drum lung, până când îți dai seama cât de lung este de fapt. Atunci începi să faci compromisuri și să cedezi încetul cu încetul. Spre exemplu, mănânc azi ceva dulce, iar mâine nu mă mai ating deloc de zahăr. Un joc periculos.

Dacă intenționezi să scapi de prostul obicei și să reziști până la capăt, ai nevoie de responsabilitate. Lucrezi mult mai bine în echipă și există ceva motivant în a avea pe cineva de partea ta care luptă pentru același țel ca și tine. Chiar te poate entuziasma să depui mai mult efort.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Toată lumea are cel puțin un obicei prost cu care se confruntă, iar tu nu faci excepție. Dar, fiind un fel de mama răniților a zodiacului, înseamnă că de multe ori îți pui deoparte propriile nevoie pentru a avea grijă de ceilalți. Asta presupune că ești mult prea ocupat pentru a încerca să te lași de vicii.

Pentru că ești atât de preocupat să te asiguri că toți ceilalți din viața ta iau decizii bune, nu îți asumi nicio responsabilitate pentru tine și nu ai timp să te îmbunătățești.

Leu(22 iulie - 22 august)

Motivul pentru care nu poți renunța la obiceiurile rele este tendința ta de a fi exagerat și excesiv în toate. Îți place să te simți bine și asta se vede atunci când analizezi cât de puține progrese ai făcut în călătoria ta de a renunța la vicii.

Se pare că îți este greu să găsești echilibrul perfect între prea mult și prea puțin. Renunțarea definitivă la un aliment nu e pentru toată lumea, dar nici consumul lui până te îmbolnăvești nu e o soluție. Îți va lua ceva timp să descoperi ce funcționează pentru tine, acordă-ți timp pentru a rezolva problemele!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când te gândești să renunți la un obicei prost, te documentezi foarte bine înainte. Îți iei notițe, citești poveștile de succes ale altor persoane și îți stabilești pașii pe care trebuie să îi faci pentru a reuși. Singurul lucru pentru care nu te pregătești este haosul, altfel cunoscut sub numele de viață reală.

Poți face totul ca la carte, dar când vine vorba de viață, totul devine imprevizibil. Principalul motiv pentru care ți-e greu să renunți la obiceiurile tale rele este că, dacă planurile tale nu sunt perfecte, renunți.

Nu îți oferi spațiu pentru a evolua sau a face greșeli, ceea ce înseamnă că te pregătești pentru eșec de fiecare dată.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Principalul motiv pentru care nu poți renunța la obiceiurile rele este că ți-e greu să găsești echilibrul. Nu ești sigur ce funcționează pentru tine, așa că petreci mult timp căutând acea armonie perfectă între a da și a lua.

De asemenea, ai tendința de a fi genul de persoană pentru care există totul sau nimic. Dacă decizi să continui cu aceste obiceiuri proaste, te răsfeți complet. Dacă vrei să renunți, renunți dintr-o dată și de tot.

S-ar putea să fie o idee mai bună să iei lucrurile treptat, încet, dar nu ești tocmai bun la asta. Poate dura foarte mult până când îți găsești echilibrul, dar dacă nu începi să schimbi ceva, este puțin probabil să ajungi acolo curând.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești un caz special. La început, s-ar putea să refuzi din start să renunți la obiceiurile proaste, deoarece îți este frică de eșec. Dar, s-ar putea să ai și frica de a reuși. Nu ești sigur de ce îți rezervă viitorul atunci când începi această călătorie și acest lucru poate fi înfricoșător pentru tine.

Ce se întâmplă dacă reușești, de fapt? Ce se întâmplă dacă nu o faci? Nu știi ce să crezi și experiențele altora care încearcă să renunțe la propriile obiceiuri rele nu sunt prea încurajatoare. Ți-e greu să accepți că renunțarea poate fi dificilă și acesta e singurul lucru care te poate face să nu vrei să încerci.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai obiceiuri rele la fel ca noi toți, dar când chiar vrei să renunți la ele, încerci din răsputeri să o faci.

Poți renunța de multe ori la un obicei rău până ca acest lucru să se producă permanent. Totuși, nu te îngrijorezi, pentru că nu te lași și știi că într-un final vei reuși.

Știi că poate dura ceva să înveți din greșelile tale și să încerci noi strategii. La tine nu e vorba că nu poți renunța la un viciu, ci că poate dura mult timp pentru a ajunge acolo unde vrei să fii în viață.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îți place să trăiești după un anumit set de reguli. Crezi că liniile directoare și regulile există pentru a ajuta oamenii.

Uneori, te trezești încercând să-i determini pe alții să facă lucruri după carte, dar ceea ce uiți este că drumul și călătoria fiecăruia e diferită. Ceea ce funcționează pentru altcineva s-ar putea să nu funcționeze și pentru tine și invers.

Ceea ce ai nevoie cel mai mult este de cineva care să te mențină cu picioarele pe pământ și pe drumul cel bun.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să fii o persoană independentă, dar atunci când vine vorba de a renunța la un obicei rău sau viciu, preferi să fie și alții care să o facă cu tine. Nu trebuie să renunțe la același obicei ca și tine, dar doar știind că nu ești singur te ajută să îți păstrezi motivația.

Un alt motiv pentru care ți-e greu să renunți la obiceiurile rele este că s-ar putea să nu le consideri neapărat rele.

S-ar putea să te convingi pe tine însuți că obiceiul tău nu e la fel de nociv ca altele. Este complicat și, până nu încetezi să răsucești adevărul, vei continua să eșuezi.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Principalul motiv pentru care ți-e greu să renunți la un prost obicei este tendința de a face prea multe sacrificii. În loc să iei lucrurile încet, vrei să spui stop mult prea repede.

De asemenea, ai tendința de a da vina pe alții pentru obiceiurile tale în loc să îți asumi responsabilitatea. Dacă ești în oraș cu prietenii tăi, s-ar putea să nu spui nu unei noi runde de băuturi, dar îi vei învinovăți pe ei că te-au făcut să bei prea mult.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod