Horoscopul banilor pentru săptămâna 13-19 septembrie. Vărsătorul trebuie să înțeleagă că banii nu înseamnă totul

Vărsătorul trebuie să înțeleagă că banii nu înseamnă totul și că nu îi vor aduce fericirea!


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește banii, săptămâna aceasta nu vor apărea mari schimbări la orizont. În afară de unele cheltuieli minore în plus, totul decurge ca și până acum.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că îți merge excelent, iar tu știi acest lucru foarte bine.

Vei fi mai interesat/ă de ce se întâmplă în jurul tău, tocmai pentru a vedea dacă poți prinde vreo oportunitate din zbor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână s-ar putea să decizi să renunți la ceva care nu îți mai convine. Ar putea fi vorba despre orice: o situație amoroasă, profesională sau, pur și simplu, ceva legat de aspectul tău fizic. Oricare ar fi natura schimbării, aceasta devine o necesitate absolută pentru tine.

Dar, fii atent/ă și nu te lăsa orbit/ă de acea dorință pronuntață de schimbare, în scecial dacă vine vorba de bani și de carieră. Problema și toate aspectele conexe trebuie formulate rațional. Abia atunci vei lua decizia corectă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Probabil vei avea cea mai bună și mai inteligentă perspectivă asupra conversațiilor și evenimentelor în care vei fi implicat/ă în această săptămână. Acest sentiment nu este întotdeauna unul plăcut, deoarece s-ar putea să simți că trebuie să faci totul de unul/a singur/ă.

Ar trebui să te resemnezi, pentru că liderii sunt mai mereu singuri. Prin urmare, nu ezita să îți exprimi opiniile, deoarece este cel mai bun mod de a evita orice frustrare.

Chiar dacă cei din jur îți pun bețe în roate în ceea ce privește atingerea obiectivelor tale profesionale și financiare, nu trebuie să renunți. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Norocul și prosperitatea îți bat la ușă în această săptămână. Dacă ai nevoie de timp pentru a realiza ce ți se întâmplă, nu te sfii să ți-l acorzi.

Totul a mers bine până acum sau cel puțin așa ai crezut, însă acum va avea loc o explozie de bine și nu știi cum să reacționezi.

Cei dragi o să te ajute să rămâi cu picioarele pe pământ și să te bucuri de succes așa cum trebuie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta nu trebuie să eziți să îți împărtășești sentimentele și opiniile. Dar, pe de altă parte, fii atent/ă să nu te lași invadat/ă de frici ușor paranoice. Nu, ceilalți nu sunt dușmanii tăi și nu conspiră sistematic în spatele tău.

Faptul că nu sunt întotdeauna de acord cu părerile și sugestiile tale, mai ales privitoare la bani, nu înseamnă că îți doresc răul. Ar trebui să știi să separi lucrurile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă știi să profiți de oportunitățile care ți se oferă fără stres, vei ieși în câștig.

Dintre toate semnele zodiacului, al tău este cel mai norocos în această săptămână. Banii vin, afacerile se dezvoltă, avansezi și te simți bine.

Lasă modestia deoparte, chiar dacă e o trăsătură care te caracterizează atât de bine, deoarece acum este momentul tău de glorie!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Știi că în ultimele luni au existat numeroase conflicte în mediul profesional. Chiar dacă sunt mici, acestea se adună și riști să izbucnești.

Nu ezita să îți aperi puncrul de vedere și fii ferm/ă pe poziție. Pune pe masă lucrurile care te deranjează, în special dacă este vorba de bani, și nu vei regreta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca în această săptămână să te simți vinovat/ă pentru greșelile altora.

Situația ta financiară este una destul de bună și, din prea multă bunăvoință, ajuți pe cine nu trebuie.

Se poate ca o anumită persoană să se obișnuiască atât de mult cu faptul că e ajutată mereu atunci când dă de greu, încât face erori din ce în ce mai mari. Acum poate fi unul dintre acele momente.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este foarte posibil ca în această săptămână să îți dorești cu adevărat să îți faci o mică îmbunătățire. Cumpărarea unor haine noi te-ar face să te simți minunat. Și, nu îți face griji, pentru că ai bani pentru toate!

Adevărul este că ar trebui să te întrebi dacă nu cumva ai fost un pic cam neglijent/ă cu tine în ultima vreme.

Un nou look te-ar putea face să te simți mult mai bine. Îți permiți și meriți!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În mod normal, ai abilitatea de a te exprima cu o foarte mare ușurință. Dar, săptămâna aceasta, gura ta pare să se usuce. Ia-ți timp dacă simți că există o presiune socială tulburătoare asupra ta. Nu lăsa pe nimeni să îți spună cum trebuie să îți gestionezi banii.

La locul de muncă îți faci treaba sclipitor, dar ai tendința de a deveni nesigur/ă atunci când auzi ce se vorbește în jurul tău. S-ar putea să te simți copleșit/ă de evenimente.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai fost atât de îngrijorat/ă de carieră și de bani în ultima vreme, încât pare că nimic altceva în afara de asta nu a mai existat pentru tine.

Dacă simți că ai ajuns la un oarecare echilibru, fă un pas în spate și ocupă-te de celelalte planuri ale vieții tale. Banii nu înseamnă totul și nu îți vor aduce fericirea!

Citește și: Sfatul sincer de care ai nevoie în dragoste, în funcție de zodia ta

Pești(19 februarie - 20 martie)

Agitația din ultima perioadă începe să lase loc unui teren mult mai plat și liniștit. În cele din urmă, poți respira și poți decide în cel mai bun mod posibil în ce condiții vrei să continui colaborarea profesională cu cineva sau afacerea.

Ia decizii rațional, nu la nervi, nu presat/ă de timp sau invadat/ă de oboseală! În joc sunt mulți bani!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod