Horoscop de weekend: În viața Scorpionului apare un prieten special

Citește horoscopul din acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Astrele îți trimit o energie puternică în acest weekend. Cu alte cuvinte, vor fi două zile ideale pentru dragoste și pasiune. Dacă ești singur/ă, vei avea curajul de a transmite mesajele pe care ți le dorești, cui dorești.

Taur


Chiar dacă îți place și îți dorești să pleci într-o plimbare, în acest weekend, călătoriile nu vor fi altceva decât o visare cu ochii deschiși. În ceea ce privește banii, numele 23 și 57 îți vor aduce mult noroc.

Gemeni


Fii atent/ă la sănătatea ta în acest weekend, deoarece punctul tău sensibil va fi gâtul. De asemenea, multe sentimente acumulate sunt prinse în interiorul tău.
Îți va fi greu să fii în preajma familiei. Din anumite motive, îți provoacă mult stres.


Rac


Ai fost întotdeauna o persoană romantică care a crezut în basme. Cu toate acestea, viața reală nu este ca un film, mai ales cum funcționează relațiile. Relațiile necesită multă muncă și comunicare. De asta îți vei da seama abia în aceste zile!

Leu


Dacă vei pleca într-o călătorie, asigură-te că ai toate documentele la tine. Imprimă toate biletele pentru orice eventualitate, deoarece acest weekend poate veni cu provocări nedorite.

Fecioară


Sănătatea ta este în regulă, dar punctul tău slab va fi stomacul.
Ai grijă la alimentele pe care le consumi în acest weekend, deoarece unele dintre ele ți-ar putea face rău. Dacă simți vreo durere mai acută, consultă imediat medicul.


Balanță


Nu simți că trebuie să te comporți într-un anumit fel în preajma cuiva. Acest lucru nu va funcționa pe termen lung, mai ales în relațiile de dragoste. Te poți baza pe prietenii tăi pentru un împrumut dacă ai nevoie de bani în acest weekend.

Scorpion


Dacă ești singur/ă, te vei bucura în acest weekend de compania unui prieten care este mai mult decât un prieten pentru tine. Dacă ai pe cineva deja, acea persoană te va surprinde.
Este un mod frumos de a reaprinde flacăra iubirii dintre voi doi.


Săgetător


Călătoriile nu sunt ceva ce chiar vrei să faci în acest weekend. Cu toate acestea, dacă ești nevoit/ă să pleci într-un oraș sau o țară străină, încearcă mâncare autentică sau activități specifice zonei, te vei anima!

Capricorn


Ai o personalitate uimitoare, iar în acest weekend îți dorești să-ți faci noi prieteni oriunde te afli. Din punct de vedere emoțional, simți multă confuzie. Cu toate acestea, acest lucru este doar temporar. Este un weekend bun pentru a te gândi la viitor și la planurile tale pe termen lung.

Vărsător


Încearcă să nu iei lucrurile prea personal cu partenerul/a.
Scopul lui/ei a fost doar să facă relația mai puternică. În acest weekend, toată lumea vrea o bucată din tine, dar mergi doar acolo unde vrei TU.


Pești


Gândește-te mai mult la sănătatea ta și acordă atenție la ceea ce mănânci. Vei adopta o rutină bună în cel mai scurt timp. Acest weekend va fi plin de provocări culinare, vezi ce alegi din el!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod