Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Săgetător

Ești mai mult decât zodia ta! De fapt, există 9 planete și 12 case într-o hartă natală tipică. Și în timp ce semnul tău solar este echivalentul zodiei, ascendentul tău reprezintă un alt aspect al personalității tale.
Semnul de Lună reprezintă modul în care îți exprimi emoțiile și te conectezi cu ceilalți, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce ești, dar ascendentul este masca pe care o prezinți altora și prima impresie pe care o faci când întâlnești oameni pentru prima dată.

Ascendentul tău este situat în semnul zodiacal specific care a fost poziționat pe orizontul estic la momentul exact al nașterii. Pe când semnul Soarelui depinde de data nașterii, ascendentul depinde de ora nașterii.

Pentru a-ți determina Ascendentul, trebuie să-ți cunoști exact ora nașterii. Din fericire, îl poți afla cu ușurință folosind acest calculator gratuit.

  • Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc, așa că dacă ai ascendentul în această zodie ești optimist, entuziast, îndrăzneț și filozof. Cu toate acestea, se știe, de asemenea, că ești vocal, nerăbdător și auto-indulgent.

Ca semn mutabil, atât în astrologia vedică, cât și în astrologia occidentală, Săgetătorii se adaptează cu ușurință la mediul înconjurător și sunt adesea liderii și motivatorii în diferite situații. Cu toate acestea, sunt destul de încăpățânați când vine vorba de a-și schimba ideile.

Și pentru că planeta guvernantă a Săgetătorului este Jupiter, planeta norocului care determină modul în care experimentăm succesul și bogăția, cei care au ascendentul în Săgetător sunt extrovertiți și orientați spre obiective.


Dacă ai ascendentul în Săgetător, te descurci bine în cariere care îți permit să înveți lucruri noi și să fii flexibil în sarcinile tale. La fel ca cei cu semnul soarelui în Săgetător, cei cu ascendentul în Săgetător sunt incredibil de independenți și tind să lucreze într-un ritm mai lent, absorbind informații și pefecționându-și abilitățile pe parcurs. Dar acești indivizi tind să fie perfecționiști, se încăpățânează să dețină controlul și pot judeca pe alții.

Oamenii care au ascendentul în Săgetător sunt relaxați, încrezători și plini de speranță și, datorită faptului că planeta Jupiter este asociată cu explorarea și libertatea, își doresc constant să străbată împrejurimile și lumea în general. Sunt aventurieri, iar pofta lor de călătorie nu se va domoli niciodată.

În relații, persoanele care au ascendentul în Săgetător vor să stea în preajma celor inteligenți care pot ține pasul cu ambiția și dorința lor de schimbare constantă. Ei se bucură de conversații emoționante și de stimulare mentală.

Deși pot fi idealiști și nu chiar la fel de romantici ca alții, viața amoroasă a celor care au ascendentul în Săgetător se bazează pe loialitate, pe încercarea de lucruri noi, pe o gândire deschisă și, bineînțeles, pe explorare. Când este îndrăgostit, o persoană cu ascendentul în Săgetător va lupta pentru relația ei, dar s-ar putea să se confrunte cu unele probleme, deoarece adesea sare într-o relație prea repede.


Acești indivizi se potrivesc cel mai bine cu semnele de foc, Berbec și Leu, precum și cu semnele de aer Gemeni, Balanță și Vărsător. Nu se vor înțelege deloc cu un Taur, dar vor avea multe în comun cu un Scorpion.

Vedete care au ascendentul în zodia Săgetător: Anne Hathaway, Sean Penn, Tom Waits, Alyssa Milano, Joseph Fiennes, Prințesa Diana, Jodie Foster.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 


  • Care sunt trăsăturile tale de personalitate dacă ai ascendentul în zodia Săgetător


Optimist


Prin natura ta, tu cauți partea bună a vieții. Indiferent de obstacolele pe care le întâlnești în cale, rămâi vesel și energic, deseori crezând că imposibil e total posibil.

Optimismul tău te face să fii magnetic și fermecător și tinzi să-i inspiri și să-i ambiționezi pe cei din jur. De asemenea, găsești positivitate și sens în fiecare situație.

Aventuros


Nu ești genul de persoană care să stea pe loc și să lase viața să treacă pe lângă el. Mai degrabă, ești primul care vrea să exploreze zone în care nu a fost niciodată și să găsească răspunsuri la cele mai mari întrebări existențiale.

Îți place să încerci lucruri noi și să experimentezi, fie că este vorba despre mâncare, locuri sau oameni. Ești un spirit liber, având intenția de a-și potoli neliniștea cu aventură după aventură.

Onest


Deși onestitatea este o trăsătură foarte apreciată, în cazul tău lucrurile nu stau chiar așa. Da, tu prețuiești foarte mult adevărul și, în timp ce adevărul are puterea de a elibera pe cineva, pentru tine poate fi ceva dezamăgitor.


Onestitatea ta poate fi adesea interpretată greșit drept o bârfă și, deși îți dorești să fii la curent cu ceea ce se întâmplă, atunci când nu o faci, devii nepoliticos și posomorât. Tu trebuie să înveți că a fi sincer nu înseamnă să fii neplăcut și brutal cu ceilalți.

Filozof


Ai un gust pentru lucrurile fine în viață, cum ar fi conversațiile inteligente bazate pe existența noastră. eoare ești de neclintit în ceea ce privește cunoștințele și memoria, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că poți vorbi despre orice sub soare.

Totuși, dezavantajul aici este că, deoarece îți place să fii în vârf și să deții controlul, îi faci pe ceilalți să se simtă nesiguri. De fapt, cunoștințele tale pot intimida oamenii și îi pot împiedica să continue conversația.

Nerăbdător


În timp ce cei mai mulți oameni ar răspunde calm atunci când lucrurile nu merg așa cum și-au propus, tu devii iritat și nerăbdător. Când ești provocat într-un mod pe care crezi că nu îl poți stăpâni, tu vei respinge situația în totalitate și vei refuza să îți asumi orice responsbilitate pentru acțiunile tale.

Nerăbdarea ta este rezultatul faptului că ești foarte neliniștit și hotărât. Și pentru că ești o fire atât de liberă, răspunsul tău înfăcărat este oricum altcumva dar nu atrăgător.

Spontan


Cu nevoia constantă de a fi în mișcare, tu cauți mereu o nouă oportunitate de a lăsa totul și de a explora. Te plictisești cu ușurință atunci când nu ești stimulat și tânjești să te simți extraordinar în viața ta de zi cu zi.


Din cauza naturii tale spontane, tinzi să-ți asumi riscuri în toate domeniile vieții. Natura ta aventuroasă combinată cu entuziasmul și nerăbdarea ta te pot face să iei rapid decizii, fără să te gândești la consecințele acțiunilor tale.

Cinic


Deși ești incredibil de optimist și alegi să privești întotdeuna partea plină a paharului, nu ești imun la amărăciune și la îndoială. Când nu reușești să găsești răspunsurile pe care le cauți, devii retras și dezamăgit.

În efortul de a-i determina pe ceilalți să-ți adopte convingerile și ideile, vei ajunge la extreme pentru a-ți răspândi cunoștințele. Dar acest lucru nu este întotdeauna un lucru bun, pentru că vei obține reputația unui om care exagerează și este puțin imprudent.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod