Horoscopul dragostei pentru săptămâna 9-15 ianuarie. Berbecul va trece prin momente grele

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Iată ce te așteaptă în dragoste în această săptămână:

Berbec - Dragoste

 


Dacă ești căsătorit/ă sau implicat/ă într-o relație serioasă, săptămâna aceasta va fi plină de provocări pentru tine. Trebuie să treci prin momente grele din cauza rudelor tale și trebuie să fii mai unită ca niciodată cu partenerul/ă de viață. Numai împreună veți putea depăși toate aceste obstacole.

Berbecilor singuri le place să se distreze și au mare succes datorită farmecului lor. Carisma și simțul umorului îi ajută să fie în centrul atenției și să cucerească.

Taur - Dragoste


Dacă ești implicat/ă într-o relație, încearcă să nu mai fii atât de obsedat/ă de control și arată-i partenerului/ei de viață că ai încredere în el/ea și armonia va domni între voi.
În caz contrar, toate aceste deraieri îți vor deteriora serios relația.

Taurii singuri vor fi străluci în această săptămână. Cu încredere deplină în puterea lor de cucerire, nimic nu le stă în cale. Din păcate, persoana pe care o caută încă e de negăsit...

Gemeni - Dragoste


Pe plan sentimental, se anunță o perioadă mai grea pentru Gemenii aflați într-o relație. Ai nevoie de o pauză, de o distanță calculată față de partenerul tău pentru a-ți da seama cum te simți și ce simți cu adevărat. Deși luarea unei pauze de obicei nu face bine, s-ar putea ca ție să îți iasă.

Gemenii singuri trec printr-o perioadă de introspecție, în care caută răspunsuri la întrebări vechi.
Decizia de a da înapoi atunci când nu știi ce vrei este cea mai bună.

Rac - Dragoste


În dragoste, Racii care sunt implicați într-o relație se vor confrunta cu o scurtă despărțire. Dacă partenerul/a de viață pleacă la o reuniune de familie, ai tendința să exagerezi și să pui presiune. Ar trebui să-ți găsești o ocupație, astfel încât să nu ajungi să exagerezi.

Racii singuri se bucură de compania familiei și prietenilor și nu simt deloc lipsa de a nu fi într-un cuplu, ba chiar apreciază libertatea pe care o au.

Leu - Dragoste


În ceea ce privește dragostea, Leii care sunt implicați într-o relație aleg să facă compromisuri, încă o dată, și să treacă peste toate gafele partenerului lor, de dragul acestor zile.
Ascunderea mizeriei sub covor nu este o strategie câștigătoare pe termen lung, dar vei afla asta singur/ă.

Leii singuri vor avea o săptămână plină de magie. Este posibil ca cineva nou să apară și să-ți atragă atenția, lucru reciproc, de altfel.

Fecioară - Dragoste


Pe plan sentimental, toate Fecioarele simt nevoia să se deconecteze complet. Atât cele căsătorite, cât și Fecioarele singure își doresc o săptămână sabatică, în care să nu fie deranjate de nimeni și să facă doar ce vor, când vor, dacă vor.

Nu este nimic greșit în asta, doar că acest comportament poate fi interpretat greșit de cei din jur. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod